Αγαπημένες συναυλίες + ονόματα που θέλατε να δείτε!

Evilnye είπε:
Αράδιασες καμιά 10ρα ονόματα που θα έκανα τούμπες να δω. Τι να λέμε τώρα.
Που να σου πώ και σε πόσες δεν πήγα...υπάρχει μία που έχασα και θα κατηγορώ τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή...1981 (νομίζω) υπήρχε συννένωση των Genesis για μία μόνο συναυλία με το αρχικό σχήμα. Έφευγαν πούλμαν από όλη την Ευρώπη για το Λονδίνο...και δεν πήγα :'( :'( ο βλάξ...

Έχω δει: Doobie Brothers, Cheap Trick, Atlanta Rythm Section, Foreigner, Santana, Elton John, Stevie Wonder,Kansas,Rolling Stones, Genesis,ZZ top, Bryan Adams, Al di Meola, John Mc Laughlin,Paco de Lucia,Blue Oyster Cult,Jethro Tull,Styx,Moody Blues,Simon & Garfunkel,David Bowie, Yes,Queen και αρκετούς ακόμα που δεν θυμάμαι μεταξύ 1980 καΙ 85 που ζούσα εκτός Ελλάδας. Στην Ελλάδα είδα μόνο Kansas ξανά και μετάνοιωσα που δεν πήγα περσι στους Wishbone Ash.

Θέρω να δώ οποσδήποτε Lynyrd Skynyrd (τους εναπομείναντες πλέον) οταν έρθουν Ευρώπη με τον γιό μου.

marathon είπε:
Tι να σου πώ? Παρίσι το 80-84...ο Fripp κουστουμάτος, ακίνητος με μια Black Beauty και πίσω του ο Levin....
ωϊ, ωϊ, μάνα μου...

και Oldfield... Ίδια περίοδο? (hate you more)

Oldtimer είπε:
Έχω δει: Genesis, Yes,Queen...
Νάτα μας...Με ποιά σύνθεση τους Genesis, Yes?

Πάντως αυτούς που θέλω λυσσαλέως να δώ είναι οι Fourplay...έχουν έρθει Montreux αλλά δεν το πήρα μυρωδιά.

Oldtimer είπε:
Έχω δει: Doobie Brothers, Cheap Trick, Atlanta Rythm Section, Foreigner, Santana, Elton John, Stevie Wonder,Kansas,Rolling Stones, Genesis,ZZ top, Bryan Adams, Al di Meola, John Mc Laughlin,Paco de Lucia,Blue Oyster Cult,Jethro Tull,Styx,Moody Blues,Simon & Garfunkel,David Bowie, Yes,Queen και αρκετούς ακόμα που δεν θυμάμαι μεταξύ 1980 καΙ 85 που ζούσα εκτός Ελλάδας. Στην Ελλάδα είδα μόνο Kansas ξανά και μετάνοιωσα που δεν πήγα περσι στους Wishbone Ash.

Θέρω να δώ οποσδήποτε Lynyrd Skynyrd (τους εναπομείναντες πλέον) οταν έρθουν Ευρώπη με τον γιό μου.
respect

marathon είπε:
Νάτα μας...Με ποιά σύνθεση τους Genesis, Yes?

Πάντως αυτούς που θέλω λυσσαλέως να δώ είναι οι Fourplay...έχουν έρθει Montreux αλλά δεν το πήρα μυρωδιά.
Στους Genesis τραγουδούσε πλέον ο Collins και κιθάρα έπαιζε ο Rutherford, δεν θυμάμαι τους υπόλοιπους. Στους Yes  έλειπαν οι Rick Wakeman και Steve Howe και η συναυλία ήταν για το promotion του αλπουμ 90125

Oldtimer είπε:
Στους Genesis τραγουδούσε πλέον ο Collins και κιθάρα έπαιζε ο Rutherford, δεν θυμάμαι τους υπόλοιπους. Στους Yes  έλειπαν οι Rick Wakeman και Steve Howe και η συναυλία ήταν για το promotion του αλπουμ 90125
ΟΚ...προς στιγμήν, ανησύχησα!! ;D ;D ;D

Έχω μια αδυναμία και στον Wakeman και στον Howe...

marathon είπε:

Σε χαλαει ο Trevor Rabin?

