& πολυ καλα κανεις' date='ετσι ειμαι σιγουρος οτι στην τελικη ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ χρηματων (μια και δεν υπαρχει τιποτα το χειροτερο για την τσεπη σου απο την συνεχη ..αλλαγη.... μηχανησματων :lol: )το ιδιο αλλωστε εχω κανει και εγω με τους ενισχυτες μου & δεν ασχολουμαι πλεον... :wink:[/quote']
με βαση αυτο ,υποθετω οτι αυτοι οι 2 ενισχυτες , ''αλληλοσυμπληρωνονται''
τι προσφερει ο rivera σε σχεση με τον boogie?
να υποθεσω παλι οτι τον mark σου τον χρησιμοποιεις(για να το πω πολυ γενικα) για crunch & lead ηχους , ενω τον rivera για καθαρα?η μηπως εχει και καλη βρωμα??? :wink:
και στο κατω κατω ,θα ηθελα να μαθω γιατι προτιμησες τον rivera και οχι τον twin ας πουμε.... 8O
(και για να μην παρεξηγηθω , ανακοινωνω οτι και εγω υπερ του rivera ειμαι , με τα λιγοστα που εχω μαθει μεχρι τωρα)
θα με βοηθουσε πολυ μια τοποθετηση :roll:
τωρα αρχιζω και εχω τυψεις που θα μου φυγουν δυομιση χιλιαρικακια για τον lonestar.... 8O 8Oγια να γινω ομως ακομα πιο ειλικρινης τον ΙΔΙΟ ακριβως ηχο μπορω να βγαλω με οποιονδηποτε καλο ΛΑΜΠΑΤΟ ενισχυτη πανω απο 30 βαττ :wink:
(Θα εκπλαγεις οταν ανακαλυψεις τι μπορεις να κανεις με τα..περιεργα κουμπακια :lol: που βρισκονται στην προσοψη του ενισχυτη..)
υπαρχουν παρα πολλοι καλοι ενισχυτες αυτη τη στιγμη στην αγορα (και για ΟΛΑ τα βαλαντια) δεν χρειαζεται να εισαι "οπαδος" καμμιας μαρκας :wink:
οχι δεν ειπα βεβαια κατι τετοιο!!δηλαδη αν καταλαβα καλα ο boogie σε σχεση με τον quianna η οποιονδηποτε αλλο ΛΑΜΠΑΤΟ , εχει διαφορα μονο στο βρωμικο καναλι , αφου στα καθαρα ειναι ιδιοι.
παρακουλεμα = παρακαλουμε! 8Oεστειλα mail και μου απαντησαν μεσα σε 4 λεπτα το εξης.
δεν στελνουμε τεχνικες πληροφοριες μεσω email .παρακουλεμα επικοινωνηστε μαζι μας τηλεφωνικα....![]()