καλά έκανες, τέτοια κείμενα πρέπει να διαδίδονται όσο γίνεται περισσότεροaudiokostas είπε:Η κριτική αναδημοσιεύεται χωρίς την έγκριση του συγγραφέα Δημοκηδή κι ας με σχωρέσει.
Κατα γενικη ομολογια διαθετεις ωραια ροη λογου με ορθη αναπτυξη και επιχειρηματα. Αλλα δικε μου ωρες ωρες σα να σε καταλαμβανει ενα αορατο πνευμα ''ιντελεκτουελισμου'' θελοντας να σε ''πεισει'' να δικαιολογησεις τα πεντε (5) πρωτα γραμματα του nickname σου.trolley είπε:Πόσο σας σημάδεψε ΕΣΑΣ αυτό το ατυχές περιστατικό; Τι μέτρα πιστεύετε ότι πρέπει να ληφθούν και σε ποια συνοικία κρίνετε ότι πρέπει να στηθεί αδριάντας του;
μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό...G.K. the Greek είπε:Κατα γενικη ομολογια διαθετεις ωραια ροη λογου με ορθη αναπτυξη και επιχειρηματα.
Εχω μεινει στο ποστ του για τους U2 και την TV οπου δεχοταν συγχαρητηρια απο καθε κατευθυνση...gdevelek είπε:μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό...![]()
δες και την κουβέντα για τα blues...G.K. the Greek είπε:Εχω μεινει στο ποστ του για τους U2 και την TV οπου δεχοταν συγχαρητηρια απο καθε κατευθυνση...
Είδα αυτό το ποστ, και νόμιζα ότι ο gdevelek απέκρουε (από μετριοφροσύνη) κάτι καλό που γράφτηκε για τον ίδιο (όπως ξέρετε, το noiz μας δείχνει πάντα το τελευταίο ποστ), και σκέφτηκα "ναι, έτσι είναι, καλά γράφει παρ' ότι μου τη σπάει εμένα" και αμέσως μετά "και μάλιστα είναι προς τιμήν του ότι δεν αποδέχεται τον έπαινο με έπαρση" και αμέσως μετά "ας δω ποιος τον επαίνεσε" οπότε έκανα το μαγικό κλικ στην προηγούμενη σελίδα...gdevelek είπε:μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό...![]()
Δε θα έβλαπτε καθόλου, ειδικά κάποιον με τέτοια έφεση στη μουρμούρα. Αλλά και λίγη ταπεινότητα, mon ami?trolley είπε:Σε τελευταία ανάλυση, το φόρουμ στο οποίο περνάς την ώρα σου, έχει τη σημερινή του μορφή εξ΄αιτίας του Superfunk και εξ'αιτίας εμού. Λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε, φαντάζομαι...
Εϊναι fact.Earendil είπε:Δε θα έβλαπτε καθόλου, ειδικά κάποιον με τέτοια έφεση στη μουρμούρα. Αλλά και λίγη ταπεινότητα, mon ami?
Δεν κανει τιποτα... Αλλα να ξερεις πως δεν ειπα ΜΟΝΟ καλα λογια. Εξυπνο ''παιδι'' εισαι δε νομιζω πως απλα αντιπαρερχεσαι τις μη ''κολακευτικες'' κριτικες, ουτε και μενεις στις οποιες καλες κουβεντες εισπραττεις...trolley είπε:G.K, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Φαντάζομαι ότι ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος.
και ειδικα αυτο (οσον αφορα εσενα παντα):ωρες ωρες σα να σε καταλαμβανει ενα αορατο πνευμα ''ιντελεκτουελισμου'' θελοντας να σε ''πεισει'' να δικαιολογησεις τα πεντε (5) πρωτα γραμματα του nickname σου.
να γινεται ο κανονας...Άλλωστε εγώ δεν είπα ότι η σημερινη μορφή είναι καλή. Μπορεί να είναι άθλια.