Αυτον τον εβλεπα και μονο του

playloud είπε:

Και εγώ τον Hacket, μόνο του τον είδα...αλλά άλλο πράμμα είναι όλοι μαζί...είναι ίδιοι οι Genesis χωρίς Gabriel, Hacket? Το ίδιο και οι Yes

playloud είπε:

Παιχταράς είναι, αλλά δεν είχε "σχέση" με αυτό που τέλος πάντων είχαμε συνηθήσει από τους Yes.

Nestoras είπε:
Παιχταράς είναι, αλλά δεν είχε "σχέση" με αυτό που τέλος πάντων είχαμε συνειθήσει από τους Yes.
Nαι ρε, είναι σαν να λέμε ότι ο Rutherford έπαιζε τα ίδια με τον Hacket...

marathon είπε:

Οταν πήγα δεν ήξερα οτι έλειπε ο Howe και σπάστηκα παρόλο οτι έπαιζε άψογα ο Rabin. Για μένα η μαγεία είχε χαθεί... Αλλά βλέπεις το νεαρόν της ηλικίας τότε, δεν δεχόταν εύκολα τις αλλαγές στα τότε ινδάλματά του. 

Red Hot Chili Peppers, Erik Truffaz, Karma to Burn και Rage Against The Machine.

Οι R.H.C.P. δεν νομίζω να παίξουν ποτέ Ελλάδα. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να τους δω σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης.

Τον Truffaz παραλίγο να τον δω στην Πράγα. Έφυγα μία μέρα πριν παίξει. Γκαντεμιά.

Οι Karma to Burn έπαιξαν στο Αν τον Ιούνιο που μας πέρασε...  :-\

Για τους Rage Against The Machine δεν έχω να πω τίποτα. Θυμάμαι τα vids που έβλεπα μικρότερη από συναυλίες τους και μου έχει μείνει απωθημένο να τους δω. Κι αυτούς και το κοινό τους!!  ;D

Kenny46n2 είπε:
Red Hot Chili Peppers, Erik Truffaz, Karma to Burn και Rage Against The Machine.
H πλάκα θα ήταν να τους δούμε όλους αυτούς να παίζουν live όλοι μαζί  :o :o :o

Alcodog είπε:
H πλάκα θα ήταν να τους δούμε όλους αυτούς να παίζουν live όλοι μαζί  :o :o :o
Το πήγες σε άλλο επίπεδο, πραγματικά  8)

απο αυτα που ειναι στη ψηφοφορια, DEAD KENNEDΥS εννοειται...

αν λεμε γενικα τοτε, Death...τα υπολοιπα (megadeth, slayer, anthrax) θα τα δω το καλοκαιρι στο sonisphere...

Πολλες ηταν οι καλες αλλα αυτες που ξεχωριζω ειναι-

Iron Maiden 2-08-2008 

Editors-White Lies  18-6-2009

Αγαπημενη συναυλια + αξεχαστη περυσι στο Παλλας..

SMV

Stanley Clark

MARCUS MILLER

Victor Wooten

τι να πεις...

Είμαι ευτυχής που μου έχει δοθεί η ευκαιρία να δω ονόματα που ποτέ δεν θα περίμενα να δω. Αυτά που μου λείπουν είναι φυσικά οι Zeppelin, oι Floyd (ένας που μου έκανε ιδιαίτερα είχε πάει να τους δει στην Αθήνα, και εγώ ο ηλίθιος δεν είχα πάει μαζί του), ο Μiles Davies (σαν μπόμπιρας έψαχνα κάποιον μεγάλο να με πάει να τον δω στο Παλλάς, και απέτυχα), οι ασύλληπτοι Purple τoυ 1970, και oι Godspeed You Black Emperor (όταν είχαν γίνει σχετικά της μόδας και είχαν κάνει περιοδεία, ο βλαξ δεν είχα πάει να τους δω από αντίδραση).

Εκ των μοντέρνων που υφίστανται ακόμη σαν μπάντες, ο Springsteen (έχω χάσει μέσα απ'τα χέρια μου δυο ή τρεις ευκαιρίες να τον δω), οι Goldfrapp, η Annie Clark των St. Vincent και οι Rammstein.

Trending...

Νέα θέματα

Back