αγορα απο guitare.playback-europe.com

nik_scarlets

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παρατηρησα οτι σε πολλες κιθαρες το guitare.playback-europe.com εχει αρκετα καλυτερες τιμεs απο τον thomann. Τι φνωριζετε γιε το site? ΕΙναι σιγουρο, το εχει δοιμασει κανεις?

Αγόρασα πριν 2 βδομάδες μια TONELAB απο εκεί. Πολύ εξυπηρετικός ο τυπάς και στα mail και στο τηλέφωνο. Ολα ΟΚ γενικά (εκτόσ απ το ότι η tonelab μου ηταν ελαττωματικη-πράγμα για το οποίο ΔΕΝ φταιει το μαγαζί-) ακόμα και στη διαδικασία επιστροφής πολύ καλή αντιμετώπιση χωρις καθόλου μα-μου...Προχώρα άφοβα απο εμένα....

Κι εγώ ψώνισα Tonelab από εκεί, με έμβασμα.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα ;)

Με πιστωτική...αποστολή την ίδια μέρα και κανένα επιπλέον κόστος.....ενώ με το έμβασμα παιρνει δύο μέρες και γύρω στα 30 ευρά πληρώνεις στην τράπεζα...εγώ έχω μια προπληρωμένη VISA και ξένοιασα...την γεμίζεισ ...αγοράζεις...την ξεχνάς μέχρι την επόμενη φορά...

αυταααα...(πολλά είπα πάλι) :D :D :D :wink: :wink: :lol: :lol:

Με πιστωτική...αποστολή την ίδια μέρα και κανένα επιπλέον κόστος.....ενώ με το έμβασμα παιρνει δύο μέρες και γύρω στα 30 ευρά πληρώνεις στην τράπεζα...
Αν έχεις webbanking πληρώνεις από 0.50 λεπτά μέχρι 3 ευρώ ανάλογα με την τράπεζα!

Στο site λέει κάτι για 48h shipping με ups, αυτό ισχύει?

Σε εμένα πάλι ήρθε σε μια βδομάδα γιατί απ τη UPS μου παν οτι το στειλε οδικώς και όχι με αεροπλάνο....δεν τον ρώτησα βέβαια....χαζομάρα μου....κοίταξέ το πάντως....

:D ...A, και κατι αλλο: Σκεφτομαι μηπως κοψω τιμολογιο, δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ετσι?

εγώ παρήγγειλα προχτές το podxt live από εκεί...σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αύριο θα πρέπει να είναι εδώ...

τώρα βλέπω στο tracking service της ups ότι η εκτιμώμενη παράδοση είναι την Δευτέρα...άρα πάμε στις 6 μέρες από τις 48 ώρες που λένε...

Kalhspera

endiaferomai na agorasw thn Ibanez Jem 7v wh kai tha ithela na kanw merikes erwthseis

a) h timh ths sto playback europe einai kata poly fthinoterh apo aythn sto thomann kai sta ypoloipa gnwsta sites ( exei 1867 euros sto playback enw sto thomann.de exei 2300 euros nomizw). Kala....gia ellinika magazia den to syzhtaw..telws pantwn.....to gegonos ths toso xamhlhs timhs mou proksenei merikes upopsies...mhpws oi sygkekrimenes kithares tou playback europe einai immitations apo korea?????, mhpws exoun kapoio ikro ellatwmataki? mhpws h magnites pou forane den einai oi manisioi alla tipota allo paremferes?

Se periptwh pou kati apo ta parapanw shmbainei, th ayparxei problhma epistrofhs tou organou sthn playback europe?

thanks

1. Καλωσήλθες.

2. Γράφουμε Ελληνικά, όχι greeklish.

3. Θέμα απομίμησης δεν υπάρχει. Το playback είναι πολύ γνωστό μαγαζί, δεν είναι κινέζος πωλητής στο ebay. ;D ;D

Εντελώς πληροφοριακά και ο Mesa Boogie που λιβανίζω εγώ κάνει περι τα 600 ευρόπουλα πιο κάτω στο πλέιμπακ! ;)

Παιδιά μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να δώσω το δικό μου confermation για το playback-europe.com......

Τόσο για την γρήγορη εξυπηρέτηση όσο και για τις τιμές του....

@janick: Έχεις μεγάλο δίκιο και αυτό το έχω δει σε πάρα πολλά προϊόντα τους....Υπάρχει αυτή η διαφορά της τάξεως των 500-600 ευρώ σε αρκετά εκθέματα-προϊόντα τους.... 8)

Διόλου ευκαταφρόνητο αγαπητοί συνφορουμίτες... 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back