Αγορά fender supersonic 100w head

STEFMAISTER

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπέρα!

κανείς που να έχει παίξει με το συγκεκριμένο κεφάλι??απόψεις??

κάποια pros για μένα...: 1)είναι fender.τέλος. 2) φοβερά καθαρά απ όσο έχω ακούσει

3) burn channel για πολύ γκάζι και όχι μόνο...4) ευελιξία στον ήχο...5)attenuetor Που ρίχνει τα watt από 100 σε 25 για να παίζεις και στο σπίτι...

κάποια cons..:1) η τιμή του...2)πολλά ηλεκτρονικά κυκλώματα και κατά συνέπεια,αν χαλάσει κάτι??τι γίνεται??

έχετε κάτι να προσθέσετε?

θα πάρω και την 2χ12 καμπίνα που βγαίνει για τους super sonic ( η 4χ12 θεωρώ ότι είναι υπερβολή..ειδικά και για το σπίτι..)

p.s: για όσου είχαν διαβάσει το Post μου για την αγορά του cornford...άκυρο..γιατί τελικά είπα να πάω για όλα για όλα και να κάνω μια επένδυση που θα μου κρατήσει στους αιώνες...ιώνες..ώνες..νες...ες...ςςς

STEFMAISTER είπε:
5)attenuetor Που ρίχνει τα watt από 100 σε 25 για να παίζεις και στο σπίτι...
πιστεύεις πως μπορείς να ανοίξεις 25 βατ λάμπα στο σπίτι, και μάλιστα με 2*12 καμπίνα;

έλα να ακουσεις τον δικό μου τον υβριδικό (μια λαμπίτσα μόνη κι έρημη) με 1*12, στο ΕΝΑ βατ...

Ο ενισχυτης κανει 1400 ευρω..

δεν ...δωνεις... ;D αλλα 300 να αγορασεις κατι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα σου μεινει για....100 χρονια?

http://smart.noiz.gr/details.php?id=59784

http://smart.noiz.gr/details.php?id=50697

ή δωσε τα ...μισα και παρε αυτον (που τρωει για πρωϊνο τον supersonic....)

http://smart.noiz.gr/details.php?id=42330

τωρα αν δεν θες πολυκαναλους ενισχυτες και μπορεις να δωσεις 1300-1700 ευρω για ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κορυφαιο μονοκαναλο κεφαλι πες μου να σου προτεινω ....(δεν θυμαμαι αν παιζεις μεταλ,αν παιζεις αγνοησε την..προσφορα μου... ;D)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
STEFMAISTER είπε:
5)attenuetor Που ρίχνει τα watt από 100 σε 25 για να παίζεις και στο σπίτι...
θα πάρω και την 2χ12 καμπίνα που βγαίνει για τους super sonic ( η 4χ12 θεωρώ ότι είναι υπερβολή..ειδικά και για το σπίτι..)
Αν και δεν συμφωνώ καθόλου με την συνηθισμένη πρακτική των οφτόπικ προτάσεων (και με το καλημέρα) όταν γίνεται πολύ συγκεκριμένη ερώτηση σε ένα θρεντ, εδώ υπάρχει ένα ζήτημα οξύμωρης αντιμετώπισης... πιστεύεις πως η 4x12 είναι υπερβολή - ειδικά για το σπίτι - και όχι τα... 100W?  :o

Aν όντως θες Supersonic αλλά σε πιο λογικά βατ, κοίτα: http://www.noiz.gr/index.php?topic=183902.0  

Ο Μesa και ο VHT που προτάθηκαν είναι καταπληκτικά μηχανήματα, αλλά για τον Μarshall δεν ξέρω μιας και δεν τον έχω δοκιμάσει. Εσύ Νίκο τι εντυπώσεις έχεις από τον 100ρη Supersonic?

Εσύ Νίκο τι εντυπώσεις έχεις από τον 100ρη Supersonic?
καλο ηχο εχει ,αν εκανε 600-800 ευρω θα ηταν μια χαρα τιμη,αλλα 1400 για μεξικανικο φτηνο pcb?

δε λεει.... ;)

εχω αρχισει και ακουγομαι σαν..broken record... ;D....αλλα ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΙΖ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ειδικα σε ενισχυτες.

