32 plywood 4x12 cab

ευχαριστω φιλε μου

πιστεψε με εχω δωσει πολλα δυστυχως χιλιαρικα σε gear τοσα χρονια χωρις να μενω ικανοποιημενος.Εχω αγορασει και πουλησει πολυ πραμα!!Η επιλογη 32 plywood ητανε επειδη ηθελα να πετυχω fat bottom end(μετα απο πολλες δοκιμες ).Κατι το οποιο το κανουνε πολυ καλα οι orange καμπινες.

Παιζω με χαμηλο κουρδισμα c# standard drop b οποτε ηθελα βαρβατη καμπινα για να το πετυχω αυτο.Κιλα;;;δυο ατομα με δυσκολια..πρεπει να ειναι περιπου στα 60 κιλα.Φαντασου οτι ειναι περιπου 15-18 εκοτοστα ψηλοτερη απο τις καμπινες του εμποριου.

Και φυσικα εαν ολα πανε καλα θα αρχισω και δευτερη,εμεινα πολυ ικανοποιημενος με το αποτελεσμα.

Τελικο αποτελεσμα grill,

βαμενο με χρωμα gunmetal(δεν φαινεται καλα στις φωτο αλλα απο κοντα μετραει..)

περιμενω γωνιες και logo

last_result_1.JPG

last_result_2.JPG

last_result_3.JPG

last_result_4.JPG

κούκλα φίλε καλόπαιχτη και να την χαρείς οπός της και σου αξίζει.. http://www.noiz.gr/index.php?topic=192247.10 δες για την σήτα που σου έλεγα .... έχει βγει ποιο κλασική με τη διάτρητη λαμαρίνα είναι αλήθεια .... ειναι πανέμορφη ..... δεν χρειάζεται να πω τπτ άλλο

Κούκλα η καμπίνα, μπράβο. Κάνε αν θες και ένα review με κλιπάκια για την καμπίνα και την Custom προενισχυση να τα δούμε όλα σε συνδυασμό πως παιζουν.

ratman είπε:
κούκλα φίλε καλόπαιχτη και να την χαρείς οπός της και σου αξίζει.. http://www.noiz.gr/index.php?topic=192247.10 δες για την σήτα που σου έλεγα .... έχει βγει ποιο κλασική με τη διάτρητη λαμαρίνα είναι αλήθεια .... ειναι πανέμορφη ..... δεν χρειάζεται να πω τπτ άλλο
Ευχαριστω αδερφε,

ωραια και η δικια  σου(πιο vintage)

ratman είπε:
κοιτα και μια φωτο πως ειχα κανει τον boogie

boogie.JPG

Τωρα μαλιστα! Ειναι μακραν καλυτερη ετσι η καμπινα, σου ευχομαι να την ευχαριστηθεις!

stavrilian είπε:
Τωρα μαλιστα! Ειναι μακραν καλυτερη ετσι η καμπινα, σου ευχομαι να την ευχαριστηθεις!
Ευχαριστω να σαι καλα φιλε.

sotos9 είπε:
κοιτα και μια φωτο πως ειχα κανει τον boogie

ποοοοοοοοο πιστόλι φίλε μου ......μαμω τις δουλειές !!!

Αν θες να φαίνεται λίγο πιο όμορφη η σήτα, γύρω γύρω, μπορείς να αγοράσεις λαστιχένιο (PVC) προφίλ και να την ντύσεις περιμετρικά!

πχ.

phpThumb.php

Δεν θα υπάρχει και κίνδυνος να τρίζει η λαμαρίνα σε υψηλές εντάσεις με την επαφή της με το ξύλο μιας και με το pvc θα έχεις απόσβεση.

myster_maze είπε:
Αν θες να φαίνεται λίγο πιο όμορφη η σήτα, γύρω γύρω, μπορείς να αγοράσεις λαστιχένιο (PVC) προφίλ και να την ντύσεις περιμετρικά!

πχ.

phpThumb.php

Δεν θα υπάρχει και κίνδυνος να τρίζει η λαμαρίνα σε υψηλές εντάσεις με την επαφή της με το ξύλο μιας και με το pvc θα έχεις απόσβεση.
To σκεφτηκα αλλα δεν το εκανα!

Δεν εχει θεμα στις μεγαλες εντασεις.

Παντος σε ευχαριστω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back