- Πόντοι
- 18
θελοντας να αγορασω μια τελε μετα απο ψαξιμο εχω ψιλοκαταληξει σε 2...η μια ειναι μια rockinger και η αλλη μια 62 custom japan...http://www.thomann.de/gr/fender_62_tele_custom_rw_3tsb.htm
την baja την απεκλεισα αν και ειναι εξαιρετικες αλλα καποια στιγμη θα την χτυπησω...ηθελα οπωσδηποτε double binding...τι λετε λοιπον για την γιαπωνεζα?την ποιοτητα της ροκινγκερ την ξερω και απο japan μονο στρατ ειχα και ηταν καλυτερη μην πω πολυ καλυτερη απο αμερικανα...
ισχυει το ιδιο και για τις τελε?να την χτυπησω?
και κατι αλλο αν θελουμε humbucker στην neck θεση ειναι περιπλοκη η συνδεσμολογια?υπαρχει κανενα σχεδιαγραμμα?πρεπει να αλλαξω και τα pots?
ευχαριστω παιδες ανυπομονω για την πρωτη μου τελε....
την baja την απεκλεισα αν και ειναι εξαιρετικες αλλα καποια στιγμη θα την χτυπησω...ηθελα οπωσδηποτε double binding...τι λετε λοιπον για την γιαπωνεζα?την ποιοτητα της ροκινγκερ την ξερω και απο japan μονο στρατ ειχα και ηταν καλυτερη μην πω πολυ καλυτερη απο αμερικανα...
ισχυει το ιδιο και για τις τελε?να την χτυπησω?
και κατι αλλο αν θελουμε humbucker στην neck θεση ειναι περιπλοκη η συνδεσμολογια?υπαρχει κανενα σχεδιαγραμμα?πρεπει να αλλαξω και τα pots?
ευχαριστω παιδες ανυπομονω για την πρωτη μου τελε....
Τελευταία επεξεργασία από moderator: