Έχω διαβάσει και εγώ πως θα ξανάρθουν οι Φέιθ φέτος, στο ιτζεκτ μαζί με τους Άνκλ...jeremy είπε:Ισχυει αυτό για τους FNM? Πού το άκουσες?
Με τον πιό χάλια ήχο που έχω ακούσει ποτέ...dimitrioszouzou είπε:Μιας και αναβιωσε το θεμα
Jethro Tull - Santana Γηπεδο παναθηναικου. Απιστευτο gig
Άη χέητ γιου (και δε σε ξέρω κιόλας) ;D ;D ;D Καλά να περάσεις φίλε...zappa είπε:Και ναι όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό...
πάει 5 Ιουλίου στο βερολίνο να δει Primus live!!!!
Blackmore's Knight ΛυκαβητοςWilliamSats είπε:Μόνο έναν απ'τους αγαπημένους μου δεν έχω δει... :'( :'( :'(
Ritchie Blackmore. :'(
:'(playloud είπε:Blackmore's Knight Λυκαβητος
Deep Purple Wembley
![]()
Εγώ αν και λάτρευα τους savatage , δυστυχώς στο συγκεκριμένο live ( rockwave 2002 αν θυμάμαι καλά) μου φάνηκαν΄πολύ κακοί ,με χάλια ήχο, και ο μελαχρινός μακριμάλλης τραγουδιστής που (και καλά) θα αντικαθιστούσε τιν Zakk δεν έπεισε ούτε με τις τσιρίδες που πετούσε που και που ούτε με την συνολική παρουσία του...Evilnye είπε:3) Judas Priest, με Owens και την ίδια μέρα μια εκπληκτική συναυλία από τους Savatage,
marathon είπε:Με τον πιό χάλια ήχο που έχω ακούσει ποτέ... Δε νομιζω οτι προσεχα τετοια πραγματα τοτε. Μαλιστα εμενα μου εχει μεινει μια πολυ καλη εικονα. Εχω δει τους jethro tull και σε καποια περιεργη συναυλια με τον νταλαρα? καπου στο κεντρο της αθηνας? Η' δε θυμαμαι καλα λογω υπερβολικου εφηβικου σταφιδιασματος?
...και είδα τον Ρόρυ το 79----> εισαι παλιος και ωραιος. Εγω ημουνα 3.