Πρόταση: Μπορεις να κανεις ενα μαθημα πρώτα με δασκαλο και να σου πει και ο ιδιος που να κινηθεις. Αρκει να τον ενημερωσεις οτι ΔΕΝ εχεις μπασο να φέρει κανα δικο του :Ρs.dave67 είπε:Γεια σας παιδια θελω να ξεκινησω μαθηματα μπασου και θα ηθελα γνωμες για αγορα ηλεκτρικου μπασου!Θελω να μπορω να παιξω rock-hard rock-metal-heavy metal.To budget μου ειναι 300Ε!Ευχαριστω!
Μεχρι να απαντησει καποιος ως προς τον ήχο, να επιμείνω οτι πρεπει να μιλησεις με εναν καλο δάσκαλο. Ως αρχαριος θα πρεπει να βολευτεις με ενα ευκολοπαιχτο όργανο που θα σου προτείνει. Βλέπω οτι στο master χρησιμοποιήθηκε κάτι σε Aria ίσως και κανα Rickenbacker αλλα δεν κατεχω το ποσο ευκολα ειναι αυτα τα οργανα για πρωτα βήματα.s.dave67 είπε:Ειμαι χωρις ενισχιτη! ο μπασιστας που με εμπνεει ειναι Jason Newsted!Oσο για τον ηχο ειναι Master of puppets
Ο μακαρίτης έπαιζε με Rickenbacker (το οποίο το ξεχνάς ;D) και με Aria - που πρόσφατα πουλήθηκε ένα στις αγγελίες με 250 ευρώ (δεν έχω ιδέα ποιο μοντέλο).s.dave67 είπε:Oσο για τον ηχο ειναι Master of puppets
Ακους μπασο στο Master of pupets? ??? ??? ???s.dave67 είπε:Oσο για τον ηχο ειναι Master of puppets
Ολο και κατι ξεφευγει. Στο Justice όμως, βαση εμπειρίας βρήκαν που πρεπει να παει το volume pot του μπασσου. Στο "μηδεν"!warwickplayer είπε:Ακους μπασο στο Master of pupets? ??? ??? ???
;D
Να βγαλουμε το συμπερασμα οτι δε σου αρεσει ο τροπος που καλυψε τα πρωτα albums των Metallica?funky_bassman είπε:Βασικά ο Burton ήταν ένας κιθαρίστας που έπαιζε κιθάρα σε ένα μπάσο και τον κάνανε ήρωα επειδή πέθανε...
Ρε παιδια γιατι ειστε κακοι και αποκαλειτε τον Μακαριτη κιθαριστα?Πιανιστας ητανε ο ανθρωπος...αλλα οκ..το παιξιμο του και η τεχνικη του ητανε κακιστη...αλλα αυτο που εκανε το εκανε καλα...κιθαριστας που παιζει μπασο ενας ειναι!ο θεος Lemmy!!!funky_bassman είπε:Βασικά ο Burton ήταν ένας κιθαρίστας που έπαιζε κιθάρα σε ένα μπάσο και τον κάνανε ήρωα επειδή πέθανε...
Το Rick (κολλημένε) ήταν πειραγμένο και γνωστός έγινε με το Aria.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ο μακαρίτης έπαιζε με Rickenbacker (το οποίο το ξεχνάς ;D) και με Aria - που πρόσφατα πουλήθηκε ένα στις αγγελίες με 250 ευρώ (δεν έχω ιδέα ποιο μοντέλο).