αφαίρεση pickup cover απο les paul

zatoichi

Νέο μέλος
Πόντοι
16
βασικά, ότι λέει ο τίτλος...πως γίνεται? ευχαριστω ;)

Εννοείς το μεταλλικό καπάκι του μαγνήτη;

Με ένα κολλητήρι αφαιρείς την κόλληση από τα σημεία που είναι κολλημένο το καπάκι στη βάση του μαγνήτη.

ΠΟΛΥ προσεκτικά όμως!

ωχ, ελπιζω να μην κανω καμια ζημια! ευχαριστω

Με το χερι μπορεις να το κανεις, αφου πρωτα αφαιρεσεις την κολληση που κραταει το cover πανω στον μαγνητη, τραβωντας μετα τον μαγνητη εξω απο το cover, παντα προσεκτικα χωρις βιαιες κινησεις ωστε να μην κανεις καμμια ζημια στα πηνια.

Dremeltoolingsolder.jpg

Γιατι θες να κάνεις κάτι τέτοιο;

Για αισθητικούς ή ηχητικούς λόγους;

όντως , πια η επίδραση στον ήχο μετά από μιά τέτοια επέμβαση??

Η επίδραση στον ήχο είναι πιο καθαρή νότα, περισσότερη ατάκα...

Το έκανα κι εγώ στη les paul μου, και υπάρχει όντως διαφορά, όχι βέβαια τεράστια..

γεια χαρα παιδιά, για αισθητικους λογους κυριως...θέλω να δω πως φαίνεται... μετά απο συζητηση που είχα με ενα φίλο μπορεί και να μην το κάνω, αν και με τρωει η περιεργεια ;D

Αν θες απλά να δεις πως φαίνεται, απλά δες μια οποιαδήποτε lespaul με μανγήτες δίχως κάλυμα και θα καταλάβεις

Θα σου πρότεινα να μην χαλάσεις τους αυθεντικούς μαγνήτες με τους οποίους αγόρασες την κιθάρα, καθώς θα χάσει και σε μεταπωλητική αξία και

το πιθανότερο είναι να κάνεις και καμιά ζημιά. Καλύτερα αγόρασε καινούργιους μαγνήτες open. Εξάλλου αυτά τα έκαναν το 1960 που δεν υπήρχαν μαγνήτες στην αγορά σαν after market. 

Βγαζοντας τα pickup covers δεν χαλαει καμμια αξια μεταπωλησης ουτε ζημια γινεται (εκτος και αν εισαι τελειως ατσαλος) και εινια κατι το απολυτως αναστρεψιμο......Εξαλλου ειναι κατι που ολοι οι κιθαριστες κανουν εδω και δεκαετιες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back