Addicted to you

πολύ καλό...

καταγγέλω ότι θάψατε τον μπασίστα.

Μετά βίας φανταζόμαστε τι παίζει.

Τα τύμπανα ωραιότατα.

Αν ήταν κι άλλο πάνω ο μπασμαν θα ήταν όλα τέλεια.

Ωραία φωνή, με διαφορετική χροιά.

Κιθάρες και τέτοια τα αφήνω...ασχολίαστα ! ;D

Σε ευχαριστουμε dimsonic.

Δικο μου το λαθος με τα του μπασου,μια μου φαινοταν χαμηλα και το δυναμωνα μια δυνατα και εκανα το αντιθετο.

Αλλα κι ο ηχος σε γενικες δεν ειναι καλος,δικο μου και αυτο το λαθος. :-\

gvour είπε:
Δικο μου το λαθος με τα του μπασου,μια μου φαινοταν χαμηλα και το δυναμωνα μια δυνατα και εκανα το αντιθετο.
Ωχ ωχ ωχ, τι θα ακούσει ο παλικάρης όταν έρθει από την δουλειά? ::)

dimsonic είπε:
πολύ καλό...

καταγγέλω ότι θάψατε τον μπασίστα.

Μετά βίας φανταζόμαστε τι παίζει.
Ευτυχώς...

Διότι όπως είπα και στους αγαπητούς συνεργάτες, όταν το αφήνεις (το όργανο) σε αφήνει. Και μπορεί ως daddy να είμαι cool, αλλά παράλληλα αυξήθηκε και η... coolαμάρα  ;D

Στα πρώτα ακούσματα του εαυτού μου μετά από πολύμηνη αποχή, απλά ξενέρωσα... Με άκουγα και άκουγα ανατρεπόμενο με τούβλα να ξεφορτώνει... μπρρρρ...

Με τα πολλά και την αρωγή των αγαπητών συνεργατών (συν την ευεργετική επίδραση του τσίπουρου) κάπως ψιλο- ήρθα στα ίσια μου, αλλά ακόμα έχω δρόμο και (εκ νέου) πολύ μελέτη μπροστά μου- αν και όταν μπορέσω.

Αλλά τα "λεφτά" είναι ο GVour- όπως πάντα: Και συνθετικά και κιθαριστικά και φυσικά με την φωνάρα αποκάλυψη  8)

Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτά τα night tsipouro sessions, για τα τζαμαρίσματα του φινάλε της νυκτός, που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να ξεδιπλώνουμε το... τραγουδιστικό μας ταλέντο στις διασκευές  ;D

ΥΓ: Και βεβαίως τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τον έναν και μοναδικό, τον παραγωγό, sound engineer και ψυχή του δρώμενου, Φιούζιο  :-* 8)

Γ^$#@το κομμάτι!!! Πιασάρικο και τσαμπουκαλεμένο!! Ροκάδικη φωνή που ξεχωρίζει!! Τα σέβη μου σε όλους!!

Σε μερσουμε πολυ petersrv.ανταποδιδουμε τα σεβη.

Ευχαριστιες και στους nklshp,npap και panorios,να ειστε καλα κυριοι. :)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ευτυχώς...

Διότι όπως είπα και στους αγαπητούς συνεργάτες, όταν το αφήνεις (το όργανο) σε αφήνει. Και μπορεί ως daddy να είμαι cool, αλλά παράλληλα αυξήθηκε και η... coolαμάρα  ;D

ΥΓ: Και βεβαίως τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τον έναν και μοναδικό, τον παραγωγό, sound engineer και ψυχή του δρώμενου, Φιούζιο  :-* 8)
Δεν εχεις αναγκη εσυ αγορι μου,το 'χεις και το ξερεις.

Επρεπε το μπασο να ειναι πιο "εξω",εχει δικαιο ο dim.

Γραψε λαθος.

Εννοειται οτι το επαναλαμβανουμε συντομα.

Κι εννοειται οτι χωρις παραγωγαρα δε γινεται τιποτα,πραγματι αυτος ειναι η ψυχη.

Nice song.

Κάποιος κάπου κάποτε ίσως και να γούσταρε Paul Dean;    ;)

Εύχομαι και σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

Κιπονρόκιν

Thank you  bouzoukleri,χαιρομαστε φιλε που σου αρεσε!

bouzoukleri είπε:
Κάποιος κάπου κάποτε ίσως και να γούσταρε Paul Dean;    ;)
Eννοειται οτι οι Loverboy ηταν-και ειναι μπανταρα-ο δε Dean δυναμη,μεστο και γουστοζικο παιξιμο.

Αορακηδες/ποζεραδες ειμαστε ολοι στο φιναλε. ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Στα πρώτα ακούσματα του εαυτού μου μετά από πολύμηνη αποχή, απλά ξενέρωσα...
Να σε ακούς συχνότερα τότενες. ;D

Τι λε ρε φίλε, που κόντεψαν να μου κοπούν τα τσίσια που σε άκουγα.

