Αγαπημένες συναυλίες + ονόματα που θέλατε να δείτε!

jumerang

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Λοιπόν, για να κάνουμε ένα μικρό γκαλοπάκι! Για πείτε ποιες είναι οι 2-3 αγαπημένες σας συναυλίες που έχετε πάει, και επίσης 2-3 ονόματα που θα θέλατε διακαώς να δείτε live και ακόμα δε μας έχουν κάνει την τιμή να μας επισκεφτούν!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολλές αγαπημένες, αλλά μάλλον ξεχωρίζω των U2 στην Θεσσαλονίκη.

Παρεπιπτόντως θα θελα πολύ να τους ξαναδώ.

Από κει και πέρα για ονόματα που δεν έχουν έρθει ποτέ, ευχαρίστως θα βλεπα τους R.H.C.P.

Χμμμ, καλή ερώτηση... Από συναυλίες που έχω πάει ήταν πάρα πολύ καλή η περσινή των Scorpions στο Καραϊσκάκη, η συναυλία του Waters φέτος ήταν εκπληκτική, μου άρεσε πολύ κι ένα ψιλοακουστικό live που είχαν κάνει πριν 2 χρόνια τα παιδιά από τους Anathema (Danny και Vinnie), μια συναυλία των Angra σχετικά παλιά (για να πιάσουμε και λίγο πιο metal φάση :)) και των Dark Tranquillity και In Flames που έιναι φοβερά groups live.... Γενικώς δεν ψοφάω κιόλας για συναυλίες....... Α, και ο Steve Vai πέρσι ήταν φοβερός!!

Θα ήθελα πάρα πολύ να δω Floyd, Queen (ακόμα και τώρα στα γεράματα, αλλά χωρίς Paul Rodgers!!!!), Paul McCartney, Tori Amos, Anastacia, Robbie Williams, Dredg, Tea Party (πάνε αυτοί όμως :(), Ryan Adams, Muse, Within Temptation (άααασχετο αυτό :lol:), Aerosmith, Spock's Beard και οπωσδήποτε Eagles!

Θα ήθελα να δω οπωσδήποτε R.H.C.P. + Jamiroquai.

Δε θα έλεγα όχι και σε μια Anastacia εδώ που τα λέμε..... :oops: :oops: :oops:

Τα καλύτερα live που έχω πάει ήταν μάλλον Black Sabbath (για συναισθηματικούς λόγους και Iommi λόγους...), Whitesnake πριν από κάποια χρόνια στο Λυκαβηττό, ακόμα και Twisted Sister πέρσυ στο rockwave όπου απλά πέρασα πάρα πολύ καλά, χωρίς να ξέρω ούτε ένα κομμάτι τους!!! (μέχρι την ώρα που πήγα τουλάχιστον)

Επίσης ένα πολύ καλό live ήταν του Milo Z την προηγούμενη βδομάδα στο Λυκαβηττό όπου μιλάμε όντως για ένα τρελό Φανκ πάρτυ! (Τουλάχιστον τις πρώτες 2 ώρες...)

R.H.C.P - AC/DC - TESTAMENT - METALLICA (Γιατί στην μία ήμουν μικρός και στην αλλη πήρα άδεια από τον στρατό την επόμενη ημέρα (γαμώτο$#%#$^%^%^%))

Για μένα οι συναυλίες που μου προσέφεραν περισσότερο κέφι (και όχι αυτές που ήταν μόνο συναισθηαμτικά φορτισμένες) ήταν:

1) U2

2) Death in Vegas

3) Stereo MC's

Και θα ήθελα να δω

1) Morissey

2) R.H.C.P.

3) Cure

¶ντε, ας απαντήσω κι εγώ στο θέμα που έθεσα!

Οι καλύτερές μου ήταν: Brand New Heavies (top of the tops!) στο Ρόδον, και μετά το χάος!! Το οποίο χάος είναι (!): James Brown (την προηγούμενη φορά στο Λυκαβηττό), Portishead σε κάποιο Rockwave και Pink Martini πέρσι στο Βύρωνα! Α, είχα δει και RHCP το '94 στο Reading και ήταν super!! Επίσης περνάω πάντα πολύ καλά κάθε χρόνο στο Half Note με τον Milo Z!!!

Απωθημένα που μου έχουν μείνει είναι: Jamiroquai, Stevie Wonder και κάνα παλιό κλασσικό soul όπως Earth Wind & Fire ή Kool & The Gang. Κυρίως για Jamiroquai ετοιμαζόμουνα αρχές του μήνα να πάω Bari να τους δω αλλά δεν κατάφερα να πάρω άδεια απ'τη δουλειά!!! :cry: :cry: :cry:

Η καλυτερη συναυλια που εχω παει ποτε στη ζωη μου ηταν οι CLASH το 1980 στο Λονδινο.

