• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αγορά κάρτας ήχου και πρόγραμμα

Θα σας πω για το λάπτοπ τα χαρακτηριστικά του αύριο.
Σαν μόνιτορ ανάμεσα στο jpl 305 και σε αυτό https://www.skroutz.gr/s/19253515/K...dio-Monitor-2-Dromon-145W-Temachio-Mayro.html
Τι λέτε?
Μέχρι 180 ευρώ ένα μόνιτορ ώστε πέρα από στούντιο να ακούγεται και όσο το δυνατόν αξιοπρεπεστατα σε ροκ μέταλ μουσική?
Πάντως επειδή βλέπω είναι μεγάλο κεφάλαιο και θέλει πολύ ψάξιμο με τα περιφερειακά κ όπως ειπώθηκε πρέπει όλα να "κολλάνε" μεταξύ τους θα πάω για αρχή στο πακέτο Steinberg και άμα δω ότι δεν βγάζω άκρη με cubase δλδ αν είναι δύσκολο να το κατανοησω θα κατεβάσω το cakewalk που διαβάζω ότι είναι πιο εύκολο για αρχάριους. Έτσι λέω να κάνω. Άρα μου μένει ένα μόνιτορ λίγο της προκοπής....
Το πώς θα γίνει η εγκατάσταση ντου cubase υπάρχουν οδηγίες? Επειδή δεν γνωρίζω από αυτά φοβάμαι μην κάνω κανένα λάθος και κλειδώσω ή καταστρέψω κάτι, αν βέβαια μπορεί να γίνει αυτό δεν ξέρω. Αν έμενα Θεσσαλονίκη ή Αθήνα θα ερχόμουν σε επαφή με κάποιον που κάνει μαθήματα για αρχάριους πάνω σε αυτά τα προγράμματα. Αλλά Δράμα που είμαι δεν ξέρω αν μπορώ να βρω κάποιον.

Θα σου κάνω και ένα μικρό teaser και θα σου πώ τι θα γίνει με το που φτάσει το πακέτο της steinberg στήν εταιρεία που θα στo φέρει σπίτι.

Θα το κρατάει ένας υπάλληλος και θα το δώσει στον διπλανό του και θα του πεί "Δράμα" και ο άλλος θα κουνήσει το κεφάλι συγκαταβατικά.
Κανένας απο τους 2 υπαλλήλους δέν θα αναφέρεται στην πόλη που ζείς.

Πλάκα σου κάνω,με το καλό,όποια και αν είναι τελικά η επιλογή σου!
Ουτως η άλλος δέν θα χαθούμε,κάτι μου λέει ότι θα είσαι σύντομα κοντά μας και πάλι.

άμα δω ότι δεν βγάζω άκρη με cubase δλδ αν είναι δύσκολο να το κατανοησω θα κατεβάσω το cakewalk που διαβάζω ότι είναι πιο εύκολο για αρχάριους

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο βαθμός δυσκολίας είναι ο ίδιος. Κάνουν τα ίδια πράγματα, με παραπλήσιο τρόπο. Δουλεύω και τα δύο.

Καλημέρα. Τελικά στο ωδείο που έχει στην Δράμα έμαθα ότι υπάρχει καθηγητής που μαθαίνει FL studio, cubase κτλ και θα ξεκινήσω εκεί για μερικά μαθήματα. Παρήγγειλα την Steinberg, και θα μιλήσω εκεί με τον δάσκαλο όπως τα πάρω όλα να τα πάω από εκεί με τον δάσκαλο ώστε να ξεκινησω από την αρχή εγκαταστάσεις software και συνδεσμολογίες ώστε να γίνουν όλα σωστά και να ξεκινήσω να μαθαίνω σιγά σιγά τα βασικά. Από εκεί κ πέρα βρήκα κάποια μόνιτορ μεταχειρισμένα στο noiz που είναι ζεύγος σε τιμές που μπορώ να δώσω. Αυτά τα μόνιτορ σαν μεταχειρισμένα μπορούν να χάσουν σε ήχο ή γενικά βγάζουν προβλήματα ? Αλλιώς θα πάω σε καινούρια απλά ξεφεύγω σε χρήματα αν πάρω ζεύγος. Ένα μπορώ να πάρω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να κάνει δουλειά ένα ηχείο. Σας έστειλα μερικά μεταχειρισμένα να δείτε και να με πείτε κ εσείς την άποψη σας αν κάτι από αυτά αξίζει . Θα ακούω κ μουσική από αυτά κ εννοείται θα χρησιμοποιηθούν για να ακούω αυτά που ηχογραφώ και ταυτόχρονα να μπορώ να παίζω λεπτομέρειες με κιθάρα όσο παίζει το ηχογραφημένο κομμάτι , και να τραγουδάει κάποιο φιλαράκι μου ή η σύζυγός μου. Τα ηχεία θα μπουν επάνω σε γραφείο . Το δωμάτιο είναι η κρεβατοκάμαρα που είναι γύρω στα 20τμ.

Κοίτα ψήνομαι να πάω στην Motu.
Eαν έχεις Mac...ναι, πας καρφωτός στη Motu για ευκολία σύνδεσης και έλλειψη προβλημάτων. Εάν δεν έχεις Mac, δεν έχεις λόγο να μην πάρεις μία από τις άλλες που προτάθηκαν.

Δεδομένου ότι η πρώτη stereo ηχογράφηση έγινε το 1932, και έκτοτε συνηθίζεται, καλό θα ήταν να πάρεις δύο (2) ηχεία.
Εκτός αν θες να πειραματιστείς σε μονοφωνικά μονοπάτια.

Δεδομένου ότι η πρώτη stereo ηχογράφηση έγινε το 1932, και έκτοτε συνηθίζεται, καλό θα ήταν να πάρεις δύο (2) ηχεία.
Εκτός αν θες να πειραματιστείς σε μονοφωνικά μονοπάτια.
https://noiz.gr/details.php?id=561007 και για αυτά έχω διαβάσει καλά σχόλια. Ζευγάρι είναι. Αξίζει να πάω σε μεταχειρισμένα? Τι θα πρότεινες από αυτά που έστειλα?

https://noiz.gr/details.php?id=561007 και για αυτά έχω διαβάσει καλά σχόλια. Ζευγάρι είναι. Αξίζει να πάω σε μεταχειρισμένα? Τι θα πρότεινες από αυτά που έστειλα?
Δεν μπορώ να σου προτείνω τίποτα σε μεταχειρισμένο, γιατί δεν γνωρίζω την κατάστασή τούς.
Σου πρότεινα ηση ζευγάρι καινούργιο m audio, στα 110 ευρώ και με καλή απόκριση συχνότητας.

και μιας και το θεμα πηγε και στα ηχεια που κι εκει επεσαν πολλες προτασεις, να βαλω κι εγω μια, επειδη ειναι εκει γυρω στις τιμες που ψαχνει ο θεματοθετης, δοκιμασμενη λυση και αξιοπρεπεστατος ηχος!
Τα Alesis Elevate 5!
αλλη μια προταση!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back