Εγώ αδέρφια δεν είμαι ψυχή, δανείζομαι απ' τις δικές σας, και σας ευχαριστώ. :-*

Το τεμάχιο τα σπάει. Εύγε!

Και, καλά ρε....τι φωνάρα είναι αυτή?! :)

Υπάρχει περίπτωση την επόμενη φορά να είμαι σε μια μικρή γωνίτσα να απολαμβάνω το απόσταγμα και εσείς απλά να .... ενορχηστρώνετε ;

Υπόσχομαι θα είμαι εγκρατής δεν θα ενοχλώ.  ;)

Αχ, συγκινήσατε μια μικρή χορδή του Αορίστα μέσα μου.  :)

bouzoukleri είπε:
Υπάρχει περίπτωση την επόμενη φορά να είμαι σε μια μικρή γωνίτσα να απολαμβάνω το απόσταγμα και εσείς απλά να .... ενορχηστρώνετε ;

Υπόσχομαι θα είμαι εγκρατής δεν θα ενοχλώ.  ;)
Οχι απλα δε θα ενοχλουσες,τουναντιον.

Το θεμα ομως ειναι το εξης-δεν ειναι υπεκφυγη η δικαιολογια,ειναι αληθεια  και μπορουν να πουν και τα αλλα δυο παλικαρια-οτι για να βρεθουμε περναμε απο 40 κυματα.Το κανονιζουμε σημερα και βρισκομαστε μετα πολλων ακυρωσεων και βασανων μετα απο λ.χ 20 μερες.Κι αφου φιξαριστει,καποιες φορες κι ακυρωθει τελευταια ωρα.

Ξερεις πως ειναι,παιδια,υποχρεωσεις,διαφορες δυσκολιες,αποσταση-ο φουζιος δε μενει κοντα πια-πολλες φορες και θεμα διαθεσης,δεν την εχουμε παντα.Προεχουν και προκυπτουν διαφορα κι αυτο δυσχεραινει τη "φαση".

Την κατασταση σωζει συχνα ο Τερρυ, παρ'οτι εχει και τις πιο πολλες υποχρεωσεις-μικρουλια βλεπεις τα παιδια του-που παιρνει και λεει"βουταω το μπασο,ερχομαι  και βλεπουμε".

Σε κουρασα το ξερω,αλλα λεω πως εχουν τα πραγματα γιατι το εχουμε συζητησει και με αλλους φιλους/συνφορουμιτες που γουσταρουν να ερθουν, τελικως δεν "καθεται" το πραγμα και μπορει να νομιζουν οι ανθρωποι οτι γινεται επι τουτου,το αντιθετο,πολυ θα καναμε κεφι να μπορουσαμε να μαζευτουμε περισσοτεροι,θα ηταν ακομα πιο ωραια.

Αλλα........

Παρ 'ολα αυτα οταν ξαναγινει,θα ριξω ειδοποιηση και αν το καταφερουμε,χαρα μας.

dimsonic είπε:
είστε τυχεροί πάντως και ξέρετε ότι σας ζηλεύουμε  :D
Τι να ζηλεψετε απο μαλλιαδες(οι αλλοι δυο) και καραφλους(εμου του ιδιου ;D)απο μας? :)

dimsonic είπε:
είστε τυχεροί πάντως και ξέρετε ότι σας ζηλεύουμε  :D
  Γι αυτό λοιπόν κι εμείς οι βόρειοι (που, παρεμπιπτόντως, πήραμε το κύπελλο :D)  θα μαζευόμαστε στο σπίτι σου και θα μεγαλουργούμε...... :angel: >:D  Εσύ, εγώ και ο Mustafank που οπωσδήποτε θα έχει αφήσει σπίτι του τα fuzz και τα άλλα περίεργα πεταλάκια! 
  Θα δούνε ρε τι θα πάθουνε..... >:( ;D

αυτό τώρα είναι πρόταση?

να τρομάξω πρώτα εγώ, και μετά όλο το το νοιζ?  ;D

dimsonic είπε:
αυτό τώρα είναι πρόταση?

να τρομάξω πρώτα εγώ, και μετά όλο το το νοιζ?  ;D
  Φαντάζεσαι...... εγώ με τα αρπίσματα, τα μινόρια και τις '80s επιρροές μου, εσύ με τις jazz καταβολές σου και ο Mustafank με το pure "αγριο" rock & roll του;  Έ κάτι καλό και καινούριο θα βγει...... ::) :-X

cigaret13 είπε:
  Φαντάζεσαι...... εγώ με τα αρπίσματα, τα μινόρια και τις '80s επιρροές μου, εσύ με τις jazz καταβολές σου και ο Mustafank με το pure "αγριο" rock & roll του;  Έ κάτι καλό και καινούριο θα βγει...... ::) :-X

(άσε μη σου πω....τον κρυφό άσσο στο μανίκι....!)  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dimsonic είπε:
άσε μη σου πω....τον κρυφό άσσο στο μανίκι....!  ;D
  ; ?  ???                      τέλος τα off topic γιατί το μαμήσαμε......

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back