7 Στροφές

nasokosm

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Ενα μικρό live (πρόβα) που κάναμε τη Πέμπτη στο Μουσικό καφενείο 7 στροφές με jazz standards, διασκευές σε γνωστά κομμάτια και μερικά κομμάτια του Νικήτα, παλιόφιλου και συν παίκτη για πολλά χρόνια που παίζει πλήκτρα, μαζί μας  και ο Κώστας που απο το κοινό ανέβηκε  να μας δίνει το ρυθμό

Επαιξα χωρίς άγχος μετά απο πολύ καιρό και το ευχαριστήθηκα, λίγο η κιθάρα που έπαιξε για πρώτη φορά σε κοινό (η γνωστή ξανθιά), λίγο οτι με δύο όργανα όλα ειναι απλούστερα, μάλλον και τα γκρίζα μας μαλλιά παίζουν το ρόλλο τους ;D

εδώ και η σελίδα του μουσικού καφενείου στο facebook

https://www.facebook.com/7strofes/

Χα, το ήξερα εγώ ότι μελετάς.  ;)

Καλή αρχή Νάσαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-*

Ωραίο παίξιμο ρε φίλε, αν και θα το ήθελα πιο laid back το κομμάτι, για να "δείξει" και να παίξεις πιο άνετα με την ξανθιά κουκλάρα σου. :)

fusiongtr είπε:
Ωραίο παίξιμο ρε φίλε, αν και θα το ήθελα πιο laid back το κομμάτι, για να "δείξει" και να παίξεις πιο άνετα με την ξανθιά κουκλάρα σου. :)
Ευχαριστώ ρε παίδες

Όταν το άκουσα στο οβίδεο έβγαλα και γω το ίδιο συμπέρασμα , έχω παίξει το θέμα σε κουτάκια ειναι πολύ σφιχτό και δεν κυλάει καλά  ;D

Πρώτη φορά έπαιξα ντουέτο με πιάνο και ειναι λίγο διαφορετικά από ότι έχω συνηθίσει χωρίς μπάσο και τύμπανα , ψάχνεις το ωραίο μουσικό χαλί για να σολάρεις  αλλά εκεί βρίσκεις  το άλλο όργανο μόνο του που αν δεν παίζει τα απολύτως απαραίτητα  που εσύ χρειάζεσαι να ακούσεις σε έχει στείλει, το ανάποδο όταν συνοδεύεις , μετρημένος για να αναπτυχθεί το σόλο του άλλου οργάνου

Δε μελετάω φίλε τη καλή συνήθεια την έχω κόψει χρόνια απλά δοκιμάζω τις κιθάρες που φτιάχνω :D

Στράτο στείλε μου  τα ωραία ακόρντα του Sco που έπαιζες στην έκθεση :o

Ωραια πραγματα, μπραβο Νασο και σε'σενα και στην παρεα σου!

Μια χαρά σας βρήκα  - και ωραίa επιλογή  το song for my father - μπράβο

Α, ναι...

Ρίξε και κανα τηλεφωνο οταν παίζετε, ρε Νάσο... αφού ξέρεις

Dinosp είπε:
Α, ναι...

Ρίξε και κανα τηλεφωνο οταν παίζετε, ρε Νάσο... αφού ξέρεις
Σήμερα έκλεισε για την ερχόμενη Πέμπτη  21/4    O0

nasokosm είπε:
Στράτο στείλε μου  τα ωραία ακόρντα του Sco που έπαιζες στην έκθεση :o
Done.

Τσέκαρε τα mail σου. :)

Ευχαριστώ, τα έχω λάβει και τα επεξεργάζομαι ;D

Στο μεταξύ την περασμένη Πέμπτη ξαναπαίξαμε με τη προσθήκη του Θοδωρή στο alto sax

ανεβάζω το Nerecious μια σύνθεση του Νικήτα στο πιάνο

ECM-ικό κομμάτι και .... Abercrombie-Metheny το πολύ όμορφο παίξιμο ρε φίλε.

Α, επιτέλους χαλαρώσατε, δεν μου βγάζει "άγχος" το παίξιμό σας

Μπράβο σας.

ΥΓ. Για την κιθάρα αυτή δεν έχω λόγια. :)

fusiongtr είπε:
Α, επιτέλους χαλαρώσατε, δεν μου βγάζει "άγχος" το παίξιμό σας

ΥΓ. Για την κιθάρα αυτή δεν έχω λόγια. :)
Με το βαςικό σχήμα αυτό έχουμε κοινά στοιχεία πολλά πολλά χρόνια  O0

Το άγχος φεύγει σιγά σιγά όσο παίζουμε ποιο τακτικά, δεν υπάρχει χρόνος να γίνουν πρόβες  ;D

Η κιθάρα αυτή δεν ειναι η γνωστή hollow body ειναι μια Hofner jazica custom  και προτιμήθηκε γιατί ειναι λιγότερο ευαίσθητη σε feedback και έχει και tone control για να κόβω λίγο τα πρίμα ;D

Έχω παίξει και με τις άλλες 335 κλπ αλλά αυτή έχει τον πλέον Jazz ήχο :D

Παίξαμε και το Leaving και βγήκε το καλύτερο αυτοσχεδιαστικά αλλά ο ήχος της κάμερας ήταν χάλια ο καμεραμάν έκανε mute με την παλάμη του το μικρόφωνο >:( ???

Ευχαριστώ ρε φίλε ;)

Toσο ομορφο σα συνθεση και ωραιο το παιξιμο.

Ωραια πραματα ρε φιλε.

Το προηγούμενο Σάββατο το μουσικό καφενείο γιόρτασε τον ένα χρόνο λειτουργίας του

Με μουσικά σχήματα που κατα καιρούς έπαιξαν εκεί

Παίξαμε και μεις μερικά κομμάτια με τη προσθήκη του Στέφανου στα τύμπανα και της Σεβαστής στη φωνή

Κλπ κλπ εχει κι άλλα βιντεο ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back