γιαυτο ειπα οτι "λενε"και προσπαθησα να το εξηγησω στο μυαλο μου οτι μαλλον θα εχει να κανει με τις δονησεις κτλ.τοτε ολοι αυτοι οι κατασκευαστες ακουστικων κιθαρων (Martin,Taylor etc) που δεν χρησιμοποιουν One piece backs & soundboards δεν ξερουν τι τους γινεται.... για να μη αρχισουμε με τις Les Paul που απο κατασκευης ειναι....χιλια κομματια...
δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ ρολο στον ηχο,ακομα και ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ μια κιθαρα απο 7 κομματια που ειναι καλοφτιαγμενη,ελαφρια και resonant θα ακουγεται καλυτερα απο μια απο ενα κομματι που ειναι γκουμουτσα...
droneblack είπε:παντως και οι τεσσερις κιθαρες που εχω ουτε ενα κομματι ειναι ουτε εχουν εξωτικα ξυλα,αλλα αυτο που ακουω μου αρεσει ,και τις λατρευω ολες
...αυτό ;Dνα ξεχασω δηλ.τα περι δονησεων και ξυλων?
Εάν παραγγείλεις αυτό, δεν θα σου έρθει ποτέ γιατί δεν στέλνει Ελλάδα...βρές κάποιον άλλονAggelos22i είπε:παιδια αν παραγγειλω αυτο http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-CREAM-PICKUP-COVERS-KNOBS-4-FENDER-STRAT-GUITAR-/300532665996?pt=Guitar_Accessories&hash=item45f9248e8c#ht_1135wt_1031 θα ερθει 100% και αν ναι περιπου σε ποσο καιρο λεει περιπου 10 εργασιμες ισχυει;
στελνει μονο USA ΕΛΕΟΣ! σε περιπτωση που αγορασω κατι με paypal και δεν μπορει να το στειλει Ελλαδα (αφου δεν το προσεξα) τι γινετε;marathon είπε:Εάν παραγγείλεις αυτό, δεν θα σου έρθει ποτέ γιατί δεν στέλνει Ελλάδα...βρές κάποιον άλλον![]()
...κάνουν κιθάρες από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ξύλα...έχεις δεί πολλές κιθάρες από...ελιά?droneblack είπε:γιατι να κανουν κιθαρες απο "ακριβα" ξυλα ,ενω μπορουν με πιο φθηνα να εχουν το ιδιο αποτελεσμα?μονο και μονο για να μας τα "περνουν"??
Αυτό είναι φλούδα ελιάςE.G. είπε:χμμμ... ναι και ειναι υπεροχες ;D
Παίζει όμως ρόλο η ευκολία επεξεργασίας και η παράδοση. Εάν ο Leo είχε ελιές στο χωράφι του...θα λέγαμε άλλα τώρα.RayDTutto είπε:Βέβαια εφόσον στην ηλεκτρική δεν παίζουν ρόλο τα ξύλα...
(το ξερω δεν ειμαι τοοοοσο ασχετος)...κάνουν κιθάρες από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ξύλα...έχεις δεί πολλές κιθάρες από...ελιά?
αυτο μαλιστα .αλλα και παλι.........Παίζει όμως ρόλο η ευκολία επεξεργασίας και η παράδοση.
εάν καταφέρεις να πείσεις τον εαυτό σου (και το γιατρό...) ότι ακούς το ίδιο κάθε στιγμή της ημέρας...γίνεται ;D ;Ddroneblack είπε:(το ξερω δεν ειμαι τοοοοσο ασχετος)
πως γινεται ξυλα με διαφορετικη πυκνοτητα και ειδικο βαρος να εχουν τον ιδιο ηχο.
Ατακα του μηνα, σιγουραmarathon είπε:Εάν ο Leo είχε ελιές στο χωράφι του...θα λέγαμε άλλα τώρα.
ναι βρε αγορι μου ,κανεις δεν ειπε οτι ακουω το ιδιο αυτο εννοειται...(μονο ο Τσακ τα κανει αυτα)εάν καταφέρεις να πείσεις τον εαυτό σου (και το γιατρό...) ότι ακούς το ίδιο κάθε στιγμή της ημέρας...γίνεται
πολυτελειες ;Dειχε βαλει μαγνητες ταστιερα και ηλεκτρικα σε μια σανιδα οικοδομης απο αυτες που καλουπωνεις ξερετε