Πάντως εμένα ο 60ρης Supersonic με είχε ενθουσιάσει... και στα τρία κανάλια του, το σούπερ καθαρό και σούπερ λαμπερό Vibrolux, το πιο μπασάτο, πολύ pedal friendly και πολύ ελαφρά crunchy Βassman και το βρώμικο με ξεχωριστά ρυθμιστικά για το μιξάρισμα των gain stages... αν μάλιστα τον πάρει κάποιος και σε blonde είναι και φετίχ...

bloody_sunday είπε:
Αν και δεν συμφωνώ καθόλου με την συνηθισμένη πρακτική των οφτόπικ προτάσεων (και με το καλημέρα) όταν γίνεται πολύ συγκεκριμένη ερώτηση σε ένα θρεντ, εδώ υπάρχει ένα ζήτημα οξύμωρης αντιμετώπισης... πιστεύεις πως η 4x12 είναι υπερβολή - ειδικά για το σπίτι - και όχι τα... 100W?  :o

Aν όντως θες Supersonic αλλά σε πιο λογικά βατ, κοίτα: http://www.noiz.gr/index.php?topic=183902.0  

Ο Μesa και ο VHT που προτάθηκαν είναι καταπληκτικά μηχανήματα, αλλά για τον Μarshall δεν ξέρω μιας και δεν τον έχω δοκιμάσει. Εσύ Νίκο τι εντυπώσεις έχεις από τον 100ρη Supersonic?
με συγχωρείς αν...είπα κάποια οφτόπικ πρόταση,με το καλημέρα όπως λες και δε σε βρήκε σύμφωνο...αλλά θεωρώ..ότι δεν ήταν και αναγκαίο να απαντήσεις αν κάτι σου την έσπασε ή σε χάλασε...παρ'όλα αυτά σ ευχαριστώ για την απάντηση σου...

ο συγκεκριμένος ενισχυτής έχει την επιλογή arena-club όπως θα γνωρίζεις άλλωστε που ρίχνει την απόδοση στα 25 watt..μένω σε δικό μου σπίτι οπότε με την ένταση δεν έχω και ιδιαίτερο θέμα...θεωρείς υπερβολή τα 25 watt λοιπόν με μία 2χ12 καμπίνα??

Superfunk είπε:
Ο ενισχυτης κανει 1400 ευρω..

δεν ...δωνεις... ;D αλλα 300 να αγορασεις κατι που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα σου μεινει για....100 χρονια?

http://smart.noiz.gr/details.php?id=59784

http://smart.noiz.gr/details.php?id=50697

ή δωσε τα ...μισα και παρε αυτον (που τρωει για πρωϊνο τον supersonic....)

http://smart.noiz.gr/details.php?id=42330

τωρα αν δεν θες πολυκαναλους ενισχυτες και μπορεις να δωσεις 1300-1700 ευρω για ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κορυφαιο μονοκαναλο κεφαλι πες μου να σου προτεινω ....(δεν θυμαμαι αν παιζεις μεταλ,αν παιζεις αγνοησε την..προσφορα μου... ;D)
θένξ sfunk,

μέταλ η αλήθεια είναι ότι δεν παίζω...η πρόταση του marshall φαίνεται πιο δελεαστική απ'όλες αν και όπως και να το κάνεις...επειδή από ηλεκτρικά δε σκαμπάζω και πολλά δε θα θελα να μπλέξω...

αλήθεια είναι όντως Pcb o supersonic?? :o

cornford σου ρχομαι.....

Όχι βρε Stefmaister! Πώς να κάνεις κάποια οφτόπικ πρόταση στον...εαυτό σου (δηλαδή απαντώντας στην ερώτηση που ο ίδιος έκανες)? ;D Προφανώς για τα άλλα μηχανήματα μιλούσα.

Πράγματι είναι όπως τα λες, αλλά από την άλλη η επιλογή των 100W είναι όπως λες... arena. Χωρίς να σημαίνει πως αγοράζεται μόνο για το παροιμιώδες Μαρακανά (κλασσικός καλαμπουρονοϊζοόρος), αλλά αν δεις εξαρχής πως δεν θα τα χρειαστείς, είναι μάταιο να τα αγοράσεις. Ούτως ή άλλως ο Supersonic - αν σε ενδιαφέρει σαν σχέδιο, και γιατί όχι άλλωστε - βγαίνει και στις άλλες δυο εκδόσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το ότι είναι φτιαγμένος σε PCB ο Supersonic δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, είτε σκέτο σαν απαξιωτικός χαρακτηρισμός είτε ηχητικά εις βάρος του. Τα άλλα δυο ανωτέρω μηχανήματα (ο Mesa και ο VHT) είναι κλασσικά παραδείγματα ποιότητας των PCB.

