70 χρόνια Stratocaster

Από τις 18 Σεπ. που την είχα πάρει, προσπάθησα σε όλες τις περιπτώσεις (πρόβα, εγγραφή κλπ) να τα βρούμε. Ατύχησα!

έκαστος εφ' ω ετάχθη ... ?

Πήρες όμως κιθαρουκλα,όπως και εγώ, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χτύπησε ο... κανάγιας (tele) ινφλουέσερ... ? Έπρεπε να το περιμένω. ?

Κύριοι ανεβάστε τις stratocaster σας να θαυμάσουμε κιθάρες της προκοπής ?
Γιατί του βγάζεις το όνομα του παλικαριού, ποιον επηρέασε;

Εγώ προ ΣΦ

IMG-60121d80c1c0e0cd7b6eb2e3f24b93fb-V.jpg

Εγώ μετά ΣΦ

IMG-1b95077228dc96219419c17ca2f66de4-V.jpg Screenshot_20240622_160238_Gallery.jpg

@Superfunk μου άνοιξες τα μάτια λεμεεεεε  ? 

firststrat.jpg jeffstrat.jpg

H πρώτη ηταν μια am stdr 1997. Η δεύτερη Jeff Beck.

μετά εμεινα πολλά χρόνια με tele μέχρι που πήρα αυτη και μου κάλυψε το κενό panos birbas_08_.jpg

Νομίζω η ομορφότερη ήταν η '57 με maple. 

Βγήκαν καλύτερες βέβαια, εγώ πλέον τελείως αιρετικός, από στρατοκάστερ προτιμώ αυτή με τη μοδέρνα γέφυρα και μοδέρνα (ας πούμε) active ηλεκτρονικά και rosewood για μέταλ. image.jpeg

Κακώς βάζεις αΦτιν,βάλε τη δική μου που είναι ιδΓια με αΦτιν του αγαπημένου σου κιθαρίστα ,του Blixa
Πώς μου διέφυγε αφτή η λεφτομέρια ?

Εγώ πάντως φίλος, τον Blixa τον είχα δει με stratocaster σε εκείνο το live του Nick Cave, που όπως έχω τονίσει και στο παρελθόν με "σημάδεψε" κιθαριστικά... ?

Αυτό είναι αμερικάνικο folklore και απευθύνεται στους λάτρες του είδους, αν και η στρατοκαστερ κατασκευάστηκε για αυτά τα ακούσματα έχει ωστόσο χρησιμοποιηθεί και σε πολλά άλλα είδη μουσικής... Εμένα δεν μου αρέσει ο ήχος ούτε της παλιάς ούτε της καινούριας και προφανώς έχει να κάνει με αυτά που παίζουν οι τύποι

Μου αρέσουν πολύ αυτά τα βίντεο με τύπους που δοκιμάζουν διάφορες στρατ και ενδιαμέσως πολυλογούν ασύστολα, λέγοντας κυρίως μπαρούφες. Στο συγκεκριμένο που ανέβασε ο ΣΦ, η καλύτερη είναι στο 28ο λεπτό. Είναι κι ο παίχτης βέβαια φοβερός.

Ακούστε τότενες και κάτι Λατινοτζαζοειδές με Stratocaster 

Jim Kelly - Til Tomorrow.mp3 3.73 MB · 60 downloads
Μπράβο στα χεράκια σου, πέραν αυτών ? είναι και θέμα προσωπικού γούστου, θα με άρεσε καυλήτερα, αν το ίδιο πράμα ακουγόταν απ καμιά 335-55, πως τη λεν αυτή τη κομότα  ? ή στον επάνω μαγνήτη μιας Τέλε, σε Στρατ ο ήχος με βγάζει κάτι σε μουσική εστιατορίου ?

Μπράβο στα χεράκια σου, πέραν αυτών ? είναι και θέμα προσωπικού γούστου, θα με άρεσε καυλήτερα, αν το ίδιο πράμα ακουγόταν απ καμιά 335-55, πως τη λεν αυτή τη κομότα  ? ή στον επάνω μαγνήτη μιας Τέλε, σε Στρατ ο ήχος με βγάζει κάτι σε μουσική εστιατορίου ?
Δεν είμαι εγώ Σάμη μου,είναι ο Jim Kelly που παίζει το Till Tomorrow το μακρινό 1996. Εγώ προσπαθώ να το μάθω στο ωδείο ακόμα ασούμε ? 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back