Αγορα Fender Telecaster ποιο μοντελο?

Guitar Guru
Πόντοι
398
Γεια χαρα σε ολους. Ψαχνω μια fender telecaster αριστεροχειρη γυρω στα 500- 600 ευρω (τιμη internet) και εχω χασει τη μπαλα με ολα τα μοντελα που υπαρχουν. Εχει κανεις να προτεινει τιποτα? ευχαριστω εκ των προτερων..

Γεια χαρα σε ολους. Ψαχνω μια fender telecaster αριστεροχειρη γυρω στα 500- 600 ευρω (τιμη internet) και εχω χασει τη μπαλα με ολα τα μοντελα που υπαρχουν. Εχει κανεις να προτεινει τιποτα? ευχαριστω εκ των προτερων..
γεια σου alter....κατα τη γνωμη μου μια lite ash ή μια highway one θα ηταν ότι καλύτερο για την πρώτη σου tele...αξιόπιστες, δυνατές και ποιοτικές κιθαρες....ανεπιφυλαχτα σου προτεινω να δοκιμασεις μία από τις δύο ή και τις δύο στην πρώτη ευκαιρία....και εγώ για εκεί βαδίζω!!!

γεια σου alter....κατα τη γνωμη μου μια lite ash ή μια highway one θα ηταν ότι καλύτερο για την πρώτη σου tele...αξιόπιστες' date=' δυνατές και ποιοτικές κιθαρες....ανεπιφυλαχτα σου προτεινω να δοκιμασεις μία από τις δύο ή και τις δύο στην πρώτη ευκαιρία....και εγώ για εκεί βαδίζω!!![/quote']o τύπος θέλει αριστερόχειρη... :wink:

alter έχεις κάποια στο νου σου ή όχι;

στο σαιτ της fender μπορείς να ψάξεις άνετα...

http://fender.com/products/search.php?section=guitars&cat=telecaster

ας απαντήσουν βέβαια και οι πιο σχετικοί με το άθλημα...

γεια σου alter....κατα τη γνωμη μου μια lite ash ή μια highway one θα ηταν ότι καλύτερο για την πρώτη σου tele...αξιόπιστες' date=' δυνατές και ποιοτικές κιθαρες....ανεπιφυλαχτα σου προτεινω να δοκιμασεις μία από τις δύο ή και τις δύο στην πρώτη ευκαιρία....και εγώ για εκεί βαδίζω!!![/quote']o τύπος θέλει αριστερόχειρη... :wink:

alter έχεις κάποια στο νου σου ή όχι;

στο σαιτ της fender μπορείς να ψάξεις άνετα...

http://fender.com/products/search.php?section=guitars&cat=telecaster

ας απαντήσουν βέβαια και οι πιο σχετικοί με το άθλημα...
γνωριζω ότι ο alter θελει αριστερη....η highway one λίαν συντόμως θα βγαλει και για αριστερους μοντελο....αν δεις η strat highway one έχει ήδη μοντελο για αριστερους....συντομως θα βγει και σε tele ......λιγο υπομονη γιατι πραγματικα αξιζει να δοκιμασεις μια!!!

Δυστυχως εχεις πεσει θυμα των....αριστερων πεποιθησεων σου.. :lol:

η μονες αριστερες τελε που φτιαχνει η Fender ειναι αυτες

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0118422706

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0100222850

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0135122332

απο τις οποιες μονο η τελευταια ειναι στο price range σου (& μεταξυ μας δεν ειναι και καμμια σπουδαια κιθαρα....)

