Αγαπημένο άρωμα

• Thread starter Thread starter Dr. No
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 6K
tez.jpg

CK+be+by+Calvin+Klein+1996.jpg=s0

Είναι περίεργο που εμφανίστηκε αυτό το topic σήμερα, καθόσον το πρωΐ έβαλα το εικονιζόμενο μετά από χρόοοοονια καθόσον πήγα να γνωρίσω μια καθηγήτρια στην Πολυτεχνική.

Ήταν δώρο από την συνερευνήτρια Φανή Σ. από duty free στην επιστροφή από ταξίδι συνεδρίου (πιθανόν Rome 1997). Ίσως το μοναδικό άρωμα που μου έχουν ποτέ κάνει δώρο. Είναι τόσο παλιό που το "be" είναι γραμμένο στη μέση του ck και όχι από κάτω. Φορώντας το νιώθει κανείς κάπως έτσι:

I am just a tree
just letting
my being or not being
be

​

​

Mont Blanc Homme Exceptionnel, που δυστυχώς καταργήθηκε και είμαι με Versace Eros που δε τη φοράω σχεδόν ποτέ.

montblanc-homme-exceptionnel-eau-de-toilette-75ml.jpg

Αν την έχει κανείς Ελλάδα κλειστή την αγοράζω!

Βέβαια τσιμπιμένη τιμή... Πολύ τσιμπιμένη...
Πιθανόν λόγω κατάργησης όπως είπες άρα και μικρού αποθέματος άρα νόμος προσφοράς/ζήτησης. Δεν το ήξερα το άρωμα και σε τι τιμές έπαιζε παλιά αλλά με μια γρήγορη ματιά στο ebay εκεί γύρω είναι σε USA και πολύ πιο πάνω σε Ευρώπη

Αγαπημένο άρωμα; 

Μα, το άρωμα της γυναίκας, φυσικά 

και aftershave σε γιασεμί ?

από μειράκιον και για πολλά χρόνια JAZZ μέχρι που τo χάλασαν... κατόπιν πολλά και διάφορα ψάχνοντας κάτι από την αίσθηση του original μέχρι που αδιαφόρησα (ντάξει ουκ έρχεται και μόνον)... τα τελευταία χρόνια μετά από κάποια στάση στο Paco Rabanne 1 Million μια χαρά τη βγάζω με το δροσερά ταπεινό, φτωχόν πλην τίμιον STR8...

vintage-ysl-yves-saint-laurent-jazz_360_2771ba284f06887ac8606c56a82e7d79.jpg

Χωρίς πλάκα τώρα, εκτός από το Eternity (το γυναικείο) που το μυρίζω ακόμα και στον ύπνο μου (λόγω της πρώην συζύγου μου), ένα είναι αυτό που μου άρεσε από ότι έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα.

Αυτό ....

71MeGy1rIlL._SL1000_.jpg

από μειράκιον και για πολλά χρόνια JAZZ μέχρι που τo χάλασαν
Γιατι εχουν την μανια να τα αλλαζουν τα αρωματα?

Και την 900 και την Αntaeus που μου αρεσαν, τις εχουν χαλασει.

αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα... πέφτουν οι πωλήσεις και τα αλλάζουν μπας και?...  ακριβαίνει κάποιο συστατικό και το αντικαθιστούν αποτυχημένα?... τι να σε πω... κοινή η απορία μας...

Και την 900 και την Αntaeus που μου αρεσαν, τις εχουν χαλασει.
Αγαπητέ Syria Delta, αν όντως θέλεις απάντηση το ερώτημά σου (ξανά)διάβασε «το άρωμα» του Πατρίκ Ζισκιντ - το καλύτερο βιβλίο του 1986, σύμφωνα μα τους  New York Times, με πάνω από 20 εκατ. πωλήσεις, και με μετάφραση σε 49 χώρες - έχει εκπληκτικές περιγραφές της αίσθησης της όσφρησης - που για να πω την αλήθεια το φτωχό μου μυαλό δεν τις πολύ πιάνει - 

Στα της καθημερινότητα, εγώ  προτιμώ το Hugo Boss aftershave αραιωμένο τα τελευταία 20 χρόνια - μου αρέσει η μυρωδιά του όταν μπαίνω στο ανσασέρ για το γραφείο το πρωί 

άρωμα της γυναίκας
Σας ζηλεύω, έχω να το μυρίσω πάρα πολλά χρόνια.

Μου θυμίσατε την βασική έμπνευσή μου, το Leprechaun του Chick Corea (σας στέλνω και μια ιδέα πώς την φαντάζομαι).

The-Leprechaun.jpg

My_Leprechaun.jpg

Chanel Platinum Egoiste

Χαιρομαι που μέχρι τώρα δεν είδα την Fahrenhei (Dior). Κάποια εποχή νόμιζα ότι τη μύριζα παντού ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χαιρομαι που μέχρι τώρα δεν είδα την Fahrenhei (Dior). Κάποια εποχή νόμιζα ότι τη μύριζα παντού ?

Μπράβο βρε λεβεντη μου, ελεος πια με την εσανς του τσεκαδόρου στο Μπουρνάζι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back