Π
Πάνος Χελιδόνης
Guest
Έχει αγοράσει κανείς ποτέ κάτι απο το Reverb; Είναι ok; Να έχω εμπιστοσύνη; Δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω τί ισχύει και πώς γίνεται. Τα φώτα σας παρακαλώ..
Μόνο με paypal παίζουν; Πιστωτικές / χρεωστικές όχι;Εχω αγορασει δυο φορες σετ μαγνητων απο το reverb, μεσω paypal.
Το λοιπόν, βρήκα μια κονσόλα που δεν τη βρίσκω στην Ελλάδα παρα μόνο καινούρια και πανάκριβη. Ο πωλητής είναι ιδιώτης, την πουλάει στη μισή τιμή σε σχέση με καινούρια, την χαρακτηρίζει "excellent condition" και αν την πάρω θα έρθει απο την Ιταλία με ανεκτά ταχυδρομικά. Μου μένει λοιπόν να μάθω αν μπορώ να την πάρω με κάρτα και αν οι καλές κατα τα άλλα αξιολογήσεις του πωλητή αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.. Επίσης βρήκα κι ένα synth που δεν το βρίσκω εδώ, αλλά είναι απο Αμερική και τα εξοδα αποστολής ξεπερνούν την τιμή του, οπότε απορρίπτεται.. Είναι όμως το Reverb γενικότερα μιας κάποιας εμπιστοσύνης; Τί γίνεται αν μου έρθει πχ η κονσόλα και είναι διαλυμένη ή αν δεν ανάβει καν; ή αν δεν έρθει;
Ο πωλητής δεν πληρώνεται κατευθείαν μόλις αγοράσεις το προϊόν, πληρώνεται όταν λάβεις το προϊόν. Άρα ουσιαστικά τα χρήματα σου θα τα έχει το Reverb μέχρι να παραλάβεις και αφού παραλάβεις και είναι όλα καλά, τότε θα τα δώσει στον πωλητή.
Για να ρωτώ εδώ, κάποιον λόγο θα έχω...
Επειδή μια συναλλαγή δεν αρχίζει και τελειώνει με μια εγγραφή και επειδή η σελίδα που κοιτάς είναι στα αγγλικά και με συγκεκριμένους κανονισμούς, αν τα αγγλικά σου είναι φτωχά θα σου πρότεινα να είσαι προσεκτικός και με ιδία άποψη, για να μη βρεθείς προ δυσάρεστης έκπληξης κάποια στιγμή. Ιδιαίτερα αν θεωρήσεις πως ενημερώθηκες στο Noiz (απο τρίτους δηλαδή) για το... Reverb.Για να ρωτώ εδώ, κάποιον λόγο θα έχω...
Αν έχει καλές και πολλές κριτικές κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ασφαλής η αγορά που θα κάνεις .... Θα εμπλακεί και το reverb αν κάτι στραβωσειΓια ποιούς λόγους να μην προτιμήσω από ιδιώτη;