o Jeff Beck συνεχίζει και στα 67 του...elissaios είπε:Ρε παιδια εχω μια απορια.Πως γινετε ολοι οι μεγαλοι κιθαριστες να εχουν γραψει τα καλυτερα κομματια τους οταν ηταν πολυ νεοι?
Μην τα βλέπεις τόσο ως καλύτερα όσο ως μια πρώτη επαφή και για τον καλλιτέχνη και για τους ακροατές.elissaios είπε:Ρε παιδια εχω μια απορια.Πως γινετε ολοι οι μεγαλοι κιθαριστες να εχουν γραψει τα καλυτερα κομματια τους οταν ηταν πολυ νεοι?
η λιστα σου ειναι αστεια δεν θα τη σχολιασω... απλα να σου πω πως το cocaine ειναι του jj cale ;Dchaous είπε:Mark knopfler-sultan of swing
Kirk Hammet-Solo fade to black-master of puppets κ πολλα αλλα
Slash-sweet child-november rain κ αλλα
santana-europa-smooth-black woman
eric clapton-cocaine
david gilmour-shine on you crazy diamon-wish you where here
gary moore-still got the blues Κ Αλλα
Ολα αυτα ειναι τα καλυτερα του κομματια η απο τα καλυτερα τους και γραφτικαν ολα οταν ειναι πολυ νεοι,Απλα αυτο εχω παρατηρησει γενικα.Δεν ειπε οτι δεν γραφουν κ μετα καλη μουσικοι καποιοι.
...χαχαχα...+1000Jazzjoker είπε:Επίσης, "Νέος, γιατί δε φοράς τζόκεϋ;"
Γιατί όταν γεράσουν ο γιατρός τους απαγορεύει τα ναρκωτικά.elissaios είπε:Ρε παιδια εχω μια απορια.Πως γινετε ολοι οι μεγαλοι κιθαριστες να εχουν γραψει τα καλυτερα κομματια τους οταν ηταν πολυ νεοι?
+1Lord_Goumis είπε:Γιατί όταν γεράσουν ο γιατρός τους απαγορεύει τα ναρκωτικά.
(Χωρις πλάκα)
Καλά, από τον Slash μην περιμένεις και σπουδαία πράγματα...elissaios είπε:Πχ τα ιδια solo εγραφε ο slash οταν ηταν στους gnr και τα ιδια γραφει τωρα?τα ιδια ο gilmour?
ή Jeff Beck ............ τυχαία ονόματα........marathon είπε:Bέβαια υπάρχουν και κιθαρίστες που δεν επηρεάζονται από τίποτα τέτοια πράγματα...αλλά μάλλον δεν τους ακούς...πχ Pat Metheny
Mάλλον, όταν τελειώνει και η έμπνευση...δεν έχεις δεί νέους που φαίνονται σαν γέροι?audiokostas είπε:Πότε τελειώνει η νιότη;
Μπα...υπάρχουν πολλοί....βάλε και τον Larry Carlton τώρα που τον θυμήθηκα ;Dή Jeff Beck ............
βαλε "and I still smelled from last night's tzatziki".... ;Dνα βρω και τίποτα έξυπνο