ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ TRANCE

mesoxoriths

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπέρα, μπορεί καποιος να μου προτείνει πληκτρα για trance μουσικη μέχρι 600 euro? to yamaha mox6 ειναι καλο για το παιξιμο τετοιου ειδους μουσικης?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αυτους του ηχουσ το yamaha mox6 το εχει πανω του η βαζεισ δικουσ οπως στα αλλα πληκτρα?εχει δικο του προγραμμα στον υπολογιστη που δουλευει η πρεπει να εχεισ και αντιστοιχο music software

Τους εχει πανω. Και μπορεις να φτιαξεις και απειρους αλλους, ορεξη να εχεις. Το MOX μπορεις να το προγραμματισεις ειτε απο την οθονη του ειτε απο τον editor που εχει για PC.

MOX_editor.png

Υπαρχουν ναι. Φορτωνει νεους ηχους (προγραμματα) αλλα οχι νεα samples/waves. Μη το σκεφτεσαι πολυ, αν το βρηκες 600€ αγορασε το τωρα πριν εξαφανιστει.

Βιαζεσαι. Εχει πανω απο 1000 ηχους το synth, κι εσυ ακομα δεν το πηρες και ρωτας που θα βρεις νεους ηχους? :P

Τελος παντων, ριξε ενα ματι (και αυτι) στο παρακατω λινκ.

http://alturl.com/g3cxt

μια αλλη προταση... AN1X and/or JP8000/JP8080

[flash=200,200]

Επιλογές υπάρχουν πολλές πιστεύω από vst ως και harware  ;)

Εφόσον θες Hardware θα σου πω και εγώ μερικά από εκεί και πέρα καλό ψάξιμο  8)

Για το είδος που θες έχουμε και λέμε:

Access Virus Indigo 2

Access Virus ti snow(desktop)

Access Virus kc (βγαίνει και σε desktop)

Access Virus kb (βγαίνει και σε desktop)

Nord lead 2x

Novation nova (desktop),super nova 1&2(βγαίνει και σε desktop),ultranova,mininova

Yamaha an1x,cs2x,cs6x,mox,motif es,mx

Korg Radias (βγαίνει και σε desktop)

Waldorf blofeld (βγαίνει και σε desktop)

Roland jp 8000

και άλλα που σίγουρα μου διαφεύγουν  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Trance = VIRUS TI ξεπερναει τα 600 μεταχειρισμένο βέβαια αλλά δεν παίζεται σε ήχους...

stavros_d80 είπε:
Trance = VIRUS TI ξεπερναει τα 600 μεταχειρισμένο βέβαια αλλά δεν παίζεται σε ήχους...

Αν το βρει σε desktop δεν θα είναι μακριά από το ποσό που θέλει(όχι βέβαια για το TI είναι ακριβό)

όσα έχω αναφέρει θα την κάνουν την δουλεια του αν και προσωπικά η σειρά που θα διάλεγα θα ήταν Access virus,Nord lead,Yamaha,Novation

επισης....

σε αυτο το βιντεο στο 0.06 χτυπωντας τα πληκτρα S,D,E αμα βλεπω καλα ο μαστορας κανει TRANCE

[flash=200,200]

Επήγα στο Titan και δεν είχε trance και επήρα μια feta και την έφαγα 52&East εψες... 8) :P ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back