Αγορά ακουστικής στα 2000ε - προτάσεις?

dimist

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Λοιπον! ψαχνω κιθαρα για τα Ελληνικα δεδομενα δλδ λαικο,εντεχνο,παραδοσιακο,μοντερνο.και για στουντιο!!

σε σχημα ντρετνοτ! να εχει μπασα μεσαια και πριμα! να ειναι γενικως γεματη και bright

Ακουω πολλες κιθαρες τελευταια 1 μονο μou εκανe κλικ! lakewood d-32 τι λετε? θελω προτασεις !!!! ειμαι ανοιχτος σε ποιαδηποτε μαρκα HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
λοιπόν αδερφέ εγώ θα σου πρότεινα κάτι σε Ovation.

ξέρω αυτή η μάρκα έχει ή φανατικούς φίλους ή φανατικούς εχθρούς αλλά αυτό είναι μάλλον λόγο του "πλαστικού" της

αυτές οι κιθάρες μου αρέσουν πολύ και θα τις πρότεινα για κάθε είδος μουσικής καθώς με τέτοιες παίζουν πολύ επαγγελματίες.

έχω και εγώ τέτοια κιθάρα (μια φθηνή celebrity) και έχω λατρέψει τον ήχο της. έχει όλα αυτά που ζητάς (εκτός από το σχήμα...) είναι δοκιμασμένη σε έντεχνα-μοντέρνα και 'ξηγήθηκε σπαθί σε λάιβ.

μιας που διαθέτεις 2 χιλιάρικα όμως δεν θα σου πρότεινα την ίδια γιατί απλά μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες.

ψάξε για τι ακριβώς ζητάς στον Θωμά (λόγο ποικιλίας κυρίως- οι τιμές δεν διαφέρουν πολύ από αυτές του ΖΟΖΕF στον πειραιά).

αυτά. ελπίζω να βοήθησα.

dimist ο προηγούμενός σου τίτλος είχε κεφαλαία και απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια. Σου τον άλλαξα δυο φορές μιας και αντενδείκνυται από τους κανονισμούς. Μην τον ξαναλλάξεις, σε παρακαλώ.

Μπάσσο και ξερό ψωμί, πάλι καλά που δεν του πρότεινες Stratocaster. Ας γράφουμε πιο υπεύθυνα σε τέτοια threads please. ;)

spy είπε:
Μπάσσο και ξερό ψωμί, πάλι καλά που δεν του πρότεινες Stratocaster. Ας γράφουμε πιο υπεύθυνα σε τέτοια threads please. ;)
γιατί το λες αυτό κύριε spy;

ζήτησε ηλεκτρακουστική κιθάρα. και αυτό πρότεινα

1. Ζήτησε ακουστική.

2. Ζήτησε dreadnought.

3. Έδωσε ήδη ένα δείγμα των προτιμήσεών του αναφέροντας τη Lakewood.

Το ξέρω ότι έχεις μία εσωτερική ανάγκη να απαντάς σε όλα τα threads, αλλά please συγκρατήσου.

spy είπε:
1. Ζήτησε ακουστική.

2. Ζήτησε dreadnought.

3. Έδωσε ήδη ένα δείγμα των προτιμήσεών του αναφέροντας τη Lakewood.

Το ξέρω ότι έχεις μία εσωτερική ανάγκη να απαντάς σε όλα τα threads, αλλά please συγκρατήσου.
ναι αλλά είπε πως είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε μάρκα.

και αφού μπορούσα να του προτείνω κάτι (που ξέρω πως αξίζει, την έχω ακούσει) γιατί να μην το κάνω;

όσο για το ντρεντνοτ ανέφερα πως η κιθάρα που πρότεινα δεν είναι το σχήμα που ζητάει.

δεν είναι θέμα εσωτερικής ανάγκης, γιατί είστε μερικοί κακοπροαίρετοι;

απλά πρότεινε και εσύ κάτι αν ξέρεις και έχεις όρεξη να βοηθήσεις.

στο κάτω κάτω δεν του είπα αυτή θα πάρεις.

Σε αυτα τα χρηματα καταρχην παιρνεις σιγουρα κατι καλο.

Στη θεση σου θα ακουγα σε μαγαζια διαφορες μαρκες ωστει να διαλεγα μονος την καλυτερη επιλογη.