θα σου προτεινα μια Partscaster απο

www.warmoth.com

(βεβαια θα σου στοιχισει κανα 800αρι αλλα θα αξιζει τον κοπο)

γεια χαρα.σχετικα με τελε θα θελα να ρωτησω κατι:απο οτι εχω δει στο noiz παιζει με καλες κριτικες η rockinger τελε ,ειδα στο site της(rockinger) kai μαγνητες που πωλουνται χωρια ,ειναι καλη κινηση να παρω κιτ τελε+μαγνητες sd ή οι μαγνητες που ηδη εχει ειναι αρκετοι?αν οχι τοτε με ποιους sd μαγνητες προτεινετε

δηλαδη απο οτι καταλαβα προτεινετε δαγκωτο rockinger κιτ χωρις αλλαγες
Δεν υπαρχει αριστερόχειρο kit της rockinger. Αναγκαστικά πρέπει να πάρεις ξεχωριστά κομμάτια αν θες lefty rockinger... :roll:

''δεξιος''ειμαι
:lol:

Το θέμα Rockinger Τele έχει εξαντληθεί στο NOIZ. Αν ψάξεις θα βρεις ΠΟΛΥ υλικό..

¶λλοι τις απαξιώνουν και άλλοι τις αποθεώνουν. Εγώ ανήκω στους 2ους ;)

Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο, αν έπαιρνα αυτή τη στιγμή TELE, μάλλον θα έπαιρνα τη Fender BAJA, κυρίως γιατί πέραν του ότι (από ότι φαίνεται) είναι πολύ ποιοτικά όργανα, έτσι θα μείωνα έτσι το ρίσκο της "κακής" αγοράς. Τη Fender εύκολα την πουλάς αν αλλάξεις γνώμη (χωρίς να ξεφτυλίσεις την τιμή), τη Rockinger όχι... :roll: :roll:

Ένα κακό με τις Baja βέβαια, είναι οι περιορισμένες χρωματικές τους επιλογές...

¶λλοι τις απαξιώνουν και άλλοι τις αποθεώνουν. Εγώ ανήκω στους 2ους ;)
Αντικειμενικός δε μπορεί να είναι κανείς.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν υπαρχει αριστερόχειρο kit της rockinger. Αναγκαστικά πρέπει να πάρεις ξεχωριστά κομμάτια αν θες lefty rockinger... :roll:
Κοίταξε superfunk να μαθεις να ακους και τους αλλους...όχι επειδη εισαι μαστορας στην tele να μας της λες κι απο πανω....η highway one tele βγαζει μοντελο για αριστερους !!! ειναι θεμα χρονου....ξαναθυμηζω οτι η Highway strat έχει ήδη....αυτο ειναι επικηρωμενο που σου λεω....αυτο που ξερω στο λεω μη μας αδικεις κι εμας....σνιφ....

Κοίταξε superfunk να μαθεις να ακους και τους αλλους...όχι επειδη εισαι μαστορας στην tele να μας της λες κι απο πανω....η highway one tele βγαζει μοντελο για αριστερους !!! ειναι θεμα χρονου....ξαναθυμηζω οτι η Highway strat έχει ήδη....αυτο ειναι επικηρωμενο που σου λεω....αυτο που ξερω στο λεω μη μας αδικεις κι εμας....σνιφ....
1ον γιατί είσαι τόσο επιθετικός; ¶σε που έκανες και λάθος παράθεση. 2ον που είδες να στην λέει; Υπάρχει το μοντέλο που λες για αριστερόχειρες; Όχι. Θα βγει; δεν ξέρει κανείς. Το ότι βγήκε η αντίστοιχη στρατοκαστερ, μπορεί να λέει από τίποτε ως τα πάντα. Εκτός και αν έχεις πληροφορίες εκ των έσω. ¶ρα...

Καταρχην παραθετεις πραγματα που ειπε ο Elavd & οχι εγω... :lol:

Κατα δευτερον στο επισημο site της Fender www.fender.com

δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ η "αριστεροχειρη" highway tele που λες...

Επισης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλλο πραγμα σημαινει "η Fender ΒΓΑΖΕΙ αριστερη Highway Tele" (δηλ. ΤΩΡΑ στον ενεστωτα.... :) ) και αλλο "ειναι θεμα ΧΡΟΝΟΥ και καποτε θα βγαλει η Fender αριστερη Highway Tele" (δηλ. στο ΜΕΛΛΟΝΤΑ στιγμιαιο....)

εδω εξηγουνται πολυ απλα ολα ..

http://ellinika.gnu.org.ua/ru/rhmata_05.html

:lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back