- Πόντοι
- 1
Aν το ποντίκι είναι ασύρματο, απομάκρυνέ το από την κάρτα ήχου.jd800 είπε:όταν μετακινώ το ποντίκι ή ανοίγω κ κλείνω παράθυρο ακούς περισσότερες παρεμβολές στο σήμα.
Aν το ποντίκι είναι ασύρματο, απομάκρυνέ το από την κάρτα ήχου.jd800 είπε:όταν μετακινώ το ποντίκι ή ανοίγω κ κλείνω παράθυρο ακούς περισσότερες παρεμβολές στο σήμα.
Μανώλης Χναράκης είπε:@killbill
Μπορείς να ανεβάσεις ένα μικρό μέρος (όχι όλο) της ηχογράφησης να ακούσουμε;
Κρίμα...Ίσως κάποιος άλλος μπορεί να σε βοηθήσει.killbill είπε:όλα (φωνή, αρμόνιο) είναι σε ένα κανάλι.
ηχογράφησα με το audacity.
Acer Travelmate 4000. αλλά και με άλλα laptops φίλων το ίδιο πρόβλημα έχω. είναι θέμα των ηλεκτρολογικών του σπιτιού φαίνεται. αν το λαπτοπ δουλεύει μόνο με μπαταρία τότε κανένας θόρυβος!!digisilence είπε:@killbill Ποιο λαπτοπ εχεις?
μα η ηχογράφηση ήταν από live. Πως να το κάνω κάθε κανάλι ξεχωριστά; Δεν είμασταν σε δωμάτιο ηχογράφησης ώστε να γράψω τα φωνητικά μόνα τους, μετά τη μουσική κλπ. Αλλά και πάλι τι θα άλλαζε; κάθε κανάλι δεν θα είχε τον θόρυβο;Ξανα εγγραφή. Και κάθε κανάλι ξεχωριστά. Για να μην σου ξανασυμβεί. Ότι επεξεργασία και να γινόταν, θα επηρέαζε τον συνολικό ήχο.
χάλια... Το έχω κάνει και εγώ αυτό με το audacity μέσω της επιλογής "αφαίρεση θορύβου" αλλά μειώνει πολύ την ποιοτητα της μουσικής δυστυχώς..Αυτό πώς σου φαίνεται;
Άστα φίλε, χάλια το 'κανα... ;Dhot_sauce είπε:@gdevelek
πως το έκανες τόσο καλά??
Καλό είναι αλλά... ψιλο-φλαντζάρει, σαν να είναι εκτός "φάσης" ;DΚαλή η προσπάθεια αλλά χρήσιμη για άλλες εφαρμογές.gdevelek είπε:Άστα φίλε, χάλια το 'κανα... ;D
δεν το παρατήρησα πολύ αλλά με 2 γρήγορες ακροάσεις που του έριξα είχε πολύ καλό αποτέλεσμα!gdevelek είπε:Άστα φίλε, χάλια το 'κανα... ;D