Άλλη κιθάρα έχεις? Γιατί με όσα διαβάζω, έχεις 90% πιθανότητα να μείνεις χωρίς.
Μην ξεχνάς ότι το να βγάλεις το χρώμα είναι το ένα στάδιο...υπάρχει ακόμα το βάψιμο και το λουστράρισμα (εξ ίσου δύσκολα, με το λουστράρισμα-κατ εμέ-πανδύσκολο). Επίσης εάν δεν τα κάνει κάποιος που έχει εργαλεία και χώρο (το βάψιμο-λουστράρισμα είναι μια "βρωμερή" ιστορία γιατί θές δε θές λερώνεις, σκέψου που θα τα κάνεις όλα αυτά. Επίσης σκέψου και το κόστος όλων αυτών αλλά και το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις στο τέλος (εάν έχεις μια Mexi Strat ας πούμε δεν αξίζει τον κόπο, αγόρασε ένα Rockinger ή Warmoth σώμα) . Με λίγα λόγια πολύ δύσκολα ένας ερασιτέχνης (και προφανώς βάζω και τον εαυτό μου μέσα, παρ ότι έχω φτιάξει 4-5 κιθάρες...) πετυχαίνει "επαγγελματικό" αποτέλεσμα. Επειδή έχω καταστρέψει αρκετά σώματα, στη προσπάθεια να μάθω, όταν θέλω επαγγελματικό αποτέλεσμα, δίνω σε επαγγελματίες να τα κάνουν.
Φαντάσου, μια Tele που φτιάχνω τώρα με ακριβά ανταλλακτικά είναι ήδη στο Ίλιο και βάφεται...
Επίσης φαντάζομαι ότι θές να βγάλεις το χρώμα για να "ακούσεις" την κιθάρα-αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω από τα γραφόμενα-δηλ κατ πόσο το χρώμα-λούστρο της επηρεάζει τον ήχο της...η άποψή μου είναι...το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?