Θα ηθελα να δω τον Johny Cash ζωντανα αλλα μαλλον οι ευκαιριες μου τελειωσανε :cry:

Η καλυτερη συναυλια που εχω παει ποτε στη ζωη μου ηταν οι CLASH το 1980 στο Λονδινο.
Καλά, τώρα μου θύμισες άλλο ένα απωθημένο μου: Το ότι ήμουν πιτσιρικάς στο Rock in Athens το '85 και δεν είδα τους Clash......... :cry:

Αγαπημένες συναυλίες:

1.) Radiohead, Λυκαβηττός 26+27/06/2000

2.) Nick Cave & The Bad Seeds, Γήπεδο Ελληνικού 4/12/2004

3.) Portishead (+ Spiritualized, Asian Dub Foundation, Κ Βήτα), Rockwave '98 15/07/1998

Αυτές τις τρεις συναυλίες τις ακολουθούν: REM, Placebo, Mogwai, Massive Attack, Archive, Madrugada, Porcupine Tree και έπονται μερικοί ακόμα! 8)

Θέλω οπωσδήποτε να δω ή να έχω δει:

1.) Pearl Jam (και μάλλον σύντομα θα το κάνω... :D )

2.) U2 (ήμουν μικρός για να πάω τότε Θεσσαλονίκη.. :( )

3.) Pink Floyd

4.) David Bowie

5.) Interpol (πότε θα τους φέρει κάποιος στην Ελλάδα, όταν φθάσουν τα 60 ;;;)

Αγαπημένες(με τυχαία σειρά):

-Jon Spencer Blues Explosion(ειδικά η πρώτη στο Ροδον)

-Jesus and Mary Chain

-Sonic Youth(ναι.."οι καραγκιοζηδες":))

-P.J.Harvey

-Girls against boys

-Zita Swoon(η πρώτη στο ΑN) και όλες φυσικά dEUS

-Chokebore(!!)

-Yo La Tengo

-Josh T.Pearson(Lift to experience)

-Bonnie Prince Billy(Will Oldham)

-Portishead

-Afghan Wigs

Θέλω να δω:

WILCO.

Μου άρεσαν πολύ :

1) Οι Clash και οι Cure στο καλιμάρμαρο, κάτι αιώνες πριν.

2) Ο Julian Cope στο Ροδον κάτι δεκαετίες πριν. Η PJ Harvey επίσης Ρόδον.

3) Ο Joshua Redman με κάποιον της οικογένειας Marsalis στο Λυκαβητό.

4) Blaine Reininger με Steven Brown πάλι στο Λυκαβητό.

5) Οι White Stripes οσο πρόλαβαν να παίξουν πέρσι.

6) Οι Portishead κάπου στο Φάληρο πριν αρκετά χρόνια.

7) Πάρα πολύ καλοί φέτος στο Λάυριο (Synch), oι Chap : Σοφιστικέ ποπ, με μονοφωνικά synths, αρκετό θόρυβο και μελωδία και beat. Παίζει και ένας ex. Raining Pleasure μαζί τους.

Απο live θα προτιμούσα ψιλοάγνωστα ονόματα, πιτσιρικάδες που να μην είναι τόσο αφόρητα "pro" στη σκηνή. πχ. τα συγκροτήματα που άνοιξαν τους White Stripes πέρσι (Sond and Daughters, Coral). Από πιο "καταξιωμένους" Peppers, Bowie, Morrisey...

Red Hot Chili Peppers Manchester 18/06/2004

Red Hot Chili Peppers Earls Court 14/06/2006

Red Hot Chili Peppers Ealrs Court 15/06/2006

Editors Rockwave 2006

εγω ειχα ονειρο να παρακολουθησω απο κοντα μια συναυλια των πινκ φλοϋντ αλλα αυτο δεν θα γινει ποτε.....κλαψ...

sisters of mercy 1 απριλίου 2006 (αλλα απ'ότι φαινεται μόνο σε εμένα άρεσε)

η καλύτερη όμως είναι αυτή των Tiger Lillies που έγινε τον μάϊο.... Ώραία συναυλιακή χρονιά για μένα

Θέλω να δω:

Bauhaus

Rammstein

Dead Can Dance( please αν γίνεται γρήγορα.....)

Ρε παιδιά, κανείς δεν έχει να πει τίποτα για Robert Plant στο ΟΑΚΑ .. χμμ, πριν από 5-6 χρόνια; ... Μαζί με ΟΝΑΡ και πυξ λαξ support νομίζω, και sting μετά.

Τότε που άρχισε να φυσάει ξαφνικά πολύ δυνατά και να ρίχνει κεραυνούς στο βάθος (χωρίς να βρέχει) που φώτιζαν σαν φλας όλη την αρένα; ... (μιλάμε για μέσα Ιουλίου αν θυμάμαι καλά)..

Ήταν απίστευτη ατμόσφαιρα, και ο Plant άρχισε zeppelin τραγούδια από ένα σημείο και μετά, με φοβερούς μουσικούς μαζί του. Και καπάκι όταν τελείωσε, τότε άρχισε να βρέχει - ο Sting άργησε 1 ώρα να βγει.

Μακράν η καλύτερη συναυλία που έχω πάει...

Επίσης, u2 θεσσαλονίκη, roger waters φέτος, moby σε κάποιο rockwave παλιά (1998 ίσως) που έπαιζε πανκ διασκευές σχεδόν και είχε απίστευτη ενέργεια γενικώς, bad religion (επίσης παλιά)... Α, και morcheeba πέρυσι είχα περάσει πολύ καλά.

Θα ήθελα να δω chilli peppers, pearl jam ... χμμμ, billy cobham

και Rolling Stones, για ιστορικούς λόγους...

Έχω ακούσει από πολλούς πως sabbath πέρυσι ήταν πολύ καλά..

Trending...

Νέα θέματα

Back