Λοιπόν, και ο δικός μου σχολιασμός (μιας και βρήκα λίγο χρόνο να ακούσω πράγμα!)
1. Δε ξέρω τίποτις από κιθάρα, μπάσσο και ντράμς, άρα; Δε με χάλασαν (στο βίντεο) καθόλου, αν και κάτι με ξένισε στην κιθάρα λίγο. Στο myspace τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα, αλλα παρέμεινε αυτός ο ήχος, και άρα είναι κάτι που χρησιμοποιούν! Άρα έχουν "δικό τους" ήχο (κάτι που τέλος πάντων, δεν είναι τυχαίο).
2. Η φωνή στην πρώτη ακρόαση δε μου ταίριαζε. Μετά απο myspace, μου φαίνεται πολύ εντάξει για το στυλ! Σα φωνή, αξίζει, έχει το βάθος, είναι σωστή, και η χροιά της λέει πολλά! Μπράβο στην κοπέλα που αφοσιώνεται έτσι πολύ! Μπράβο!
3. Το σόλο μου φάνηκε άδειο και στο βίντεο και σε youtube. Φαντάζομαι ότι ο σκοπός (ή η ανάγκη

ήταν τα ηχογραφημένα να ακούγονται σαν ζωντανά, άρα δε βάζουμε μέσα overdubs?
4. Η παραγωγή ήταν που μου τα χάλασε λίγο (στα αυτία μου τέλος πάντων, και με ότι ξέρω απο τέτοιου είδους μουσική). Ζούμε στο 2009, και μου ακουγόταν πιο "παλιό" αυτό που άκουγα. Μάλιστα στο myspace τα παιδιά (καλώς) αναφέρουν ότι γεννήθηκαν σε λάθος εποχή κλπ. Εντάξει, λογικό, και κατανοητό, αλλά είναι δύσκολο κάποιος να μη φέρει στο μυαλό του και κάποιο θέμα προσαρμοστικότητας. (<-ελπίζω να μην είναι βαρύ αυτό που λέω... Ούτε μπορώ να κρίνω ανθρώπους, ούτε τίποτα. Απλά λέω ότι θα ήθελα πιο "καινούριο" άκουσμα προσωπικά).
5. Τέλος οι στίχοι ήταν μάλλον απ'τα αδύνατα σημεία τους. Συνήθως δε προσέχω, αλλά έτυχε να το προσέξω (το οποίο απο μόνο του μάλλον θετικό είναι). Απλά μου φάνηκαν λίγο "naive" ή λίγο "πάλι τα ίδια". Δε ξέρω...
Τα παραπάνω, προφανώς είναι προσωπικές γνώμες, και δεν έχουν σκοπό να την πούνε σε κανέναν, έτσι;
Πάντως τα τραγούδια μου κόλησαν για τα καλά. Αν η παραγωγή ήταν πιο σύγχρονη, θα ήμουν πολύ καλύτερα, αλλά και τώρα καλά είμαι...