Παιδιά χθες το βράδυ έκανα παραγγελία ένα MIDI controller (Novation Remote 37 SL) με διαφορά τιμής κάπου 100 ευρώ από τον επόμενο...
Πριν 1 ώρα η παραγγελία μου ήδη ξεκίνησε να ταξιδεύει με UPS και είδα πως θα το παραλάβω στις 3/2. Λίγο μακριά μεν αλλά η τιμή σκίζει, άρα αξίζει να περιμένω.
Κάτι συμπληρωματικό. Ως διεύθυνση έδωσα την ταχυδρομική μου θυρίδα στα ΕΛΤΑ. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα στο πως θα παραλάβω το πακέτο; Έδωσα και κινητό τηλέφωνο στη φόρμα της εγγραφής, οπότε θεωρώ πως θα αναγράφεται και πάνω στο φάκελο αποστολής. Η UPS συνεργάζεται με ΕΛΤΑ; Έχει τύχει κάποιος από εσάς να παραγγείλει με διεύθυνση ταχυδρομική θυρίδα κι όχι διεύθυνση οικίας ή εργασίας;
Μερικές λεπτομέρειες της αγοράς μου:
Το προϊόν στο internet τώρα έχει τιμή 329,21 ευρώ. Όταν έκανα την παραγγελία, είχε 331,07 ευρώ.
Στο στάδιο "received", η τιμή αγοράς ήταν 347,78 ευρώ (μαζί με ΦΠΑ 15%)
Στο στάδιο "confirmed", η τιμή άλλαξε κι έγινε 344,42 ευρώ (μαζί με ΦΠΑ 15%)
Άρα, η τελική τιμή αγοράς είναι αυτή που ισχύει στο στάδιο "confirmed" κι όχι η τιμή που αγοράζουμε αρχικά... Πάντως εμένα με οφέλησε γιατί αγόρασα τελικά 3+ ευρώ πιο φτηνά. Η ίδια τελική τιμή (344,42 ευρώ) αναφέρεται και στο στάδιο "shipped"...
Πάντως, ενώ όταν έκανα την αγορά μου εμφάνιζε κατάσταση "in stock", μετά το στάδιο "confirmed" μου το εμφάνιζε ως "usually shipped in 3 - 12 working days" και τώρα, στο στάδιο "shipped", πάλι το εμφανίζει "in stock"... ??? :
Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα με τη διεύθυνση παραλαβής... Eν αναμονή λοιπόν!