- Πόντοι
- 36
Πως δηλαδή, τα αφήνει στον ήλιο μαζί με τις λιαστές ντομάτες ? :lol: :lol:... και μάλιστα επιλέγεις και τα ξύλα τα οποία είναι δικά του που τα ξεραίνει εδώ και χρόνια.
Μονο που λέει τέτοια ...
Πως δηλαδή, τα αφήνει στον ήλιο μαζί με τις λιαστές ντομάτες ? :lol: :lol:... και μάλιστα επιλέγεις και τα ξύλα τα οποία είναι δικά του που τα ξεραίνει εδώ και χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος φαίνεται και πρέπει να είναι παπατζής....snip.... Ααα' date=' ξέχασα να αναφέρω ότι έπαιζε κιθάρα στους Sarissa (παλιό ελληνικό metal group) και τώρα στους Redrum (δεν ξέρω τι σοι κιθαρίστας είναι μιας και δεν έχω ακουσει τίποτα από κανένα από τα 2 αυτά συγκροτήματα).[/quote']
Όχι απλώς είναι παπατζής,είναι ο μέγιστος παπατζής.Μακριά.
Λέγεται Σάκης Λύσσας ,και δεν θα του πήγαινα ούτε....κινέζικο κουπί για να μου σετάρει :lol:
Οι Anderson' date=' καινούργιες κάνουν έναν σκασμό λεφτά και κάνουν και ένα χρόνο για να έρθουν στα χέρια σου :!: :!:[/quote']
Δηλαδή πόσα λιγότερα πιστεύεις ότι θα δώσεις για ένα κάστομ όργανο και πόσο πιο γρήγορα θα το έχεις στα χέρια σου από μια Anderson? :?: :?: :?:
ειναι οντως μεγαλος παπατζης και λεει που και που κατι τετοιες μαλακιες αλλα κανει ΠΑΡΑ πολυ καλη δουλεια... :wink:α!και λεγεται σακης καζακης' date='γιωργο μου... 8)[/quote']
Καζάκη τον λένε; Στην πιάτσα τον φωνάζουν "Λύσσα",και ούτε θέλω να μάθω από που πήρε το παρατσούκλι :lol:
Δεν ξέρω αν έπεσες στην περίπτωση,αλλά έχω δει δουλειές του και είναι επιεικώς...μάπα.
Επίσης φίλε μου Τάκη...σ'αγαπάω,σ'εκτιμάω,αλλά δεν είσαι και το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα αντικειμενικότητας :wink:
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει και ο Γιώργος Παπάζογλου που φτιάχνει custom κιθάρες (Ιπποδρομίου) καθώς και ο Κώστας Γιαπιτζόγλου (Νεάπολη)
Ασχετο, φιλε ΡοΥ ξερεις τιποτα καλα μαγαζια στην Θεσσαλονικη? Μετακομιζω συντομα και ψαχνω για μαγαζια, και παιδια για να τζαμαρουμε/κανουμε παρεα.ειναι οντως μεγαλος παπατζης και λεει που και που κατι τετοιες μαλακιες αλλα κανει ΠΑΡΑ πολυ καλη δουλεια... :wink:α!και λεγεται σακης καζακης' date='γιωργο μου... 8)[/quote']
Καζάκη τον λένε; Στην πιάτσα τον φωνάζουν "Λύσσα",και ούτε θέλω να μάθω από που πήρε το παρατσούκλι :lol:
Δεν ξέρω αν έπεσες στην περίπτωση,αλλά έχω δει δουλειές του και είναι επιεικώς...μάπα.
Επίσης φίλε μου Τάκη...σ'αγαπάω,σ'εκτιμάω,αλλά δεν είσαι και το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα αντικειμενικότητας :wink:
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει και ο Γιώργος Παπάζογλου που φτιάχνει custom κιθάρες (Ιπποδρομίου) καθώς και ο Κώστας Γιαπιτζόγλου (Νεάπολη)
Θα το έχω σίγουρα πιο γρήγορα στα χέρια μου και ποτέ όταν πάρεις μια τέτοια απόφαση δεν πας να προσεγγίσεις την αντιγραφή της Anderson :!:Δηλαδή πόσα λιγότερα πιστεύεις ότι θα δώσεις για ένα κάστομ όργανο και πόσο πιο γρήγορα θα το έχεις στα χέρια σου από μια Anderson?
Δεν ξέρω αν έπεσες στην περίπτωση' date='αλλά έχω δει δουλειές του και είναι επιεικώς...μάπα.
Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει και ο Γιώργος Παπάζογλου που φτιάχνει custom κιθάρες (Ιπποδρομίου) καθώς και ο Κώστας Γιαπιτζόγλου (Νεάπολη)[/quote']
και εγω εχω δει δουλειες του που ειναι καλες...αλλα γιατι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος;νομιζεις οτι με @αμαει και επειδη μου κανει καλο @αμησι λεω καλες κουβεντες γιαυτον; 8O
εγω παλι επαιξα με κιθαρα του παπαζογλου και τετοιο κουπι μονο σε κατι φτηνιαρικες κιθαρες των 100€ εχω δει...(αληθεια δεν ειρωνευομαι..)
για πες μου λοιπον κυριε αντικειμενικε...![]()
Όχι βρε....ερωτύλε,δεν είπα πως δεν είσαι αντικειμενικός γι'αυτο το λόγο :lol:και εγω εχω δει δουλειες του που ειναι καλες...αλλα γιατι δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος;νομιζεις οτι με @αμαει και επειδη μου κανει καλο @αμησι λεω καλες κουβεντες γιαυτον; 8O
εγω παλι επαιξα με κιθαρα του παπαζογλου και τετοιο κουπι μονο σε κατι φτηνιαρικες κιθαρες των 100¤ εχω δει...(αληθεια δεν ειρωνευομαι..)
για πες μου λοιπον κυριε αντικειμενικε...![]()