αγαπημένα εξώφυλλα δίσκων

Queen: Innuendo

Queen: A Night At The Opera

Dredg: El Cielo (limited edition)

Spock's Beard: The Light

The Rolling Stones: Bridges To Babylon

Time Machine: Act II: Gallileo

Tori Amos: Scarlet's Walk

Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon

Camel: The Snow Goose

Camel: Mirage

Eloy: Power And The Passion

King Crimson: Islands

....εεεεεε ξέρω γω τώρα; δεν έχω ψύχωση με τα εξώφυλλα :lol:

Αυτο που μου είχε μείνει απο μικρός και μου είχε κανει εντύπωση (κατι σαν παιδικο τραυμα) Iron Maiden - Live After Death και Piece of Mind...

Γενικά παντώς (μετα το περας χρόνων ψυχοθεραπειας ) μου αρέσουν τα εξώφυλα τις ECM. :D :D :D

therapy troublegum

TherapyTroubleGum.jpg

FILM - angel B.....Ενα απο τα καλυτερα artworks και μάλιστα απο ελληνική παραγωγή...

πολλά, πάρα πολλά (άλλη μία βίαιη ερώτηση :lol: )

λοιπόν επειδή βαριέμαι θα πω μόνο το killers από maiden...

Και όπου να ναι θα σκάσει ο eye και θα κράζει έχοντας φόρα από χθες... :lol: :lol: :lol:

Τες πα Venom: Black metal. Μόνο και μόνο επειδή είναι το πιο αντεγραμένο εξώφυλλο του μεταλ

Και για άλλη μια φορά σε λάθος ενότητα το έβαλες ανασταση

Μεγαλειώδεις οι Μassive Αttack ακόμη μια φορά...και στο εξώφυλλο!

B000E5L8D4.02._SS500_SCLZZZZZZZ_.jpg

Toσος κοπος για το σχεδιο στο κεντρο...καποιο αλλο χρωματακι γυρω γυρω δεν μπορουσαν να βαλουν? Το χαλαει ολο.

Dream Theater-Images and Words. Και για τους φίλους μου τους βαβουριάριδες boukaw και panagioti, Cannibal Corpse-Buttchered at Birth, στην πρώτη του κυκλοφορία, πριν λογοκριθεί :wink:

Draconian Times - Paradise Lost.

Τώρα που το σκέφτομαι, τα μέταλ εξώφυλλα κυριαρχούν στη σκέψη μου όταν προσπαθώ να σκεφτώ τα πλέον εντυπωσιακά εικαστικά. Βέβαια, εντυπωσιακό δεν σημαίνει a priori πρωτότυπο ή εμπνευσμένο.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, δουλειές σαν το Draconian Times είναι πιο ενδιαφέρουσες από τη φάτσα του Marcus Miller- lol!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back