V
VangelisV
Guest
Μονο που ο Randy Hansen βγαζει τα προς το ζην απο αυτο και κανει και παγκοσμιες περιοδειες γιατι υπαρχουν ανθρωποι που διαθετουν χρονο και χρημα για να τον δουν.pericles είπε:Δηλαδη ο τυπος ειναι 58-59 ετων και το High Light του ειναι να μιμειται τον Ηendrix!!Οχι οτι ειναι κακος αλλα πολλη μιμηση ρε παιδι μου!!Ακομη και τα ρουχα του ειναι κοπιες αυτων που φοραγε ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ!!Για μενα που δεν ειμαι φιλικα διακειμενος σε οτιδηποτε ειναι tribute δεν θα χαλαγα το χρονο και το χρημα να παω να τον ακουσω live !!( εξαιρεση μοναδικη απετελεσαν οι Backtrackin -Tribute to Pink Floyd -και αυτο εγινε μονο&μονο γιατι ειχα πληροφοριες οτι οι τυποι εχουν καταπληκτικο ηχο) Δεν μου ερχεται ρε παιδια !!
Προτιμω να ακουσω τον οποιοδηποτε απο τους ''φευγατους '' στα αυθεντικα τους παιξιματα σε βιντεο η δισκους παρα αυτο το ''πανηγυριτζιδικο'' θεαμα η ακουσμα !!δεν υπαρχει η πρωτογνωρη μαγεια που εξεπεμπαν ολοι αυτοι οι φοβεροι καλλιτεχνες εκεινης της εποχης!! >!!
Φανταζεσαι τον εαυτο σου να γυριζει ολο τον κοσμο παιζοντας κομματια που γουσταρεις και να σε πληρωνουν και απο πανω? Αλλοι το κανουν τζαμπα στο δωματιο τους ;D