Απιστευτοι Πιτσιρικαδες

raf

Νέο μέλος
Πόντοι
16
μολις ειδα ενα βιντεο που διχνει κατι πιτσιρικια να διασκευαζουν Judas Priest και το κατευχαριστηθηκα ! enjoy

!
ΥΓ: στουντιαρα ετσι ?

edit μαλλον το εβαλα σε λαθος ενοτητα ε? παρακαλω να μετακινηθει αν ειναι ετσι :)

μου σπασε τα νευρα η φωνη,like στον drummer Και στην μορφη με την sg.. 8)

gpiad είπε:
μου σπασε τα νευρα η φωνη,like στον drummer Και στην μορφη με την sg.. 8)
καλα , ναι, απλα ειναι και 14 χρονων :) εχει μελλον ακομη! αλλα ηταν μεσα , και γενικα ολοι το χουν κατα τη γνωμη μου.

Ο πιτσιρικάς μετά την μεταφωνία εκεί γύρω στα 17 παίζει να έχει φωνάρα αλλά τώρα  >:( >:( >:(

Τα υπόλοιπα είναι απλά για θαυμασμό!

το βιντεο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο παντως..........εχει πεσει το μιξαρισμα του αιωνα και τα φιλτρα της χιλιετιας για να ακουστουν ετσι.....

σε καμια των περιπτωσεων δεν πιστευω οτι αμα τους πεις παιξτε και εισαι μεσα στο studio τους να ακουστουν καλα

Όπως και νά'χει (και το κομμάτι σκίζει όπως το κάνανε, εκτός της φωνής φυσικά), το πρόβλημα παραμένει: Υποθέτουμε ότι στα 17-19 θα είναι καλύτεροι. Γιατί τώρα κάνουμε εκπτώσεις. Και εκεί είναι το πρόβλημα με όλα τα 'παιδιά θαύματα'. Μεγαλώνουν... ;)

Καλό πάντως, και ευκαιρία να ακούσω λίγο Judas Priest...

ε,ακου λιγο ακομα τοτε (ειναι το αγαπημενο μου απο Priest)

Nikolas είπε:
Όπως και νά'χει (και το κομμάτι σκίζει όπως το κάνανε, εκτός της φωνής φυσικά), το πρόβλημα παραμένει: Υποθέτουμε ότι στα 17-19 θα είναι καλύτεροι. Γιατί τώρα κάνουμε εκπτώσεις. Και εκεί είναι το πρόβλημα με όλα τα 'παιδιά θαύματα'. Μεγαλώνουν... ;)

Εγώ δεν υποθέτω ότι ο τραγουδιστής θα είναι καλύτερος... ΕΛΠΙΖΩ γιατί τώρα δεν ακούγεται! Οι υπόλοιποι μια χαρά είναι!

Δυστυχώς όμως αυτό το τεράστιο μέταλ με την κυριολεκτική σημασία του όρου, τελειώνει φέτος την πορεία του και αυτό για μας τους μεγαλύτερους σε ηλικία, σημαίνει πως μεγαλώσαμε και εμείς  :-[

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back