Αγορά κιθάρας από ιδιώτη μέσω PayPal

Mondegreen

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Καλησπέρα.
Εν συντομία, εχω κάνει μια αγορά κιθάρας μέσω PayPal από ιδιώτη.
Βλέπω όμως ότι μόλις την  αγόρασα διέγραψε την αγγελία και γενικά το προφίλ του. Αυτο συνέβη στο site Shpock μιας και βρίσκομαι στη Γερμανία. και επειδη βλεπω οτι βρωμαει η δουλεια,
Έχω κάποια κάλυψη; η να κλαίω τα λεφτά μου από τώρα.

Αν ήταν σε μορφή gift κατά πάσα πιθανότητα τα κλαις τα λεφτά σου. 

οχι, στην πληρωμή που εκανα επέλεξα για αγαθά ή υπηρεσία, αν αυτο εννοείς

Τότε υπάρχουν ελπίδες αν κάνεις refund. Βέβαια θα ταλαιπωρηθείς πολύ, δε νομίζω να είναι ιστορία 2-3 ημερών. Γράψε αναλυτικά τι έγινε, η PayPal θα προσπαθήσει να τον βρει και αν δεν τα καταφέρει λογικά θα σε αποζημιώσει. 

Εγώ πάλι νομίζω ότι αν πλήρωσες μέσω της επιλογής του PayPal "Goods", και όχι στελνοντας χρήματα σε "Family and Friends", ότι το PayPal έχει κάποιου είδους προστασία. Το shpock πάντως είναι μεγάλη απατεωνιά από μόνο του (just google "shpock fraud").

Τι είναι το "gift" Μπίλ? Το ίδιο λέμε?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νομίζω το ίδιο είναι με το υπηρεσίες και αγαθά. Δεν είμαι σίγουρος, πάντως πραγματικά δεν έχω συναντήσει πιο περίεργα άτομα ποτέ, γιατί δεν είναι ο μόνος.. Από το νοιζ όσο ήμουν Ελλάδα έχω κάνει πάνω από 50 συναλλαγές χωρίς υπερβολές, και σε καμία δεν είχα πρόβλημα.

...Βλέπω όμως ότι μόλις την  αγόρασα διέγραψε την αγγελία και γενικά το προφίλ του. Αυτο συνέβη στο site Shpock μιας και βρίσκομαι στη Γερμανία...

Και τι θα πεις στο Paypal? Eίναι ύποπτη  η διαγραφή του προφίλ του? Δικό του είναι ότι θέλει το κάνει.

Περιμένεις το χρόνο που έχει οριστεί για τη παραλαβή της κιθάρας, αν έχεις πρόβλημα απευθύνεσαι στο Paypal. Αυτοί έχουν τα τραπεζικά του στοιχεία και θα επιληφθούν του θέματος. Αφού δε πλήρωσες με τη μορφή δώρου είσαι καλυμμένος. 

Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής.
Παρέλαβα τελικά λίγο καθυστερημένα την κιθάρα. Εγώ είχα ανοίξει όμως την επιστροφή χρημάτων στην PayPal.
Εν ολίγοις η κιθάρα τελικά είχε πρόβλημα στο ταστο, οπου δεν φαινόταν καλά από τις φώτο που μου είχε στείλει. Είχε "σάπια" ταστιερα σε ενα σημείο, μια φλούδα ξύλου κάλυπτε την Τρύπα, και ενώ έβγαλα αυτή την φλούδα είδα από κάτω την οπή σαν ρωγμή, καμία σχέση όμως με ράγισμα η σπάσιμο. (λάθος μεγάλο το ότι δεν εβγαζα βίντεο την ώρα που βρήκα το πρόβλημα και τράβηξα την "φλούδα") Με αυτό εξηγείται και το γεγονός ότι διέγραψε το προφίλ του και την αγγελία που ανέφερα εξαρχής. Είχα όμως κρατήσει screenshots απ την αρχή με τη αγγελία του και ολη την συζήτηση. Τελικά μετά από συζήτηση στην PayPal πήρα τα χρήματα μου και του έστειλα και κιαθρα πίσω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back