Aged pickguard

mariopol είπε:
Προσωπικα πιστευω οτι εχει να κανει με τους πορους του υλικου. Αν και πλαστικο, θα πρεπει να εχει. Αν υποθεσουμε οτι ειναι πολυ μικροι ή δημιουργουμε περισσοτερους με το ελαφρυ τριψιμο τοτε ο διαλυμενος καφες εισχωρει πιο ευκολα! (Αλλιως θα βυθιζαμε τα παρτς στο κουτι του καφε χωρις νερο ;))

Δεν το εχω δοκιμασει παντως για να πω με σιγουρια!
Συμφωνώ ότι ο διαλυμένος καφές εισχωρεί πιο εύκολα...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένει κιόλας εάν τον αγγίξω με ιδρωμένο χέρι.

Εγώ πάντως, κάποια φορά που το δοκίμασα, δεν έπιασε.

Η πατέντα με τον καφέ είναι ΟΚ, δίνει ένα κάποιο αποτέλεσμα, αλλά έχει και συνέχεια.

Θέλει πολύ ήλιο.

Αν έχεις αυτοκίνητο βάλε το pickguard στα ταμπλό του παρμπρίζ και άφησέ το για μερικές μέρες, αφού πρώτα το έχεις περάσει απ'τον καφέ.

Στην ουσία ο ήλιος θα κάψει και θα σταθεροποιήσει το χρώμα απ'τον καφέ.
Αυτό, κάτι λέει.

WilliamSats είπε:
Θέλει πολύ ήλιο.

Αν έχεις αυτοκίνητο βάλε το pickguard στα ταμπλό του παρμπρίζ και άφησέ το για μερικές μέρες, αφού πρώτα το έχεις περάσει απ'τον καφέ.
Δε θα λιώσει / παραμορφωθεί όμως;

RayDTutto είπε:
Δε θα λιώσει / παραμορφωθεί όμως;
Σωστή παρατήρηση.

Αν είναι μονό και συγχρόνως κινέζικο ΝΑΙ, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα αν και αμφιβάλω.

Τα διπλά, τριπλά ή perloid κλπ δε μασάνε, αρκεί να μη ξεχαστεί εκεί κανένα χρόνο ;D.

marathon είπε:
Συμφωνώ ότι ο διαλυμένος καφές εισχωρεί πιο εύκολα...αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένει κιόλας εάν τον αγγίξω με ιδρωμένο χέρι.

Εγώ πάντως, κάποια φορά που το δοκίμασα, δεν έπιασε.
To οτι το δοκιμασες μου φτανει!

Θα μας πει και ο zakky τι αποτελεσμα ειχε και μετα ο καθενας πραττει αναλογα!

Εγω παντως θα τα επαιρνα ετοιμα ;)

υγ αυτο με το παρπριζ δε μου φαινεται καλη ιδεα. Αν ισχυει τοτε στο grill θα χρειαστω 5 λεπτα ;D

stratotoaster aged look ;D

mariopol είπε:
To οτι το δοκιμασες μου φτανει!
Kαλά, μπορεί να μην έκανα κάτι καλά (ποσότητα καφέ, χρόνο βαπτίσματος...)...τι να σου πώ....

Η αληθεια ειναι πως με προβληματισε κι εμενα το αν με τον ιδρωτα και με την τριβη το aged αυτο look θα παραμεινει... Η νεκροψια θα δειξει. Κατι αλλο που θα ηθελα να μαθω ειναι το εξης: αφου τελειωσει η φαση της εμβαπτισης πρεπει να το σκουπισω, να το ξεπληνω ή να το αφησω να στεγνωσει μονο του?

zakky είπε:
πρεπει να το σκουπισω, να το ξεπληνω ή να το αφησω να στεγνωσει μονο του?
Aφού θα κάνεις που θα κάνεις το πείραμα...κάντα και τα 3, να δούμε ποιό έχει καλύτερο αποτέλεσμα ;D...λογικά πρέπει να το αφήσεις να στεγνώσει μόνο του...και λίγο πιστολάκι για τα μαλλιά (ίσως) δεν έβλαπτε.