.η πρόταση του marshall φαίνεται πιο δελεαστική απ'όλες αν και όπως και να το κάνεις...επειδή από ηλεκτρικά δε σκαμπάζω και πολλά δε θα θελα να μπλέξω...
τι να μπλεξεις...το μηχανημα ειναι jet σου λεω..... ;)

αλήθεια είναι όντως Pcb o supersonic??
ναι οπως και το 99,9% των πολυκαναλων ενισχυτων...

bloody_sunday είπε:
Όχι βρε Stefmaister! Πώς να κάνεις κάποια οφτόπικ πρόταση στον...εαυτό σου (δηλαδή απαντώντας στην ερώτηση που ο ίδιος έκανες)? ;D Προφανώς για τα άλλα μηχανήματα μιλούσα.

Πράγματι είναι όπως τα λες, αλλά από την άλλη η επιλογή των 100W είναι όπως λες... arena. Χωρίς να σημαίνει πως αγοράζεται μόνο για το παροιμιώδες Μαρακανά (κλασσικός καλαμπουρονοϊζοόρος), αλλά αν δεις εξαρχής πως δεν θα τα χρειαστείς, είναι μάταιο να τα αγοράσεις. Ούτως ή άλλως ο Supersonic - αν σε ενδιαφέρει σαν σχέδιο, και γιατί όχι άλλωστε - βγαίνει και στις άλλες δυο εκδόσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω.

Το ότι είναι φτιαγμένος σε PCB ο Supersonic δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, είτε σκέτο σαν απαξιωτικός χαρακτηρισμός είτε ηχητικά εις βάρος του. Τα άλλα δυο ανωτέρω μηχανήματα (ο Mesa και ο VHT) είναι κλασσικά παραδείγματα ποιότητας των PCB.
πραγματικά guys δε θέλω να σας ζαλίζω τον έρωτα..απλώς με την επιλογή του ενισχυτή είμαι σαν αναποφάσιστη κυρία σε μαγαζί με κουρτίνες....σκέφτηκα τον συγκεκριμένο για να πάρω κάτι με πολύ ωραία καθαρά (fender) αλλά ταυτόχρονα όταν θα θυμάμαι ότι άκουγα και slayer κάποτε..να δίνει γκάζι..με λίγα λόγια..ευελιξία...αν το θεωρείτε μεγάλη υπερβολή να δώσω τα συγκεκριμένα λεφτά...ή οτι το μηχάνημα είναι υπερτιμημένο (όπως και όλες οι καινούργιες γκίμπσον,ναι,θα πέσει φωτιά να με κάψει!) πολύ απλά say so... :)

θα κάνω την ερεύνα μου sfunk και θα τον τσεκάρω...για οτιδήποτε αγοράσω πάντως θα ανεβάσω full review με ότι καταλαβαίνω και clips...καλο βράδυ guys..

Θα'λεγα πως δεν μας ζαλίζεις καθόλου, αλλά ακόμη και αν μας ζάλιζες (που σήμαινε πως δεν θα συμμετείχαμε), θα βρισκόταν κάποιος άλλος εκ των εκατοντάδων συνφορουμιτών να βοηθήσει, οπότε νόου πρόμπλεμ ατ ωλ.

Εδώ που τα λέμε ναι, είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή του, και ο ανταγωνισμός δύσκολος.

STEFMAISTER είπε:
αν το θεωρείτε μεγάλη υπερβολή να δώσω τα συγκεκριμένα λεφτά...ή οτι το μηχάνημα είναι υπερτιμημένο (όπως και όλες οι καινούργιες γκίμπσον,ναι,θα πέσει φωτιά να με κάψει!) πολύ απλά say so... :)
τα όσα σου έγραψε πριν ο ΣΦ τα διάβασες;

γμτ και γω ειχα ψηθει για τον combo βλέπωντας την τρελη..

δλδ ακυρο το bassman + twin?άρα πρέπει να παρεις και bassman και twin...

