Καλησπέρα! Όχι αυτό το διάστημα δεν έχω μπάντα αλλά αυτό που θα πάρω θέλω να βγάζει και πρόβες/live. Δεν εχω μπάντα γιατί μετακόμισα, θέμα χρόνου είναι να κανακάνω οπότε το θέλω και για το σπίτι και για μπάντα. Τι προτείνεις?
Όχι o Laney transistor είναι. Απλά από τότε που πήρα το Pod Farm εδώ και κανά χρόνο δηλαδή δεν τον έχω ξανα αγγίξει τον Laney. Είδα ότι έχω ότι ήχο ψάχνω με τους προσομοιωτές και απλά βλέποντας αυτά τα ψηφιακά μηχανήματα μπήκα στη διαδικασία να θέλω να φτιάξω real αυτό τον ήχο. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω προχωρήσει και αρκετά στην κιθάρα και δεν με καλύπτουν αυτά που έχω τώρα. Γι' αυτό και περιέγραψα αρχικά (ως άσχετος από τέτοια) τι ήχο ψάχνω. Metal ογκώδη και ζεστό. Αυτόν που βγάζω δηλαδή απ' τον προσομοιωτή με μια 7χορδη με μαγνήτες Di Marzio.
Όχι o Laney transistor είναι. Απλά από τότε που πήρα το Pod Farm εδώ και κανά χρόνο δηλαδή δεν τον έχω ξανα αγγίξει τον Laney. Είδα ότι έχω ότι ήχο ψάχνω με τους προσομοιωτές και απλά βλέποντας αυτά τα ψηφιακά μηχανήματα μπήκα στη διαδικασία να θέλω να φτιάξω real αυτό τον ήχο. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω προχωρήσει και αρκετά στην κιθάρα και δεν με καλύπτουν αυτά που έχω τώρα. Γι' αυτό και περιέγραψα αρχικά (ως άσχετος από τέτοια) τι ήχο ψάχνω. Metal ογκώδη και ζεστό. Αυτόν που βγάζω δηλαδή απ' τον προσομοιωτή με μια 7χορδη με μαγνήτες Di Marzio.
Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε 7χορδε! Αλλά τι ακριβώς κάνει το speaker simulator και τι το preamp? ??? Φανταζομαι το πρώτο πρέπει να έχεις ηχεία της προκοπής για να λειτουργήσει σωστά;
Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε 7χορδε! Αλλά τι ακριβώς κάνει το speaker simulator και τι το preamp? ??? Φανταζομαι το πρώτο πρέπει να έχεις ηχεία της προκοπής για να λειτουργήσει σωστά;
Το speaker simulator το συνδεεις στο speaker output του ενισχυτη.
Δηλαδη δεν χρειαζεσαι καμπινα.Και αυτο μετα το συνδεεις σε κονσολα,καρτα ηχου αναλογα το τι θελεις να κανεις.Δηλαδη για live το βαζεις direct στην κονσολα και βγαινεις απο το PA.
Tωρα τι σημαινει preamp..
Προενισχυση εχουνε ολοι οι ολοκληρωμενοι ενισχυτες αλλιως δεν παιζουνε.
Να το πω απλα χωρις αυτο δεν θα υπηρχε το καθαρο καναλι και το βρωμικο.
Υπαρχουνε σε rack μορφη (μονο preamp) δηλαδη πρεπει να το συνδεσεις σε τελικο ενισχυτη για να παιξει η σε μορφη ολοκληρωμενου κυκλωματος οπως ειναι δηλαδη ολοι οι συνηθισμενοι ενισχυτες..boogie ,marshall κτλ.
Το two notes που προτεινω εχει μεσα διαφορες καμπινες-μικροφωνα αλλα και τελικους ενισχυτες...οποτε χρειαζεσαι ενα preamp πεταλι η rack preamp για να παιξει.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.