Η D-28 ειναι οντως καλη επιλογη,. ;)

εχω ακουσει και της δυο η larrivee κανει λιγο τι διαφορα η martin η d 28 ειδικα

oxi ειναι στενη!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν εχω δει ποτε σε λαικο παλκο η λαικη μουσικη σκηνη martin ποτε!

γενικως σπανιως θα δεις σε λαικο παλκο κιθαρα των 2000 ευρω. ο ηχος μιας φτηνοτερης κιθαρας μπορει να ειναι λιγοτερο καλος, αλλα υπαρχουν πολλοι λογοι για να μην χρησιμοποιεις τοσο ακριβο οργανο σε δουλειες.

πολυ καλες προτασεις στην τιμη που ψαχνεις και σε dreadnought ειναι οι taylor και η martin d28. αλλα ο ηχος ειναι θεμα προσωπικου γουστου. σ αυτα τα λεφτα οτι και να παρεις καλο θα ειναι. απλα επειδη στις ακουστικες παιζουν αρκετα τα μανικια, να σαι σιγουρος οτι η κιθαρα σε βολευει στο παιξιμο (σε περιπτωση που παραγγειλεις απο internet)

αν την κιθαρα την θελεις κυριως για live παιξιματα, ισως σ ενδιαφερει και κατι με μικροτερο σωμα και καλα ηλεκτρονικα. μερικες φορες οι dreadnought ειναι δυσκολες σε live ειδικα οταν ανεβαινουν οι εντασεις. εγω φετος επαιζα αρκετα με μια taylor 810 dread που εχω, και οταν την αντικατεστησα με μια 512 (που εχει μικροτερο σωμα), το να ελεγξεις feedback και συχνοτητες που συντονιζαν εγινε πολυ πιο ευκολο. αν και ο ακουστικος ηχος της 810 ειναι καλυτερος (τουλαχιστον για strumming), τελικα η 512 με βολεψε πιο πολυ

dimist είπε:
εχω ακουσει και της δυο η larrivee κανει λιγο τι διαφορα η martin η d 28 ειδικα

oxi ειναι στενη!
?????? μπορείς να επαναδιατυπώσεις please?

Χωρίς διάθεση να κάνω κουμάντο στο πορτοφόλι σου, θα συμφωνήσω με τον alter ότι οι συνθήκες πάλκου αντενδείκνυνται για ακριβά ακουστικά όργανα, τα οποία είναι ευαίσθητα σε καπνούς, υγρασίες και μερακλωμένες τσιφτετελούδες.

Επίσης είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεσαι ηλεκτροακουστική; Στα περισσότερα μαγαζιά παίζει PA, εκτός κι' αν μιλάμε για κουτούκι..

Εγώ πάντως, με αυτά τα δεδομένα, μάλλον θα έψαχνα για κανά σκυλί ηλ/ακουστική (φτηνή) τύπου takamine για να βγάζω το μεροκάματο και θα φυλούσα τα πολλά φράγκα να πάρω μια καλή ακουστική για το σπίτι και για ηχογραφήσεις.

ψαχνω ακουστικη παντος καιρου η παιξω μονος η με τριο η με εξι να μιλαει κιθαρα. τα ηλετρικα θα τα βαλω εγω τη θελω ακουστικη.επιτελους ρε παιδια μονο η martin d 28υπαρχει εδω στην Ελλαδα και αλλες 3 το πολυ που ακουω συνεχεια ελεος .Ας ακουσω μια εξυπνη προταση! τα μαγαζια που παιζω συνηθως ειναι μουσικες σκηνες και διαφορεσ βραδιες σε μπαρακια τυπου αφιερωματα κτλπ

Γειά σου dimist..η Lakewood που είπες είναι πολύ καλή κιθάρα!!Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις εκτός απο MARTIN και τις: GUILD, GIBSON (λίγο παραπάνω απο 2000ε αλλά,πιστεψέ με...τα αξίζουν τα λεφτά τους ;)) Το πιο πιθανό όμως είναι να μην βρείς κάποια μοντελα στα καταστήματα τις Ελλάδας :-[, οπότε καλό είναι να τις δοκιμάσεις απο μουσικούς που τις έχουν ήδη (ρώτα σε forum) και μετά την παραγγέλνεις!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back