Θα ήθελα σιγά-σιγά να βάλω μπρος την απόκτηση μιας Fender Strat μιας και είμαι κάτοχος Gibson (την οποία λατρεύω, απλά θεωρώ ότι μια fender πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι ενός κιθαρίστα).
ΚατΆαρχήν αν είχα πολλά λεφτά θα έπαιρνα την vintage Ά62 την οποία έχω ακούσει και έπαθα πλάκα. Και αν είχα χρόνο θα έφτιαχνα μία σύμφωνα με τις οδηγίες του superfunk (κάποια στιγμή όμως θα το κάνω!!)
Δυστυχώς διαθέτω μέχρι 700-800ευρώ (αν είναι περίπτωση!).
Θέλω straτ για τους εξής λόγους:
1. Για τον κλασικό ήχο της fender strat.
2. Για το τρέμολο.
3. Για να της βάλω midi μαγνήτη – Ο Pat Metheny φταίει γι αυτό! (επίσης λυπάμαι να τρυπήσω την les paul)
Οι απορίες μου:
Παλιά είχα ακούσει την mexico classic 70Άs και θυμάμαι μου άρεσε. Τι λέτε ??
Ένας φίλος βρήκε μεταχειρισμένη 800¤ την vintage Ά62. Να κοιτάξω και για μεταχειρισμένη?
Οι japan (έχουν καταργηθεί νομίζω?) είναι καλύτερες απο mexico ? Εχω βρει μια japan 400¤.
Και κάτι τελευταίο : επειδή πιστεύω ότι θα χρησιμοποιώ πολύ το τρεμολο (αλλά Mike Oldfield), πόσο εύκολα ξεκουρδίζονται οι κιθάρες αυτές ? Οι αμερικάνικες υπερτερούν στο θέμα αυτό ??
Αυτά.
ΚατΆαρχήν αν είχα πολλά λεφτά θα έπαιρνα την vintage Ά62 την οποία έχω ακούσει και έπαθα πλάκα. Και αν είχα χρόνο θα έφτιαχνα μία σύμφωνα με τις οδηγίες του superfunk (κάποια στιγμή όμως θα το κάνω!!)
Δυστυχώς διαθέτω μέχρι 700-800ευρώ (αν είναι περίπτωση!).
Θέλω straτ για τους εξής λόγους:
1. Για τον κλασικό ήχο της fender strat.
2. Για το τρέμολο.
3. Για να της βάλω midi μαγνήτη – Ο Pat Metheny φταίει γι αυτό! (επίσης λυπάμαι να τρυπήσω την les paul)
Οι απορίες μου:
Παλιά είχα ακούσει την mexico classic 70Άs και θυμάμαι μου άρεσε. Τι λέτε ??
Ένας φίλος βρήκε μεταχειρισμένη 800¤ την vintage Ά62. Να κοιτάξω και για μεταχειρισμένη?
Οι japan (έχουν καταργηθεί νομίζω?) είναι καλύτερες απο mexico ? Εχω βρει μια japan 400¤.
Και κάτι τελευταίο : επειδή πιστεύω ότι θα χρησιμοποιώ πολύ το τρεμολο (αλλά Mike Oldfield), πόσο εύκολα ξεκουρδίζονται οι κιθάρες αυτές ? Οι αμερικάνικες υπερτερούν στο θέμα αυτό ??
Αυτά.