4K Timelapse τοπίων της Κέρκυρας

• Thread starter Thread starter guitalele
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
G

guitalele

Guest
Καλησπέρα!

Είμαι σχετικά εδώ και λίγο καιρό στο forum και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας κάτι δικό μου, οπότε μοιράζομαι αρχικά αυτό.

Το βίντεο που θα δείτε είναι ένα 4K Timelapse βίντεο μαγευτικών τοπίων της Κέρκυρας, του τόπου που σπουδάζω.

Το βίντεο είναι μια παραγωγή του φωτογράφου και αστρονόμου Βασίλη Μεταλληνού και αποτελείται από 60.000 φωτογραφίες (!).

Εγώ είχα την τιμή να συνθέσω την μουσική που συνοδεύει το βίντεο :)

Ελπίζω να σας αρέσει,

Γιάννης

Υ.Γ. Προτείνω full-screen και την μέγιστη ανάλυση που αντέχει το σύστημα σας.

Link:

Εξαιρετική δουλειά, και εικαστικά και μουσικά.

Τυγχανω Κερκυραιος ο οποιος εχει μετοικισει εδω και πολλα χρονια στην Αθηνα και οφειλω να πω μπραβο για το αποτελεσμα, τοσο σε εσενα οσο και στον Βασιλη, τον οποιο εδω και χρονια ακολουθω. Ο Βασιλης επιπλεον εχει κανει φοβερη δουλεια και εχει δημιουργησει μια μικρη παρεα η οποια βοηθησε με τα ενδιαφεροντα της μια πολη της Ελληνικης επαρχιας η οποια στερειται πολλων επιλογων και δραστηριοτητων, ειδικα κατα τις δυσκολες μερες του χειμωνα.

εξαιρετική δουλειά και ωραίο μουσικό θέμα. Μπράβο μαέστρο.

Για την παραγωγή του βιντεο ειχα μια παρατήρηση.

Νομιζω οτι στα πλάνα το zoom in , zoom out σε καποια πλάνα ειναι λιγο γρηγοροτερο απο οτι θα έπρεπε, αμα γινοταν λιγο πιο αργα θα ηταν ακόμα πιο ευχαριστο στην οραση.

Anyway εχω επισκεφτει για διακοπες τρεις - τεσσερις φορες στο παρελθον την υπέροχη Κερκυρα και το βιντεο πέραν οτι με εκστασίασε, μου ξυπνησε και μνημες.

Την μεγιστη αναλυση την αντέχει το συστημά μου, το να μπαίνουν και άλλοι να το βλεπουν στη μεγιστη ανάλυση και εγώ μαζί δεν το αντέχει το δικτυο μαλλον αυτη την ώρα λολ.

Μουσική και εικόνα, υπέροχα και τα δύο.

Η δουλεια ειναι πολυ καλή - μπράβο σας

Τωρα, στα ταιμελαπς αυτο που κανει τη διάφορα ειναι τα κινούμενα αντικείμενα.

Καταλαβαίνω το κόλλημα σας με τα ουράνια σώματα, και το φχαριστιεμαι, αλλα για κορφου κορφου θα ήθελα να δω και κανένα άνθρωπο-σκάφος-αυτοκίνητο στο εκπληκτικό ανάγλυφο της.

Παραμένω ενθουσιώδης θαυμαστής, και περιμένω κατι ακόμα που να ειναι πιο down to earth. (Earth: ουράνιο σώμα)

cos_dr είπε:
Για την παραγωγή του βιντεο ειχα μια παρατήρηση.

Νομιζω οτι στα πλάνα το zoom in , zoom out σε καποια πλάνα ειναι λιγο γρηγοροτερο απο οτι θα έπρεπε, αμα γινοταν λιγο πιο αργα θα ηταν ακόμα πιο ευχαριστο στην οραση.
Έχει πέσει τρομερή δουλειά και σχεδιασμός για να γίνει όλο αυτό αλλά λείπει το τελευταίο 5% προσπάθειας και προσοχής στη λεπτομέρεια που θα το έκανε να δείχνει επαγγελματικό, smooth και τέλειο.

Καλησπέρα σας!

Δυστηχώς είμαι συνέχεια εν κινηση αυτές τις μέρες και δεν πρόλαβα να συνδεθώ και να απαντήσω.

Ευχαριστούμε ΠΑΡΑ πολύ για τα λόγια σας, τα εκτιμούμε και μας δείνουν δύναμη να συνεχίσουμε!

Ευχαριστούμε επίσης και για τις παρατηρήσεις σας πάνω στο βίντεο, θα τα μεταφέρω εννοείται  στον Βασίλη.

Marvin+ είπε:
Η δουλεια ειναι πολυ καλή - μπράβο σας

Τωρα, στα ταιμελαπς αυτο που κανει τη διάφορα ειναι τα κινούμενα αντικείμενα.

Καταλαβαίνω το κόλλημα σας με τα ουράνια σώματα, και το φχαριστιεμαι, αλλα για κορφου κορφου θα ήθελα να δω και κανένα άνθρωπο-σκάφος-αυτοκίνητο στο εκπληκτικό ανάγλυφο της.

Παραμένω ενθουσιώδης θαυμαστής, και περιμένω κατι ακόμα που να ειναι πιο down to earth. (Earth: ουράνιο σώμα)
Καταρχήν σε ευχαριστούμε για τα λόγια και τις παρατηρήσεις σου. Έχεις δίκιο, και αυτό μάλιστα σκοπεύουμε να κάνουμε στο νέο βίντεο που έχουμε στα θεμέλια!

Προς το παρόν μια που αναφέρθηκες σε σκάφος σου παραθέτω ένα βίντεο που ανέβασε πριν λίγο καιρό ο Βασίλης και δείχνει το superyacht Katara του Εμίρη του Qatar, Sheikh Hamad bin Khalifa al-Thani που ήταν πριν λίγο καιρό στην Κέρκυρα.

Στο βίντεο παίζει πάλι μουσική μου από πίσω μόνο που αυτή η μουσική δεν γράφτηκε για το βίντεο, το είχα γράψει λίγο καιρό πριν για ένα σποτάκι, αλλά anyway.

το Link:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back