Να πω κι εγώ την εμπειρία μου από τον 22άρη combo .(http://www.thomann.de/gr/fender_supersonic_22_combo_bk.htm

Υποτίθεται ότι είναι ο πλέον all around fender (το επιβεβαιώνει και ο greg koch ;D) αφού πέρα από τα ωραία καθαρά του (fender γαρ) έχει κι ένα καλό βρώμικο κανάλι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους fender,έτσι λένε τουλάχιστον.Στα αυτιά μου το κανάλι αυτό (burn?) δεν ήχησε καθόλου καλά και θα χαρακτήριζα  το gain του "πλαδαρό" και "ασυμμάζευτο". Τι εννοώ?Κριτήριό μου δεν ήταν η ποσότητα του gain(η οποία δεν με ενδιαφέρει καθώς δεν χρησιμοποιώ συνήθως high gain ήχους) αλλά η χροιά/ποιότητά του.Με αρκετή ώρα tweaking δεν κατάφερα να φτιάξω έναν αξιοπρεπή creamy lead ήχο που να ταιριάζει ας πούμε σε ένα fusion solo ή σε modern blues μονοπάτια (πχ robben ford).Αν fuzzy=vintage τότε ίσως έχω εγώ λάθος αντίληψη για το πώς είναι ωραίο να ακούγεται ένα βρώμικο κανάλι με vintage προσανατολισμό...

Αυτά από εμένα κι ελπίζω να μην σε έμπλεξα περισσότερο :)

Vasmar είπε:
Να πω κι εγώ την εμπειρία μου από τον 22άρη combo .(http://www.thomann.de/gr/fender_supersonic_22_combo_bk.htm

Υποτίθεται ότι είναι ο πλέον all around fender (το επιβεβαιώνει και ο greg koch ;D) αφού πέρα από τα ωραία καθαρά του (fender γαρ) έχει κι ένα καλό βρώμικο κανάλι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους fender,έτσι λένε τουλάχιστον.Στα αυτιά μου το κανάλι αυτό (burn?) δεν ήχησε καθόλου καλά και θα χαρακτήριζα  το gain του "πλαδαρό" και "ασυμμάζευτο". Τι εννοώ?Κριτήριό μου δεν ήταν η ποσότητα του gain(η οποία δεν με ενδιαφέρει καθώς δεν χρησιμοποιώ συνήθως high gain ήχους) αλλά η χροιά/ποιότητά του.Με αρκετή ώρα tweaking δεν κατάφερα να φτιάξω έναν αξιοπρεπή creamy lead ήχο που να ταιριάζει ας πούμε σε ένα fusion solo ή σε modern blues μονοπάτια (πχ robben ford).Αν fuzzy=vintage τότε ίσως έχω εγώ λάθος αντίληψη για το πώς είναι ωραίο να ακούγεται ένα βρώμικο κανάλι με vintage προσανατολισμό...

Αυτά από εμένα κι ελπίζω να μην σε έμπλεξα περισσότερο :)
ούτε καν!σ 'ευχαριστώ πολύ!και γω τελικά αποφάσισα να τον αποφύγω...λόγω της "φιλικής" του τιμής...

STEFMAISTER είπε:
για να πάρω κάτι με πολύ ωραία καθαρά (fender) αλλά ταυτόχρονα όταν θα θυμάμαι ότι άκουγα και slayer κάποτε..να δίνει γκάζι..με λίγα λόγια..ευελιξία...αν το θεωρείτε μεγάλη υπερβολή να δώσω τα συγκεκριμένα λεφτά..
Αν εχεις τα λεφτα τοτε κανε τη χαρη στον εαυτο σου και πηγαινε ακου το Mesa Lonestar που σου προταθηκε παραπανω.  ;)  Η τιμη του δεν ειναι σε κοσμοιστορικα χαμηλα επιπεδα βεβαια, αλλα και παλι μπορεις να τον ακουσεις απο κοντα και να διαπραγματευτεις με τον πωλητη.

Για μεταλ και ''καφριλες'' τυπου Slayer θα χρειαστεις ενα OD πεταλακι μαζι με το βρωμικο καναλι του.

Θένξ!

τελικά μόλις πήρα τον Roadhouse της Cornford! (άκυρο... ::))

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back