adsl συνδεσεις, τί παίζεται?

Τα 4-5 αυτα ειναι σε διαφορες περιοχες?
Ναι' date=' είναι σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, τηλέφωνα φίλων που έτυχε να θυμηθώ. Σε Μαρούσι, Πεύκη, Πετράλωνα, Αμπελόκηπους, Πατήσια και Βριλήσια.[/quote']

-χε χε! Είσαι πανΑθηναϊκώς γνωστός!!Θα δούμε ρε συ,τι να πώ..ΟΤΕ είναι

αυτός,τι να του πείς..?Το θέμα είναι πως έπρεπε να ασχολούμαστε μ αυτό πολύυυυυ καιρό πριν(όταν έπρεπε να γίνει)..Το μόνο βέβαιο είναι πως όλοι οι providers έχουν αναβαθμίσει τις ταχύτητες των συνδέσεων.Οπότε,ένας ένας..Θα φτιαχνόμαστε! :lol: :lol:
seamonkey2eu.png

....τώρα τους πληρώνω για 2048/512 και μπαίνω με ταχύτητα 524.2/128
για 2048/256, εννοείς .... :wink:

(εκτός αν έχεις βρεί provider με 512 upload, οπότε θέλω και εγώ!)

Όσο για το κολπάκι που λέει αν η γραμμή έχει αναβαθμιστεί, είναι ο μοναδικός τρόπος για να απαλάξουν το τηλεφωνικό τους κέντρο απο το βομβαρδισμό ερωτημάτων.

Υπομονή μέχρι να τελειώσει η περίοδος αναβάθμισης... (3 μήνες είπαν)

(παρεπιπτόντως ..είμαι απο τους 'αναβαθμισμένους' :) )

Αριθμός τηλεφώνου: 210281....

Στην περιοχή σας δεν έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση ADSL ταχύτητας.

Τελευταία ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 12/9/2006

Επόμενη ενημέρωση μηχανής Αναβάθμισης : 19/9/2006

Οπότε μην περιμένω προκοπή ακόμα...

Είμαι σίγουρος ότι πληρώνω για 2048/256 γιατί έκανα αναβάθμιση με την προσφορά που είχε η Otenet μέχρι 09-09-2006 και από 512 έκανα την 2048 και πληρώνω 2 ευρώ το μήνα λιγότερα απο πρίν, αλλά όπως είπαμε φώς δεν έχω δεί ακόμα....

καλησπερα,

θα σας ενημερωσω ολους ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VIVODI !!!!!!!! ειναι οτι χειροτερο εχω χρησιμοποιησει ποτε και ειναι αναξιοπιστη ως εταιρια.εχει μονο τηλεφωνικη υποστηριξη και για να μιλησεις με καποιον χρειαζεται να περιμενεις το λιγοτερο απο εικοσι εως και τριαντα λεπτα.αναλογα με τις ορεξεισ του τηλεφωνητη μπορει και να στο κλεισει και στα μουτρα.οποτε μα οπτε τους εχω χρειαστει ηταν αναξιοπιστοι και τωρα που θελω να κοψω την συνδεση μαζι τουσ εδω και εικοσι μερεσ δεν εχουν στειλει ακομα στον οτε την διακοπη.εχω ενημερωση το ινκα και την εεττ σχετικα και θα κινηθω και νομικα αν χρειαστει καθως ειναι το λιγοτερο ερασιτεχνες με μηδενικη υποστηριξη.οχι τιποτα αλλο εχω αγορασει και αλλη συνδεση και περιμενω τουσ αχρηστουν να την διακοψουν.με μια κουβεντα !!!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VIVODI !!!!!!!!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ VIVODI !!!!!!!!

