--αν και τεινουν να εκλειψουν τα προβληματα σχετικα με conflicts και ασυμβατοτητες' date='συνεχιζουν να υπαρχουν... [/quote']
Έχει να κάνει με κλικς αυτό ?
--ενας λογος αλλος ειναι οτι καποιες φορες τα windows αυθαιρετα και χωρις λογο αλλαζουν την λειτουργια των δισκων σε pio απο dma..
Τι είναι αυτό ?? προδιαγράφεται πουθενά ? υπάρχει κάποιο site που να το τεκμηριώνει/λύνει ? –Το «αυθαιρετα και χωρις λογο» δε μου κάθεται καθόλου καλά … :roll:
--μια αλλη περιπτωση ειναι αν χρησιμοποιειται καποια αλλη συσκευη με ψηφιακη εξοδο στην καρτα μας...εδω πρεπει να αλλαξουμε τις ρυθμισεις στο πεδιο Masterclock..
… το να υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις στην ψηφιακή είσοδο δεν θα έχουμε κλικς αλλά ΣΟΒΑΡΗ αλλοίωση και παραμόρφωση του ήχου μας … :roll:
--υπαρχει περιπτωση να δημιουργουνται κλικς λογω τοιυ οτι υπαρχει ground loop
--επισης υπαρχει και η περιπτωση να φταινε ελαττωματικα καλωδια ' date='συνδεσεις,faders κ.α... [/quote']
Ομοίως … οι περιπτώσεις αυτές δεν προκαλούν τα «αθώα» κλικς αλλά αλλοιώσεις και παραμορφώσεις
--κοιτα και αυτο΄΄ Do you get some type of Zipper noise when using automation? This is due to the low resolution of 128 steps when using automation that is controlled by MIDI. Check if your software allows you to "interpolate" between the MIDI steps.΄''
… αυτό δεν το κατάλαβα … ποιο πρόγραμμα σου βγάζει αυτό το μήνυμα ?
Συνοψίζοντας' date=' υποστηρίζω ότι τα [b']κλικς [/b] είναι αποτελέσματα της κατάστασης : "ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ" (και μπορεί να φταίει οτιδήποτε στο σύστημά μας) και δεν πρέπει να συγχέονται με άλλα πιθανά Audio προβλήματα που μπορεί να μας παρουσιάζονται ...
Αλλά βέβαια, κάθε τεκμηριωμένη αντίθετη άποψη είναι ακριβώς η πεμπτουσία τέτοιων χώρων !!
/nEwBiE 8)
ολα αυτα newbie αναφερονται σε διαφορα sites...ακομα και σε αυτο της m-audio...πριν λοιπον ξανααμφισβιτησεις κατι καλο θα ηταν να ψαχτεις λιγακι παραπανω και να ενημερωθεις...εγω επικοινωνω πολυ συχνα με τις ιδιες τις εταιρειες λογω της δουλειας μου...αν δεν μπορεις τωρα να καταλαβεις γιατι μπορει να υπαρχουν κλικς αν μια καρτα ηχου κανει cdonflict με κατι αλλο,πραγματικα δεν θα κατσω να σου εξηγησω....ψαξε το...
αυτο που ειπα οτι κανουν τα windows αυθαιρετα ισως δεν το διατυπωσα απολυτα σωστα...το κανουν επειτα απο καποιες ενεργειες που δενγνωριζω ομως ποιες ακριβως ειναι...παντως γινεται(τσεκαρισμενα...) και καλο θα ηταν να το τσεκαρει κανεις... :wink: :wink:
μαθε επισης οτι αν συμδεσουμε καποια ψηφιακη συσκευη πρεπει να ορισουμε να παιρνει clock η καρτα μας απο αυτην,γιατι αλλιως εχουμε clicks!!! :wink: :wink:
επισης μπορει λογω ground loop η καλωδιωσεων να εχουμε clicks....το εχω δει και εκτος αυτου το αναφερουν διαφορες εταιρειες...
ghen,τι εννοεις με την ερωτηση σου??το μηχανημα ειναι για studio(midi+audio εφαρμογες....)
npap σου λυθηκαν οι αποριες??