ΑΑΑ...τι είναι αυτό θεε μου?

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
odis πως μπορώ να γραφτώ στο fan club του? Στέλνω σε σενα τη συμμετοχή? :)

Ναι υπάρχει... Τον είχα ανακαλύψει ένα βράδυ με έναν κολλητό μου χαζεύοντας στο youtube και είχαμε λιώσαει στα γέλια όλο το βράδυ. Ζητώ συγνώμη που δεν το μοιράστηκα μαζί σας από τότε, μα τώρα που αναγνωρίζεται η αξία του εν λόγω καλλιτέχνη είμαι περήφανος που ήμουν από τους πρώτους φαν του! Εύγε και στον φίλο odis13 που παραθέτει και το θεικό (με όλες τις έννοιες) Ι am the Antipope (Hint: προσέξτε τους στίχους του, κατά προτίμηση καθιστοί για να μην πέσετε κάτω από τα γέλια!).

Πλάκα πλάκα σε πολλούς στίχους πετάει κάτι καλα καφριλίκια. Respect!

Εντωμεταξύ εκεί που λέει like a lion kills an antilope δείχνει κάτι ζέμπρες...ότι να ναι.Για να γραφτείς στο fanclub του πρέπει να πάρεις απλά την μολβανιακή υποικοότητα.

5.4.3.1 Off Blast

only thing that stop us is flat tire

prepare for down count, off blast

I IS STRONGER THAN DARTH VAPOR!

Fasten your beltseats

και πόσα άλλα....

Που τον θυμηθήκατε αυτόνανε ρε παλιόπαιδα;

Ξεθάβω λίγο το topic γιατί μου έχει κολλήσει κάτι και πρέπει να το πώ...No offence indended αλλά..ρε παιδιά, ο yameth δε μοιάζει λίίίγο με το Zlad?Νο οffence boss, αλλά μου φέρνεις λίγο..

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε πολύ να με μιμηθεί στο κάλος, αλλά εκεί που με ξεπέρασε, είναι στη... μουσουργεία!

odis13 δεν δεχόμαστε άλλους κλώνους.

Κοίταξε αλλού! :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back