- Πόντοι
- 36
Κατά τη γνώμη μου όλα ακολουθούν τη ροή της ζωής. Ξεκινάς ως νέος με αυθορμιτισμό ,όρεξη και τη βοήθεια του έμφυτου ταλέντου σου και γράφεις ,γράφεις ,γράφεις .......μπορεί αριστουργήματ ,μπορεί πατάτες ,μπορεί κι απ τα 2 . Στη πορεία αρχίζει να εξαντλείτε η δημιουργηκότητα -αν υποθέσουμε ότι είχες κάποια-και το ρίχνεις στο ψίρισμα . Αυτή η κιθάρα έχει φοβερά πρίμα για το σόλο στο 2,14-2,17΄΄ ,ο ήχος της μπότας θέλει λίγο ντιλέι στο 3,24΄΄-3,30΄΄ και πάει λέγοντας .Σε καλλιτέχνες που έχω παρακολουθήσει διαπίσστωσα ότι έβγαλαν τα καλύτερά τους γύρω στα 25-35 στόουνς,Μπάουι κλπ. Ξεκίνησαν άγουροι γύρω στα 18 ,απέκτησαν σιγουριά και εμπειρία ώστε να μπορέσουν να κουλαντρίσουν τη δημιουργηκότητά τους ,έβγαλαν τα αριστουργήματά τους και μετά στέρεψαν . Απλά επαναλαμβάνουν ,μπορεί η επανάληψή τους να μου ακούγετα υπέροχη ,αλλά δε παύει να είναι επανάληψη . Είναι αδύνατο να παράγεις ιδέες εσαεί, δεν είσαι μηχανή
ΥΓ γνώμη μου ήταν και πάει ,μην αρχίσετε ο τάδε έγραψε στα 90φεύγα ο δείνα στα 7 του και οι στόουνς είναι άχρηστοι ενώ οι μέγκαντεθ ή η σαμπρίνα είναι ταλεντάρες ;D
ΥΓ γνώμη μου ήταν και πάει ,μην αρχίσετε ο τάδε έγραψε στα 90φεύγα ο δείνα στα 7 του και οι στόουνς είναι άχρηστοι ενώ οι μέγκαντεθ ή η σαμπρίνα είναι ταλεντάρες ;D