4 pedals-1 strat (test clip)

Αν έπρεπε να πάρω κάποιο απ'όλα για να το χρησιμοποιήσω στο δικό μου rig, θα έπαιρνα το 4 για την SG και το 3 για την Tokai. (Αλλά και στα δύο θα ανέβαινε λίγο το gain) ;D

Αν κάποιο απ'αυτά τα δύο είναι το φθηνό...μαγκιά του. ;)

Μπορώ να φανταστώ και τα τέσσερα πάντως να λειτουργούν πολύ καλά παρέα με άλλα όργανα.

Δίνω exit polls και επίσημα αποτελέσματα και κατόπιν τούτου παραιτούμαι!! (ωχ σόρρυ μπερδεύτηκα!!..;D ;D)

Έχουμε και λέμε...

1. DANELECTRO COOL CAT TRANSPARENT OVERDRIVE

554289.jpg

VOLUME:3  BASS:4.5  TREBLE:7  GAIN:6.5

2. BARBER LTD SILVER

silverLTD3.jpg

VOLUME:3.5  TONE:4.5  GAIN:7

3. IBANEZ TS9 (original-not reissue)

ts9_ibanez.jpg

LEVEL:5  TONE:7  DRIVE:5

4. BOSS SD-1 (Έχει υποστεί το λεγόμενο fulltone mod, ο ήχος του άλλαξε ελαφρά,όχι δραματικά)

sd-1.gif

LEVEL:4  TONE:7  DRIVE:3

Ευχαριστώ για την συμμετοχή... :)

allobarr είπε:
..σε κανέναν μας δεν άρεσε το cool cat  ::)
βασικά μόνο "transparent" δε μου φάνηκε :P

α ρε μπαρμπεράκι... φοβερό πετάλι!!

The Genius Loci είπε:
Πάλι το πιο ακριβό διάλεξα γμτ...  ::) :P
τα αξίζει τα λεφτά του κατά τη γνώμη μου... το έχω τόσο καιρό (όχι το silver, αλλά το SR, μοιάζουν πολύ) και ειναι μακραν το πιο αγαπημένο μου πετάλι! :)

το Dano νομιζω(οπως και το Timmy-το ξερετε εσεις-) λειτουργει περισσοτερο σαν booster-eq σε ενα ηδη διαμορφωμενο ηχο...

Δοκιμασε το κι ετσι...

Και εμενα το ακριβο μου αρεσε ρε γ***το? Τζαμπα η ανατροφη που πηρα

απ τους γονεις μου... τζαμπα τα mp3 σε 128kbps που εχω ακουσει στη ζωη

μου... οι squier... τα behringer... ολα ατμος...

bihlas87 είπε:
τζαμπα τα mp3 σε 128kbps που εχω ακουσει στη ζωη

μου... οι squier... τα behringer... ολα ατμος...
Yπαρχουν και τα 160kbps,oι Cort και τα Digitech...

Eυτυχως!!!!!

Να πω κι εγω την άποψη μου για τα πεταλάκια... :)

Το dano είναι ένα πετάλι που μου αρέσει αρκετά να παίζω μαζί του..

(δεν έχει να κάνει με το οτι είναι πάμφθηνο)

Μου βγάζει μια srv χροιά, έχει όγκο να φάνε κι οι κότες, ωραίες δυναμικές ,το drive του είναι αρκετά μουσικό και τα δάχτυλα μου γουστάρουν να παίζουν μαζί του..

Είναι κάπως μουντό όμως σαν να κάνει ένα μικρό roll off στα πρίμα...

Το barber το οποίο ήταν (σύμφωνα με εσάς) ο αδιαφιλονίκητος winner του test είναι ίσως απο αυτά τα 4 αυτό που κάνει το... "just add a hair of gain" thing καλύτερα απο όλα..

Έχει ένα tone control χρήσιμο απο το 0 ως το 10 και είναι γενικώς πολύ καλά μπαλανσαρισμένο συχνοτικά...

Το ts9 θεωρείται το industry standard, όπως standard είναι και κάποια πασίγνωστα χαρακτηριστικά του που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι...

Με το που το ενεργοποιείς ψάχνεις να βρείς που εξαφανίστηκαν οι χαμηλές του ενισχυτή σου και την θέση τους πήρε αυτό το boost που δίνει στα μεσαία...

Αυτό το στένεμα του ήχου όμως πολλές φορές κάθεται πολύ καλά μέσα σε ένα mix και σε βγάζει άνετα "μπροστά" σε ένα live όταν θες να ακουστεί το σόλο σου.

Τέλος το boss είναι λίγο πιο high gain απο τα υπόλοιπα (φαίνεται και απο τη ρύθμιση που έκανα) και είναι ίσως το λιγότερο δυναμικό (περισσότερο compression δηλαδή) απο τα 4.

...Και σε αυτό παρατηρώ ένα ελαφρό loss στις χαμηλές συχνότητες.

Ο ήχος του είναι ίσως κάπως πιο μονοδιάστατος, θεωρώ όμως οτι είναι αρκετά χρήσιμος κυρίως για ρυθμικά παιξίματα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back