- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Άντε... να σε δώ να γράφεις ότι δεν είχα 100% δίκηο... άντε λέμε....Jasemeister είπε:Χμμμ αυτή τη στιγμή επεξεργάζομαι νεοαποκτηθέν iPad...
@dmilo
Dmilo, θα φας DKsilo...

Άντε... να σε δώ να γράφεις ότι δεν είχα 100% δίκηο... άντε λέμε....Jasemeister είπε:Χμμμ αυτή τη στιγμή επεξεργάζομαι νεοαποκτηθέν iPad...
Γιατί περικαλώ; Δεν ονομάτισα τα άτομα της φωτογραφίας! ;Dtrolley είπε:Dmilo, θα φας DKsilo...
dmilo είπε:
marathon είπε:Χωρίς λόγια... ;D ;D
![]()
![]()
ΠΡΟΣΟΧΗ το Ιpad ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ του Γιώργου!!!!
Ούτε στα πιό τρελλά μας όνειρα ;D ;D
Εγώ, πρέπει να ομολογήσω, σήμερα το έμαθα...και για να πώ την αμαρτία μου...έσκασα ένα χαμόγελο!!trolley είπε:Το μάθαμε... το μάθαμε...
Τι έγινε ρε; Γυρίστηκε το Αλιεν 6;marathon είπε:Και για όποιον δεν την είδε...η τελευταία διαφήμιση της Apple ;D ;D
Όταν βλέπεις κάτι τέτοιο...λές...αυτή η χώρα, έχει ακόμα ελπίδα!!!!!!trolley είπε:Τι έγινε ρε;
Εγώ φίλε όταν βλέπω κάτι σαν την αφίσα που μας έδειξες, θέλω να γράψω διηγήματα τρόμου και επιστημονικής φαντασίας.marathon είπε:Όταν βλέπεις κάτι τέτοιο...λές...αυτή η χώρα, έχει ακόμα ελπίδα!!!!!!
Καλέ μου φίλε, μάθε να ζείς στη πραγματικότητα, στο σήμερα...όπως έμαθε και η Αλέκα.trolley είπε:Εγώ φίλε όταν βλέπω κάτι σαν την αφίσα που μας έδειξες, θέλω να γράψω διηγήματα τρόμου και επιστημονικής φαντασίας.
Α, σόρυ.. ειλικρινά δεν είχα (φαντάζομαι, ούτε ο μάραθον) την πρόθεση να γίνει η συζήτηση πολιτική. Παραμένει, όσον αφορά εμένα, μία συζήτηση για την ικανότητα του iPad να πείθει ακόμη και τους πιο σκληροτράχηλους πολέμιους της Apple.blue είπε:το οτι επιτρέπεται μια πολιτική συζήτηση δε σημαίνει οτι το φόρουμ είναι πολιτικό. Εδώ ισχύουν οι κανονισμοί.
Έτσι είναι...απλά ανατρέχοντας σε προηγούμενα γραπτά του θέματος...trolley είπε:Α, σόρυ.. ειλικρινά δεν είχα (φαντάζομαι, ούτε ο μάραθον) την πρόθεση να γίνει η συζήτηση πολιτική.
...θα ήθελα πολύ να ξέρω την απάντησηΤο ζήτημα είναι ένα. Αν το χρειάζεσαι ?
Αν το θες για νεοπλουτισμό, δικαίωμά σου.
Αν σου είναι απαραίτητο, ακόμη καλύτερα.
Αν θέλεις 10 από τα 100 που κάνει, υπάρχουν και αλλού μηλιές με 10 καλύτερα μήλα.
Και πολλά ακόμη αν...
Κάθε σκεπτόμενο άτομο εν έτη 2011, κατά την ταπεινή μου γνώμη, νομίζω γνωρίζει (ή τουλάχιστον οφείλει να γνωρίζει) το πως λειτουργεί η αγορά και το marketing.
Όπου θέλεις, όποτε θέλεις...μπορώ να σου φέρω και αυτόγραφο της Αλέκας ;D ;D (με το IPad)...γιατί είναι γειτόνισα στη Νέα Μάκρη και ψωνίζουμε στο ίδιο σουπερμάρκετ...blue είπε:κι εγώ νομίζω οτι μιλάτε χιουμοριστικά, αλλά ας μην το συζητήσουμε εδώ