- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σας,
είμαι σχετικά καινούριος στο Noiz αλλά διαβάζωντας τα θεματα διαφορων χρηστων εχω μπει στο κλιμα
Σκεφτομουν μιας και ηρθε καλοκαιρακι ν κανω ενα δωρο στον εαυτο μου!! ;D
Συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω μια κιθάρα και πιθανών έναν ενισχυτή!
Παίζω 6 χρόνια κιθάρα αλλά δεν εχω ασχολειθει αρκετα με το τι διαφορα εχουν οι ενισχυτες κλπ. Γι' αυτό οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!
Έχω βάλει στο μάτι κιθαρες εταιρίας gibson αλλά και epiphone! και συγκεκριμενα les paul!
Αλλά βλέπω ότι υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές στις τιμές! Σκέφτομαι για gibson standard αλλά είναι ψιλοακριβές
μπορώ να διαθέσω περίπου 1000 ευρώ αλλα και κατι παραπάνω.
Το πρόβλημα μου είναι όμως ο ενισχυτής!
Έχω έναν ενισχυτή behringer gmx210 (δε λεει πολλα.) αξίζει να διαθέσω 1000+ ευρώ για την κιθάρα ή να πάρω μια epiphone standard ή custom και να τσιμπήσω κι ένα λαμπάτο ενισχυτή?
Μπορείτε να μου προτείνετε τι είναι καλύτερο?
Thanks!
είμαι σχετικά καινούριος στο Noiz αλλά διαβάζωντας τα θεματα διαφορων χρηστων εχω μπει στο κλιμα

Σκεφτομουν μιας και ηρθε καλοκαιρακι ν κανω ενα δωρο στον εαυτο μου!! ;D
Συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω μια κιθάρα και πιθανών έναν ενισχυτή!
Παίζω 6 χρόνια κιθάρα αλλά δεν εχω ασχολειθει αρκετα με το τι διαφορα εχουν οι ενισχυτες κλπ. Γι' αυτό οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!

Έχω βάλει στο μάτι κιθαρες εταιρίας gibson αλλά και epiphone! και συγκεκριμενα les paul!

Αλλά βλέπω ότι υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορές στις τιμές! Σκέφτομαι για gibson standard αλλά είναι ψιλοακριβές

Το πρόβλημα μου είναι όμως ο ενισχυτής!

Μπορείτε να μου προτείνετε τι είναι καλύτερο?
Thanks!