Αλήθεια το θέλω. Γιατί απλά μου αρέσει το πολύ gain..σε κάλυψα?blackie είπε:Αληθεια θελεις τωρα να σου πουμε ποιος εχει πιο "πολυ" το gain...????
Αλλαααχχχ γιατι...???
Οχι γιατι ρωτας μια γενικοτητα...johnwow13 είπε:Αλήθεια το θέλω. Γιατί απλά μου αρέσει το πολύ gain..σε κάλυψα?
Πολύ τον γουστάρω.. θα αγοραστεί σύντομαVangelisV είπε:
Τι ακριβώς περιέχει το link που πόσταρες?VangelisV είπε:Με λιγο ψαξιμο δευτερολεπτων που προφανως εσυ βαριεσαι να κανεις βρηκα αυτο
http://www.premierguitar.com/articles/22165-crushing-heads-high-gain-amp-review-roundup?page=1
το μονο θεμα ειναι οτι ειναι λιγο ακριβοι
Τσοντα.johnwow13 είπε:Τι ακριβώς περιέχει το link που πόσταρες?
νομιζω πως η ερωτηση μου ηταν σαφής. Ενισχυτές με πολύ gain..γενικά. Θελω να δω ποιοι ειναι και μετα βλεπω ποιος μπορει να μου κάνει. Ενισχυτης με πολυ gain πχ ειναι o JVM410 που ειμαι κατοχός του. Ο Mark V απο ότι εχω διαβάσει έχει αρκετα λιγοτερο gain απο τον JVM..blackie είπε:Η ερωτηση ειναι "ποιος εχει το καταλληλο gain γι αυτο που θελω"...
Βλεπεις οτι δε σε τρολαρω...
Αν θες πες μας και ενα παραδειγμα με πολυ gain...
Πιθανόν να έχει, πάντως σιγουρα δεν εχει αυτό που ρωτούσα.VangelisV είπε:Τσοντα.
Tι ρωτάς; Μυρίζει troll.VangelisV είπε:Ποσο τον πηρες τον JVM410? Απο που και ποτε? Με τι κιθαρα παιζεις και τι πεταλιερα/πεταλια? Τι μουσικη θελεις να παιξεις? Τι δε σου αρεσει στον ενισχυτη που εχεις?
Η ερώτησή σου δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορεί κανείς να την απαντήσει. Ο καθένας μας έχει μια εμπειρία, άλλοι μικρή άλλοι μεγάλη, και δεν μπορεί να σου δώσει μια γενική κατάταξη. Άντε να σου πω π.χ. εγώ απ' αυτούς που έχω παίξει τι γνώμη έχω. Εε και; Άσε που ούτε μπορείς να απαντήσεις στο απλό ερώτημα ποιος ενισχυτής έχεις περισσότερο gain μεταξύ δυο αν και οι δυο έχουν πολύ. Π.χ. dual rect με engl E670. Άντε απάντησε. Εντάξει, κάποιες περιπτώσεις είναι συγκρίσιμες αλλά όχι όλες. Κοινώς δεν υπάρχει απάντηση.johnwow13 είπε:νομιζω πως η ερωτηση μου ηταν σαφής. Ενισχυτές με πολύ gain..γενικά. Θελω να δω ποιοι ειναι και μετα βλεπω ποιος μπορει να μου κάνει. Ενισχυτης με πολυ gain πχ ειναι o JVM410 που ειμαι κατοχός του. Ο Mark V απο ότι εχω διαβάσει έχει αρκετα λιγοτερο gain απο τον JVM..