zakky είπε:
Θα μπορουσατε απλα να μου απαντησετε χωρις να μπειτε στον κοπο να γραψετε ολες αυτες τις εξυπναδες. Εκανα μια προσπαθεια και περιμενω τα αποτελεσματα.
το θεμα δεν ειναι οι "εξυπναδες" ειναι το οτι προσπαθησα να περασω την δικη μου απαντηση και γνωμη μεσα απο χιουμορ - τωρα αν εσυ παρεξηγηθηκες να μας το πεις να μιλαμε μονο σοβαρα και stackata............φιλικα παντα χωρις να θελω να προσβαλω ουτε εσενα μιας και δεν σε ξερω αλλα ουτε και κανεναν αλλον...............

Δεν το ειπα για σενα, αλλα για τους αλλους που γεμισαν μια σελιδα με ποστς χωρις κανενα νοημα και καμια απαντηση. Τεσπα, δεν παρεξηγουμε με τετοια...Αλλα ας μεινουμε στην ουσια και οχι σε αυτα τα σχολια...

Η διαδικασια τελειωσε, αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν το αναμενωμενο. Εσπασε λιγο το ασπρο χρωμα, αλλα ελαχιστα. Τιποτα το ιδιαιτερο... Busted!

zakky είπε:
Εσπασε λιγο το ασπρο χρωμα, αλλα ελαχιστα. Τιποτα το ιδιαιτερο... Busted!
Το ίδιο και σε μένα...αναρωτιέμαι, αυτοί που το προτείνουν, το έχουν κάνει στα αλήθεια ή απλά το έχουν διαβάσει στο Internet?

Γι'αυτο σου ειπα να τριψεις και ενα τσιγαρο μεσα... ;)

Η νικοτινη και η πισσα ειναι πολυ χρωστικες...

Το εκανα το test σε 2 καπακια απο singles και βγηκαν τζετ :)

Τριψιμο πριν-φυσικο στεγνωμα μετα.

Η πιο σίγουρη λύση κατά τη γνώμη μου είναι ο ήλιος. Απλά θέλει το χρόνο του...

μήπως χρειαζόταν περισσότερο καφέ στο διάλυμα και περισσότερη ώρα παραμονής σε αυτό?

hot_sauce είπε:
μήπως χρειαζόταν περισσότερο καφέ στο διάλυμα και περισσότερη ώρα παραμονής σε αυτό?
Και εγώ έχω μία απορία για το αποτέλεσμα...γιατί  ο καφές και το νερό δεν έχουν κάποιο "σταθεροποιητικό" συστατικό. Η απορία μου είναι, δεν φεύγει το aged χρώμα με την αφή και τον ιδρώτα?
εγώ πάντως, συνεχίζω να έχω την απορία...

Εαν το ξανατριψεις με πιο χοντρο γυαλοχαρτο αυτην την φορα? και απλωσεις επανω στο πικαρντ ενα μειγμα οπως αυτο του χτυπητου ΝΕΣ καφε (παχυρευστος καφες),ισως τοτε να πιασει!

hot_sauce είπε:
αν το πέρναγε βερνίκι μετά? too much?
Εάν είναι να το περάσει βερνίκι...δεν χρειάζεται ο καφές!!!! Υπάρχουν τόσα χρωστικά να το κάνεις aged...

Εαν το ξανατριψεις με πιο χοντρο γυαλοχαρτο αυτην την φορα? και απλωσεις επανω ενα μειγμα οπως αυτο του χτυπητου ΝΕΣ καφε (παχυρευστος καφες) στο πικαρντ,ισως τοτε να πιασει!
...και δεν φεύγει με τον ιδρώτα? ;)

Γενικα εαν το αφησουμε να στεγνωσει καλα πιστευω οτι θα φευγει πιο δυσκολα.Αλλα θα εξαρταται και απο την ποιοτητα του πλαστικου εαν φτιαξουμε με το γυαλοχαρτο βαθιους πορους νομιζω οτι θα πιασει καλυτερα.Αλλα γενικα ειναι τοσο λειο υλικο που θα μας δυσκολεψει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back