A new coloured JV Strat

aged_covers_02.jpg
αααααααχ.... αααααααααααχ

ΑΠΡΟΣΕΧΤΕ ΗΛΙΑ... ΕΧΥΣΕΣ τον καφε οπως καθαρα φαίνεται...

you.... you.... you.... Συνεπως ο καφές χύθηκε και δεν το ήπιε...

Πρέπει να είναι σημάδι της φωτογραφίας...Δεν είναι στάμπα στην κιθάρα...:D

Πάντως εγώ χρησιμοποίησα 2-3 κουταλιές Nescafe σε ζεστό-όχι καυτό νερό (για να μην παραμορφωθεί το πλάστικό)... ;)

Tη λύση του να αγοράζεις έτοιμα παλαιομένα καπάκια το σκεφτήκαμε?

Συμφωνώ ,αλλά πάει χαμένος καλός καφές...με λάσπη δε γίνεται τίποτα?

Τι να πω και γω ρε παιδια, 40 ωρες εκλεισε το pickguard στον καφε και δεν εγινε τιποτα, μεχρι και στον φουρνο το εβαλα, αλλα δεν ελεγε να κιτρινισει...Μυστηρια πραγματα :roll: :roll: :roll:

29 κατασκευαστες παλαιομενων pickquards τον καφε τους τον πινουν 4καφε αχτυπητο!

ρεμπετοκατασταση.

:lol:

ποτε μην κανετε αφρο!!

Τι να πω και γω ρε παιδια' date=' 40 ωρες εκλεισε το pickguard στον καφε και δεν εγινε τιποτα, μεχρι και στον φουρνο το εβαλα, αλλα δεν ελεγε να κιτρινισει...Μυστηρια πραγματα :roll: :roll: :roll:[/quote']
Κατούρα το. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τι να πω και γω ρε παιδια' date=' 40 ωρες εκλεισε το pickguard στον καφε και δεν εγινε τιποτα, μεχρι και στον φουρνο το εβαλα, αλλα δεν ελεγε να κιτρινισει...Μυστηρια πραγματα :roll: :roll: :roll:[/quote']
Τη ζελατίνα την έβγαλες? :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ειχε ζελατινα, στα πλαισια του περιαματισμου το ετριψα και με χοντρο γιαλοχαρτο, οποτε και να ειχε... :twisted: :twisted: :twisted:

Mιγμα:

Μαυρου τσαγιου,

Καφε φιλτρου

Ελληνικου καφε

Νες Καφέ+ζεστο νερο= 3 μερες

Δεν εκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα... ορισμένα pickguards ειναι κατασκευασμενα απο υλικά που δεν κιτρινίζουν ΟΥΤΕ με τον χρόνο...

deadendmind σε τι pickguard το δοκιμασες? Τα δικα μου πειραματα εγιναν στο pickguard μιας affinity tele...

Στα pickguard:

Squier 51

σε custom superstrat guitar fetish pickguard (χεχεχε, η καταπληκτικη μου στρατ ειναι σχεδον ετοιμη!)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back