- Πόντοι
- 533
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Superfunk είπε:Και δεν ακους αυτα που σου "λενε" ολοι (δηλ. να μην βαλεις δεκαρες) και παραπονιεσαι για προβληματα και εχεις διαλεξει και κιθαρα με αυτο το αθλιο συστημα (FR)
Εισαι λοιπον αξιος της τυχης σου..
Μονη σου ελπιδα???
Να πεταξεις τη μπουρδα που εχεις και να αγορασεις μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ
KIΘΑΡΑ!!
(Χωρις πλακα τωρα,ξαναβαλε 9αρες και θα εισαι οκ
,αλλοιως βουρ στο μαστορα....)
Να παρακαλας να γινει ετσι φιλε.blackboxs είπε:χαχαχαχαχα!!! τρομερή κιθάρα... ελπίζω να μη κάνω και την δικιά μου έτσι μετά από τόσο σκάλισμα που της έχω ρίξει.
Δηλαδή ?blackboxs είπε:Μετά από αρκετές προσπάθειες τελικά τα κατάφερα με κάτι πατέντες αλά ελληνικά! ;D
Θα το ονομάσω επιχείρηση «αναπτήρας».Angelos είπε:Δηλαδή ?
Μπορείς, αλλα αν κρίνω απο την δική μου δεν χρειάζεται να πάει μέχρι μέσα. Μάλλον 1 ή 2 χιλιοστά θα πρέπει να απέχει. Ποσα ελατήρια έχεις τώρα ?blackboxs είπε:Τώρα έχω άλλη απορία… αν το δούμε ανάποδα οι 2 ξυλόβιδες που κρατάνε την μεταλλική πλάκα(ελατήρια) έχουν σπείρωμα μέχρι ενός σημείου από εκεί και πέρα έχει τον μεταλλικό κορμό(χωρίς σπείρωμα) της βίδας και στο τέλος την κεφαλή της βίδας.
Το ερώτημα είναι μπορώ να τις φυτέψω μέχρι μέσα αυτές τις βίδες ή θα γίνει ζημιά;
Πράγματι τραβάνε λίγο περισσότερο, αλλα δεν πειράζει ιδιαίτερα το πως θα μπούν, θέμα γούστου είναι. Εγω τα προτιμώ παράλληλα, αν δεν βρίσκουν στα πλάγια για κάποιο λόγο.blackboxs είπε:3 ελατήρια έχει ήταν παράλληλα όπως περιέγραψες αλλά εγώ τα έβαλα σε σχήμα τρίγωνο γιατί έχω την εντύπωση πως τραβάνε καλύτερα το τρέμολο.
Χαχαχα ;D Ναι,ναι Running with the devil και τετοια!!delta66 είπε:1. Βάζω ένα μολύβι ...
2. Περνάω τις νέες ....
3. Αν έχεις αλλάξει ..
4. Βιδώνω μισή στροφή ....
5. Αφήνω την κιθάρα ....
6. Ξανακάνω τα βήματα ...
7. Βιδώνω το nut.
Οταν απλώς αλλάζω χορδές ....
Αυτος ειναι ενας σωστος τροπος αλλα δεν ξερω αν θα τον καταλαβει γραπτα.
Μπραβο σου ομως που ειχες το κουραγιο να τα γραψεις.
Πωπω τι μου θυμισες τωρα!! :'(
Κατι μαυρες εποχες ('80s) που ειχα μια Kramer Usa με Floyd 1 Original και οταν ηθελα να αλλαξω χορδες πηγαινα πρωτα για εξομολογηση.
Ουφ γλυτωσα.