- Πόντοι
- 16
χαχαχα σωστος
στην πρωτη σελιδα μου ειπε o Superfunk οτι βρισκω τραγικα καλυτερη τελε με 1250 ευρο θα αρεσει σε εμενα ομως η μονο στον ιδιο?

τσαμπα ειναι οι σελιδες ;D ;D ;D Εξαλλου αυτο ειναι δικο σου topic και ειμαστε μεσα στο θεμα... 8)Aggelos22i είπε:το μανικι αυτο με εχει βολεψει σε μια στρατ που εχω δανιστει απο εναν φιλο και την εχω αρκετες μερες στα χερια μου ειναι deluxe οπτικα μου αρεσει η stratocaster σε χρωμα σωματος m41 (κρεμ) σαν του malmsteen δηλαδη αλλα η Τελε που ειδα την συμπαθησα οπτικα και μου αρεσει και ο ηχος των Τελε αν θελεις ελα να μιλησουμε ΠΜ για να μην γεμιζουμε σελιδες![]()
http://cgi.ebay.de/HAAR-T-STYLE-MODEL-ROSEWOOD-NECK-FLORANCE-PICKUP-NEW-/330551575633?pt=Gitarren&hash=item4cf668c451ποσο ΤΡΑΓΙΚΑ καλυτερη Τελε θα παρεις με 1300 ευρο?
το καλυτερο πραγμα που φοραει η 60th an.Tele ΕΙΝΑΙ οι μαγνητες της...αν και περισοτερο με ενδιαφερει το μανικι της γιατι οπως εχω διαβασει σε αρκετα ποστ οι μαγνητες μπορουν να βελτιωθουν
Θα σε δυσκολεψει πολυ αυτη (εχει μικρα ταστα και μικρο radius και ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με την deluxe......ψαξε για tele με τουλαχιστον medium jumbo frets & 9αρι radius)
...φτιάχτη μόνος σου όπως τη θέλεις και δεν πρόκειται να ξεπεράσεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το 1.000ρικο. Μην τρελλαθούμε, για Telecaster μιλάμε...ένα ξύλο με 4 βίδες!!!ndnikola είπε:Εαν είναι να δώσεις τόσα χρήματα και θες players οργανο (=δεν σε νοιάζει το headstock),...
Σωστά!Η μόνη περίπτωση που αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για fender είναι μάλλον η nocaster, ή κάποιο άλλο μεταχειρισμένο custom shop μοντέλο.
Δεν υπάρχει η περίπτωση να πετάξεις τα λεφτά σου για μία καλή partcaster αλλά...πραγματικά εάν ξέρεις τι θέλεις (που φαίνεται ότι ξέρεις)... γιατί δεν τα αγοράζεις μόνος σου σε $...(1,45 σήμεραAggelos22i είπε:του ειπα τα σπεκς που με ενδιαφερουν εμφανισιακα και οπτικα και περιμενω να μου πει μια τιμη ελπιζω να μην πεταξω τα λεφτα μου
ειλικρινα ειναι το πρωτο που ειχα σκεφτει απλα ο Ντουκας θα μπορεσει να μου φτιαξει ενα ιδιαιτερο μανικι λιγακι πιο λεπτο απο μιας Deluxe Strat (θα μου αρεσε πιο πολυ το λογοτυπο Fender) αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολαmarathon είπε:Δεν υπάρχει η περίπτωση να πετάξεις τα λεφτά σου για μία καλή partcaster αλλά...πραγματικά εάν ξέρεις τι θέλεις (που φαίνεται ότι ξέρεις)... γιατί δεν τα αγοράζεις μόνος σου σε $...(1,45 σήμερα) και μετά τα πάς στον Ντούκα να στα βιδώσει? Θα γλυτώσεις ένα 20-30% λογικά
Eξαρταται απο το τι θα βαλεις στην κιθαρα - πολλα απο τα parts που (by default) χρησιμοποιει ο Σταυρος ειναι Ευρωπαικης προελευσης οποτε αν θες ακριβως τα ιδια (πχ τους μαγνητες ή το μπρατσο που δοκιμασες σε αλλη κιθαρα του) θα σου βγει πιο ακριβο να τα αγορασεις μονος σου.marathon είπε:Δεν υπάρχει η περίπτωση να πετάξεις τα λεφτά σου για μία καλή partcaster αλλά...πραγματικά εάν ξέρεις τι θέλεις (που φαίνεται ότι ξέρεις)... γιατί δεν τα αγοράζεις μόνος σου σε $...(1,45 σήμερα) και μετά τα πάς στον Ντούκα να στα βιδώσει? Θα γλυτώσεις ένα 20-30% λογικά
Eκτός από μαγνήτες, ποιά δηλ?odis13 είπε:πολλα απο τα parts που (by default) χρησιμοποιει ο Σταυρος ειναι Ευρωπαικης προελευσης οποτε αν θες ακριβως τα ιδια (πχ τους μαγνητες ή το μπρατσο που δοκιμασες σε αλλη κιθαρα του) θα σου βγει πιο ακριβο να τα αγορασεις μονος σου.
Συχνα παιζουν σε NS Guitars, εκτος απο τους Haeussell μαγνητες, parts απο Rockinger/Goldo (σωματα και -ειδικα παλαιοτερα- μανικια) καθως και hardware (οπως γεφυρες) απο Goldo.marathon είπε:Eκτός από μαγνήτες, ποιά δηλ?
αυτό λέω...ότι σήμερα με το $ στο 1,45, αυτά είναι ακριβά και όχι top...odis13 είπε:parts απο Rockinger/Goldo (σωματα και -ειδικα παλαιοτερα- μανικια)
Kαταλαβαινω τι λες - ο λογος που το ανεφερα ομως ειναι οτι ο φιλος ανεφερε οτι δοκιμασε καποια NS οποτε πιθανον και να ζητησει το ιδιο μανικι με αυτο που δοκιμασε. Στην περιπτωση λοιπον αυτη ειναι αρκετα πιθανο, αναλογα με την προελευση του part, να μην μπορεσει να εκμεταλευτει τη χαμηλη τιμη του δολαριου γιατι το part ειναι ευρωπαικης προελευσης.marathon είπε:αυτό λέω...ότι σήμερα με το $ στο 1,45, αυτά είναι ακριβά και όχι top...