Καλημέρα σας. Ήθελα να με προτείνεται μία κάρτα ήχου και ένα πρόγραμμα ώστε να μπορώ να ηχογραφώ ηλεκτρική κιθάρα και φωνή και ίσως κ πλήκτρα και μπάσο , τα δύο τελευταία μπορώ να τα προσθέσω και μετά δεν χρειάζεται ταυτόχρονα όλα μαζί. Θέλω μια αξιοπρεπή κάρτα ήχου και ένα πρόγραμμα ώστε να μπορώ μέσω προγράμματος να βάλω ντραμς κτλ
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το κομμάτι και θα ήθελα κάτι σχετικά εύκολο ώστε να το κατανοήσω.
Είμαι αρχάριος όσο αφορά τις κάρτες ήχου κ τα προγράμματα.
Από λίγο που έψαξα είδα ότι υπάρχουν κάρτες με μικρόφωνο δώρο και πρόγραμμα δώρο. Έχω ακούσει για το cubase αλλά οτι έχετε να με προτείνεται για άλλο πρόγραμμα που μπορει μία κάρτα ήχου να το δίνει σαν δώρο θα ήθελα να μου το πείτε.
Αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι μέχρι 300-400 ευρώ μπάτζετ περίπου ας μου πει . Ευχαριστώ
Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το κομμάτι και θα ήθελα κάτι σχετικά εύκολο ώστε να το κατανοήσω.
Είμαι αρχάριος όσο αφορά τις κάρτες ήχου κ τα προγράμματα.
Από λίγο που έψαξα είδα ότι υπάρχουν κάρτες με μικρόφωνο δώρο και πρόγραμμα δώρο. Έχω ακούσει για το cubase αλλά οτι έχετε να με προτείνεται για άλλο πρόγραμμα που μπορει μία κάρτα ήχου να το δίνει σαν δώρο θα ήθελα να μου το πείτε.
Αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι μέχρι 300-400 ευρώ μπάτζετ περίπου ας μου πει . Ευχαριστώ