αγαπημένα εξώφυλλα δίσκων

Αυτο που μου είχε μείνει απο μικρός και μου είχε κανει εντύπωση (κατι σαν παιδικο τραυμα) Iron Maiden - Live After Death και Piece of Mind...

Γενικά παντώς (μετα το περας χρόνων ψυχοθεραπειας ) μου αρέσουν τα εξώφυλα τις ECM. :D :D :D

therapy troublegum

TherapyTroubleGum.jpg

FILM - angel B.....Ενα απο τα καλυτερα artworks και μάλιστα απο ελληνική παραγωγή...

πολλά, πάρα πολλά (άλλη μία βίαιη ερώτηση :lol: )

λοιπόν επειδή βαριέμαι θα πω μόνο το killers από maiden...

Και όπου να ναι θα σκάσει ο eye και θα κράζει έχοντας φόρα από χθες... :lol: :lol: :lol:

Τες πα Venom: Black metal. Μόνο και μόνο επειδή είναι το πιο αντεγραμένο εξώφυλλο του μεταλ

Και για άλλη μια φορά σε λάθος ενότητα το έβαλες ανασταση

Καλά λέει ο boukaw....τώρα το είδα και εγώ....βάλτο στο "περί ανέμων..."

Μεγαλειώδεις οι Μassive Αttack ακόμη μια φορά...και στο εξώφυλλο!

B000E5L8D4.02._SS500_SCLZZZZZZZ_.jpg

Toσος κοπος για το σχεδιο στο κεντρο...καποιο αλλο χρωματακι γυρω γυρω δεν μπορουσαν να βαλουν? Το χαλαει ολο.

Dream Theater-Images and Words. Και για τους φίλους μου τους βαβουριάριδες boukaw και panagioti, Cannibal Corpse-Buttchered at Birth, στην πρώτη του κυκλοφορία, πριν λογοκριθεί :wink:

Draconian Times - Paradise Lost.

Τώρα που το σκέφτομαι, τα μέταλ εξώφυλλα κυριαρχούν στη σκέψη μου όταν προσπαθώ να σκεφτώ τα πλέον εντυπωσιακά εικαστικά. Βέβαια, εντυπωσιακό δεν σημαίνει a priori πρωτότυπο ή εμπνευσμένο.

Αλλά όπως και να το κάνουμε, δουλειές σαν το Draconian Times είναι πιο ενδιαφέρουσες από τη φάτσα του Marcus Miller- lol!

Μάλλον κάτι από Paul Romano ή Aaron Turner ή τον δικό μας Seth.Δεν ξέρω ρε,τι ερωτήσεις είναι αυτές?!!!!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back