Παρουσιαση Κιθαρων από τον Phil X!

έχω δει άτομα να ξεκινούν το  βίντεο με ένα περίτεχνο ταχύτατο σόλο που ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν προετοιμάσει, και μετά λένε κάτι σαν "oh, sorry guys, just fooling around a little bit... he he..."

ναι μεγάλε το καταλάβαμε πως είσαι τεράστιος κιθαρίστας...

χίλιες φορές ο Phil

odis13 είπε:
Θυμαμαι στο παλαιοτερο thread υπηρχε και ενα βιντεακι οπου σε καποια φαση επαιζε ενα ταξιμι πανω σε μια melody maker ή κατι τετοιο. Ακολουθηθηκε φυσικα απο εικασιες σχετικα με την πιθανη ελληνικη καταγωγη του τυπου κλπ. Δοκιμασα ενα search αλλα δε βρηκα το thread, δε θυμαμαι και τον τιτλο...
Sorry gia ta greeklish alla vriskomai sto ekswteriko...

Loipon o tupos legetai Fillipos Ksenidis kai h katagwgh tou einai apo Sparti enw o idios gennh8hke kai megalwse ston Kanada. Prwswpika goustarw polu ta videakia tou. Prosferei ena polu wraio show pou se kanei na gelas kai sugxronws perneis kai mia idea gia to pws akougontai oi vintage ki8ares.

είναι όντως εκνευριστικός... αλλά ποιός από εμάς τους κιθαρίστες δεν είναι?  ;)

όποιος έχει παρακολουθήσει επαγγελματική παρουσίαση από αμερικάνο (σε θέματα τεχνολογίας, επιστημών, marketing, ή ο,τιδήποτε άλλο) έχει σίγουρα παρατηρήσει πως σε πολύ μεγάλο ποσοστό κάνουν πλάκα, είναι πολύ χαλαροί, κεφάτοι, μιλάνε σαν να απευθύνονται σε  φιλαράκια

δεν είναι λοιπόν ΚΑΘΟΛΟΥ περίεργο που στο χώρο της ροκ κιθάρας (!!!) ο τύπος επιλέγει αυτό το στυλ

δεν παρουσιάζει όμποε ο  άνθρωπος...

Ωραίος ο Phil. Εμένα με έψησε πάντως. Κωλοβαράει μεν, αλλά βγάζεις συμπέρασμα. Έχει και καλή φωνή. Εμένα μου αρέσει και ο Paul από το GW.

Ελα ρε τον πατριωτη! Αν προσεξατε παντως στο πρωτο βιντεο που παραθετω λεει κατι για την γεφυρα..και λεει οτι ακομα και κατι γρηγορο και χαζο να παιξουμε δεν εμποδιζει..!

Και δευτερον μιλαει για τον woman tone..

Τον συμπαθησατε τωρα?! ;D

Παντως το εχει το μαγαζι μαλλον.. παρουσιαση με ασπρο φανελακι και σημα της φεραρι πρωτη φορα ειδα! χεχε

Μια χαρα ειναι ο τυπακος, εχει τη σωστη μουρλα που θα επρεπε να εχει ο καθε ροκ κιθαριστας οχι μονο στα 16 του  ;)

Λιγα λογια για τον εξοπλισμο του και την τρελλα του!

Δειτε ολη την σειρα αυτων τον βιντεος(δεν εννοω ολα τα ντεμο!) εμενα μου φανηκε ενδιαφερουσα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδια δεν ξερω αλλα μου αρεσει πολυ αν και δεν συμπαθω το στυλ παικτικα και ηχητικα.

Δηλωνω απροκαλυπτα φαν!

Τσεκαρετε το ποδι που σηκωνει!! θεος απλα!

Οι Trussart είναι καταπληκτικές κιθάρες. Εκεί που παθαίνεις πραγματικά πλάκα είναι με την τιμή τους... ;D

Xα .. ειδα την τιμη στο site!!

Παιζει ρολο και εδω το σιδερο για τον ηχο? Οπως το ξυλο?! ;D

Εγω θα εκανα μια τετοια αγορα παντως! Αντι για κατι πιο συνηθισμενο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back