• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Καλύτερη προσομείωση Fender Rhodes;

το ελεκτρο ειναι μια καλη επιλογη αλλα και ευχαρηστω κιολας τον σουπερfank  για το λιζαρντ το τσεκαρα και μιαζει οραιο για

on the road rhodes.

θα παρω το ελεκτρο και oταν κερδισω το κοινο θα παρω ενα vintage.  8)

+μυρια για το lounge lizard. Απιστευτο και με απειρες δυνατότητες.

SUPERFUNK

Εγω παλι πολυ καλυτερο ηχο rhodes εχω βγαλει στον καινουργιο μας δισκο με το Lizzard παρα απο οτι στους δυο προηγουμενους που επαιζα με τα 88αρι & τον Twin ;),μια και το Lizzard σου δινει "μικροφωνισμενους" τους ηχους ;) και δυστυχως ποτε μου δεν καταφερα σε στουντιο να βγαλω τοσο καλο ηχο οπως στο σπιτι μου με το LL.

λεει αληθεια ο φιλος.

αν σκεφτει κανεις , για να γραψεις rhodes real, πρεπει να πεσει (δουλεια)

ΑΛΛΑ εχεις και το αναλογο αποτελεσμα... :)

ως πρωην ιδιοκτήτης 2 rhodes (το 54αρι και το Suitcase αλλα και ενός Hmmond (που πλέον το έχω για πούλημα), μπορώ να σας πω πως το μόνο που παρατηρώ είναι μου λείπει η αίσθηση -στο χέρι και στο μάτι- που είχα, αλλά όχι ο ήχος. Είτε με το Νord Stage Compact είτε με το Lounge Lizard ο ήχος που περιγράφεται ως Rhodes είναι απλώς απίστευτος. Στο πρώτο σιντάκι που είχα κάνει με τη μπάντα μου είχα ηχογραφήσει με το παλιό μου Electro και με το Rhodes και διαφορά δεν καταλάβαινα στα δικά μου αφτιά (πόσο μάλλον οι υπόλοιποι). Οσο για κάποιους "ειδικούς", πολύ απλά τους μπέρδεψα ρωτώντας τους ποιο είναι ποιο...

Το σφυράκι χτυπάει το... πιρουνάκι  ;D Τι πιο απλό. Γι' αυτό και το physical modelling είναι μανούλα στην εξομοίωση του electric piano. Ενώ αντίθετα σε πιο περίπλοκες καταστάσεις (π.χ. το δοξάρι τρίβεται στη χορδή) δεν τα πάει τόσο καλά  ;)

Aν μπορει καπoιος να μου πει,θελω ενα ampfire απο τα αουτ. του ELECTRO NORD και να γραφω απο mice (rhodes/hamnd..) ;D

που να κοιταξω ποσο θα εχει και αν γινετε φυσικα..? ???

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back