Σχετικά με τη Vivodi επιβεβαιώνω αυτά που έγραψε ο νεαρός φίλος μας. Όσον αφορά τις γραμμές η δική μου αναβαθμίστηκε σήμερα (Σαββατιάτικα) αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά σε οτιδήποτε επισκέπτομαι στο εξωτερικό. Αντίθετα χρειάστηκε να "κατεβάσω" κάτι από τον σέρβερ του Πολυτεχνείου και η ταχύτητα ήταν πολύ μεγάλη. Ενδιαφέρον ε;

παιδια και εγω ειμαι απογοητευμενος απο την vivodi...τι μου προτεινετε?ακουω καλα λογια για την forthnet... :roll:

οντας φοιτητης εκανα ετησιο συμβολαιο με την hellas on line, 384/128 με 10 ευρω το μηνα, χωρις προπληρωμη. στην τιμη αυτη περιλαμβανεται και το αξιοπρεπες router fritz!box fon το οποιο βεβαια και θα επιστρεψω.

ενεργοποιηθηκα μεσα σε μια εβδομαδα, και μετσ απο λιγο καιρο διπλασιαστηκα εχοντας αξιπορεπεις ταχυτητες(downloading σταθερα 80-83 kb/sec)

απ οσο το εψαξα βεβαια, και αυτο το επιβεβαιωνει και η ip μου, δεν συνδεομαι σε server της HOL, αλλα του ΕΔΕΤ. σε αυτο ισως οφειλεται και η σταθερη αποδοση της συνδεσης μου. στο diodos οι isps κανουν authentication και σε παρακαμπτουν σε πανεπιστημιακους servers.

στους φοιτητες που ειναι μελη του noiz συστηνω ανεπιφυλακτα το diodos. ;)

http://diodos.gsrt.gr/Packages.aspx

παιδια και εγω ειμαι απογοητευμενος απο την vivodi...τι μου προτεινετε?ακουω καλα λογια για την forthnet... :roll:
Εγώ έχω OTENET αφου περιπλανήθηκα σε HOL (μακρυά), Vivodi (ακόμα πιο μακρυά) και Forthnet (καλή είναι). Αυτό που κατάλαβα ήταν οτι παίζει ρόλο η περιοχή που βρίσκεσαι !? (υποθέτω ανάλογα με το κέντρο του ΟΤΕ που έχεις την τηλ. γραμμή σου). Με Otenet δεν εχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα (adsl εδω και 1,5 χρόνο). Χθές αναβάθμησαν την συνδεση μου :D !

Σχετικά με τη Vivodi επιβεβαιώνω αυτά που έγραψε ο νεαρός φίλος μας. Όσον αφορά τις γραμμές η δική μου αναβαθμίστηκε σήμερα (Σαββατιάτικα) αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά σε οτιδήποτε επισκέπτομαι στο εξωτερικό. Αντίθετα χρειάστηκε να "κατεβάσω" κάτι από τον σέρβερ του Πολυτεχνείου και η ταχύτητα ήταν πολύ μεγάλη. Ενδιαφέρον ε;
Μήπως θες να πεις ότι οι αναβαθμίσεις αφορούν τον "τοπικό" δίκτυο της Ελλάδας αλλά το bandwith με έξω παραμένει το ίδιο;;;

Μήπως θες να πεις ότι οι αναβαθμίσεις αφορούν τον "τοπικό" δίκτυο της Ελλάδας αλλά το bandwith με έξω παραμένει το ίδιο;;;
Ναι, αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει. Και επειδή οι περισσότεροι από εμάς βλέπουμε σέρβερς που βρίσκονται στο εξωτερικό, μας φαίνεται ότι στην ουσία δεν έχει αλλάξει τίποτε. Αν διαβάσεις αυτό το thread από την αρχή του, θα δεις ότι το είχα προβλέψει αυτό το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται πάντως κάποιοι providers να βάλουν το χέρι στη τσέπη και να δώσουν λίγη παραπάνω ταχύτητα διότι έτσι όπως έχει πάει η όλη φάση υπάρχει πολύ πίεση από την αγορά.

Απο μεριάς ΟΤΕ άκουσα ότι θα γίνει μιας και όλοι με τις πρώτες αναβαθμίσεις πορώθηκαν και τίγκαραν τις γραμμές

Eτσι πληροφοριακα.........ενημερωνω οτι απο χθες αναβαθμιστηκε η γραμμη μου απο 512 σε 1024....

Το downloading μου εντοπιζεται στα 102-108 kb ακατεβατα.....

