Μιλάμε για διαφορετικές συναυλίες.gregg είπε:Οχι ρε συ, πηγαινα τριτη γυμνασιου αν θυμαμαι καλα
more clues please![]()
Εγώ σκέφτομαι για Στοκχόλμη, αφού έχω και συγγενείς εκεί για να μείνω, αλλά δεν ξέρω ακόμα...christabel_ είπε:Θα πάω σε κάποια από αυτές σε bold... Εξαιρετικό το Γκέτεμποργκ για ΣΚ... Ειδικά με τις ξεφτίλα τιμές της Ryan Air από Λονδίνο...
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Άρα εγώ τα έχω δει όλα πια;marathon είπε:Εγώ είδα τον Nestoras και τον Audiokostas live...τώρα μου μένει ο Playloud...και τους έχω δεί όλους!!!!
Εάν προσθέσεις και αυτούς που ήδη έχω δεί...μάλλον ;DEvilnye είπε:Άρα εγώ τα έχω δει όλα πια;
Marathon μάλλον ξεχνάς και πως γράφονται τα ονόματα που έχεις δει!!! (αν και δεν σε ζηλεύω και πολύ γιατί δεν θέλω να δω και πολλούς από αυτούς τους κυρίους... Μόνο Rory και Sabbath...)marathon είπε:Εάν προσθέσεις και αυτούς που ήδη έχω δεί...μάλλον ;D
Rory, BB King, Albert King, Purple, Sabbath, King Crimson, Steve Hacket, Santana (4κις), Jeff (2ις), Jethro Τall, Mike Olfield, Dire Straits, Clapton, Rolling Stones, Stanley Clarke& George Duke, Pat Metheny, Georges Benson, Tania Maria, Ronny Jordan, Gary Moore, Sting (3ις), Peter Gabriel, Aziza Mustafa Zadeh (2ις), John McLaughlin, Jan Garbarek...δεν τους θυμάμαι όλους...
Eισαι μικρός ακόμα για να ξέρεις όλους τους παραπάνω κυρίους (και κυρίες βεβαίως)...Rory και Sabbath...όποιος πρόλαβε, τους κύριους είδε, οι υπόλοιποι σε DVD!!!funky_bassman είπε:αν και δεν σε ζηλεύω και πολύ γιατί δεν θέλω να δω και πολλούς από αυτούς τους κυρίους... Μόνο Rory και Sabbath...
Tι να σου πώ? Παρίσι το 80-84...ο Fripp κουστουμάτος, ακίνητος με μια Black Beauty και πίσω του ο Levin....darshan είπε:hate you
για πες
Kαθόλου...έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον Levin και ήταν (σχεδόν) όλο το γκρούπ.Evilnye είπε:Πωπω... σβήσιμο ;D
Όχι ρε για μένα λέω. Αράδιασες καμιά 10ρα ονόματα που θα έκανα τούμπες να δω. Τι να λέμε τώρα.marathon είπε:Kαθόλου...έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον Levin και ήταν (σχεδόν) όλο το γκρούπ.