Ενα δειγμα.....

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 212.61Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 883.64kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

click START to re-test

Περιοχη Καλλιθεα.... :D :D

εμενα παντως απο την πρωτη μερα που ανακοινωθηκαν οι "διπλασιασμοι" η ΤELLAS μου αναβαθμισε τη συνδεση μου διπλασιαζοντας την ταχυτητα και για 18 ευρω/μηνα που πληρωνω δεν ειναι και ασχημα (& ας ειναι Ποντιοι & δεν εχουν ακομα καταφερει να μου στειλουν το λογ/μο στη νεα μου δ/νση παρα τις 6(!) τηλεφωνικες εκκλησεις μου & τα 4 φαξ!!!

Ασε που μου κανουν & δωρο 4 ωρες αστικα τηλεφωνηματα το μηνα...

Και οι δύο γραμμές μου (γραφείο και σπίτι) 512 και 384 έχουν διπλασιαστεί εδώ και κανά μήνα...η συμπεριφορά τους είναι αυτή που περιγραφει παραπάνω ο eye...

Tο θέμα είναι ότι λήγουν οσονούπω και οι δύο και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξυπερέτηση της forthnet, δεν γουστάρω να τους κάνω με το έτσι θέλω 12μηνα συμβόλαια ανανέωσης... :evil:

Οπότε μάλλον θα κάνω παρέα στον SF στην tellas που διατίνεται ότι κάνει μηνιαία...ελπίζω να μην πέσω σε καμμιά λούμπα γιατί τώρα άρχισα να ψάχνω τι παίζει...

Εγώ προχθές έκανα αίτηση για vivodi dslcube 2048 και είναι 99 ευρώ για τους πρώτους 5 μήνες και μετά 19 ευρώ το μήνα. Μου φαίνεται ότι είναι τίμια προσφορά και το σύν είναι ότι ειναι full LLU οπότε ξεφορτώνομαι τον πΟΤΕ

Λοιπόν, σήμερα με αναβαθμισε η teledome trialarilarom

Και στην ταχύτητα γιατί η σύνδεση είχαι γίνει όπως είχα πεί 768/192

εδώ και πολλές μέρες, σχεδόν μήνα

Τώρα κατεβάζω σταθερά μέχρι και με 75kbps

καλά είναι ,

Ακόμα και εδώ στα Χανιά παιδιά από χθες διπλασιάστηκε η ταχύτητα μου.

Αισίως έγινε 1024 Κb :)

Η πλάκα είναι ότι στο σχετικό link που πληροφορείσαι αν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση στην περιοχή σου, για τα Χανιά έχει ακόμα αρνητικό. :)

Μάλλον δεν έχουν ενημερώσει ακόμα την σελίδα.

Δεν πειράζει όμως, ο ΟΤΕ εφάρμοσε το <<κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό>>, ας είναι πάντα τέτοιες οι παραλήψεις του. :D

Σήμερα είδα οτι ο ΟΤΕ αναβάθμησε και την περιοχή μου και ας μην έχει ενημερωθεί η σελιδα του ΟΤΕ με τις αναβαθμίσεις.Έτσι απο σήμερα έχω σύνδεση 2048/256.

Το σχετικό test με το Speedometer μου έβγαλε... και τρελλάθηκα.

Speedometer_0200.gif

Ακόμα και εδώ στα Χανιά παιδιά από χθες διπλασιάστηκε η ταχύτητα μου.Αισίως έγινε 1024 Κb :)

Η πλάκα είναι ότι στο σχετικό link που πληροφορείσαι αν είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση στην περιοχή σου' date=' για τα Χανιά έχει ακόμα αρνητικό. :)

Μάλλον δεν έχουν ενημερώσει ακόμα την σελίδα.

Δεν πειράζει όμως, ο ΟΤΕ εφάρμοσε το <<κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό>>, ας είναι πάντα τέτοιες οι παραλήψεις του. :D[/quote']

Μαέστρο όταν ήρθα σπίτι σου γιατί δεν μου το είπες :?:

Είχες πολύ δουλειά με τις παρτιτούρες σου,εεεε??? :D

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back